Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура във форума :-(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Цензура във форума :-(

Еми не можем и това се обяснява с простата логика - като ти е дал зелено и ти от съпричастност ще му дадеш без да е заслужил А ако ти шътне червено и айдеее...
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Не бе просто любопитство Ама то може и да се досетиш особено с червенките
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Абе то тук по-лошо и от по татово време !!! Три пъти пиша обява за продажба и не ми я пускате. Някой ще ми отговори ли защо все пак ???

Коментар

Извинявам се за написаното преди малко, просто обявата ми е била преместена в "Купува-Продава". Още веднъж извинявайте.

Коментар

Първоначално публикуван от radiomen Преглед на мнение
            Абе то тук по-лошо и от по татово време !!! Три пъти пиша обява за продажба и не ми я пускате. Някой ще ми отговори ли защо все пак ???
            Какво да се обяснява? Това тук НЕ е сайт за безплатни малки обяви? Дошъл си само за да си пуснеш обявата, пуснал си я дето не й е мястото, пък и претенции предявяваш на всичкото отгоре!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Re: Варна Трофи 2007

Към модераторите! Не ме интересува дали поне този пост ще остане , но поради пореднотоизтриване на постове - спирам да пиша в този форум !!!
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                Към модераторите! Не ме интересува дали поне този пост ще остане , но поради пореднотоизтриване на постове - спирам да пиша в този форум !!!
                ???? Какво е станало бре Янко?
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  ???? Какво е станало бре Янко?
                  0899187766

Коментар

Нищо не разбирам...Да не те познавах иди дойди, ама като те знам що за човек си ми е странно... Много бързо се предаваш...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                      Не видях да са ти трити постове. Ако имаш предвид писаното във "Варна Трофи", виждам, че са преместени в отделна тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12805
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Янко не е забелязал че са преместени постовете. Няма проблем. вече ги е видял, случва се.

Но молбата ми към всички е преди да се правят декларации и взаимно да се изнервяме да се погледне по-внимателно или направо да се попита... тук сме ще отговорим...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Нищо не разбирам...Да не те познавах иди дойди, ама като те знам що за човек си ми е странно... Много бързо се предаваш...
                          0899187766

Коментар

това наистина е форум с цензура която лично съм изпитал
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Добре де, получих репутациона точка с коментар от влади333. Защо сте изтрили коментара????? Така или иначе аз вече го видях преди да го изриете. Направо преигравате вече с това триене! Баси казармата - дръжте се прилично и не знайте много - много.

Коментар

Определянето и гласуването на репутация имат смисъл само ако са анонимни. Гласуването е за съдържанието на определено мнение а не размяна на любезности. А тази връзка както и досега ще бъдат изтривани всички гласувания които съдържат определител за подателя. Оттук насетне заедно с точките които са присвоени...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X