Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конкурс за дизайн на грамота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Конкурс за дизайн на грамота

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    ...... "заразавата" е напълно оправдан и уместен, още повече, че когато се прави подобно нещо, трябва да се вземе предвид и "хералдиката" - която си е цяла наука (имам предвид, че дъбовите листа и жълъди са символ на едно, магарешкия бодил на друго и т.н.)!
    Язе викам повечко лозови листа, чепки мавруд и кайсии щото той, офроуда без тия нещица за къде е
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Да, и шиш кръстосан с гаечен ключ, под озъбен череп от убит двигател.
      Мислете текста, че от него няма отърване, и явно наоколо трябва да се прави нещо. Че иначе все ще се стигне до спирта от аптечката, и ще избухне една демокрация ...

Коментар

Едно предложение от мен, нека се убособят няколко категории, в които ще се дават грамотите примерно помощ при бедствия и аварии и да се подбере дизайн за всяка една от тях. Имам предвид същия шаблон но с други картинки ако мога така да ги нарека.
        Газ 69 2.4i
        Густо майна, пътят свърши !!!
        GSM: О895 7О6О59

Коментар

Не виждам нови публикации явно се работи усилено по темата!

Успех!

Коментар

Дойде време да избираме, защото съвсем скоро (до броени дни) ще имаме повод да връчваме грамоти. Така че трябва да вземем решение.
            Аз няма да налагам личното си мнение, но все пак държа да го споделя. Има поне 3 предложения, които са много добри, но имат дребни детайли за дооправяне.Да се ограничим до 3 и после заедно да ги пипнем малко. А кои са тия 3 - кажете вие.
            www.offnews.bg

Коментар

Според мене в първото предложение на droba има много хляб, но може би (според мен) му требе малко тунинг. Кекек предлолагам има добра библиотека с гравюрни рамки - може и за симбиоза да се мисли. Не е лошо да се обърнем към хералдик за някои разяснения, че понякога глупостите са страшни, въпреки, че изглежда добре на пръв поглед. Но текстовете... Те са най-важни.
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Уважаеми колеги,

Времето за избор на дизайн на грамота изтича.
                На 28-и този месец ще се проведе отложеното от 7-и феврурари награждаване от Гражданска защита на участници в благотворителните акции в с. Ямна и Николаево.
                Надявам се да вземете дейно участие в класация на получените предложения до неделя, 26.02.2012 година.
                А, и да не забравяме, че има обявена награда за участника, чиято грамота получи най-много гласове
                "Дипломатът е човек, който ще ти каже да вървиш по дяволите по такъв начин, че да очакваш пътешествието с нетърпение."

Коментар

Нямаше особена активност в последните дни и се наложи сами да избираме дизайн. Избрахме като база това предложение и леко го редактирахме:

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                  Туй от мен ;-)
                  След малко Руми ще качи сканирания вариант и ще може да се види. За утрешното събитие вече няма време за промени. За следващите има, ако не ви харесва избора.
                  Наградата отива при imarh. Ако се спрем на втори вариант, ще има и втора награда за дизайнера.
                  www.offnews.bg

Коментар

Здравейте, колеги,

Ето и сканиран вариант на избраната грамота. Тъй като имаше мнения, че е добре да изглежда леко състарена, то избрахме съответно такъв картон, върху който беше отпечатана и мисля, че се получи добре.
                    Надявам се и вие да я одобрите Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gramotata.jpg
Прегледи:1
Размер:153.8 КБ
ID:5351197
                    "Дипломатът е човек, който ще ти каже да вървиш по дяволите по такъв начин, че да очакваш пътешествието с нетърпение."

Коментар

Прекрасна е, печата също
                      VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Разбирам, че Офмедия и радиото искат много да се рекламират, но понеже са една и съща фирма, е достатъчно само една реклама - на Offnews например.
                        А символа на Offroad-Bulgaria трябва да е поне два пъти по-голям от предложеното.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Първият текст на грамотата – „Настоящата грамота се издава с решение на Обществения съвет на OFFRoad-bulgaria.com се връчва на…” ми звучи … тромаво и ми прилича на сгрешен. Съставен е от две равнопоставени изречения, които би трябвало да се разделят поне пунктуационно и то не със запетайка, а с „и”. Например: „Настоящата грамота се издава с решение на Обществения съвет на OFFRoad-bulgaria.com и се връчва на…” А по-добрият според мен вариант е – „Настоящата грамота, издадена с решение на Обществения съвет на OFFRoad-bulgaria.com се връчва на…”
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Е и аз ви казвам че е прекрасна
                            VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Нито изобразителното изкуство, нито дизайна, нито хералдиката ми е силна страна. Все ми е едно дали ще има една, две или три емблеми. Единственото важно е грамотата да се харесва на Форума и да съдържа, каквото Форума сметне за нужно. Моля ви, освободете ме от задачата аз да решавам как да изглежда грамотата. Предлагам Веско или Гоблин като най-опитни тук да измислят процедурата - комисия ли ще, гласуване ли, задължителни елементи ли, както се реши.
                              Изработването на този вариант бе решение, което се наложи да вземем, защото темата зацикли, а предстоеше идването на голяма група хора извън София, които заслужаваха и очакваха грамота. Сега нищо не ни припира, нека изборът се организира както трябва. А ако стане нещо спешно - имаме този вариант в резерв.
                              www.offnews.bg

Коментар

Грамота ще трябва да има в различни варианти - според страната, който я издава, и понякога според страната, която я получава.
                                Дизайна според мен е добър, и касае художествено решение, но въпроса е кой издава грамотата.

Ако е от радиото - нека да е ясно, ако е от Офнюз или Офмедия - също.
                                Но ако ще е от Форума, с решение на Обществения съвет, може да е само и единствено от негово име.
                                Тоест символиката на издаващия орган трябва да бъде графично поне два пъти по-голяма и по-контрастна от останалите страни - спонсори и др.
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X