Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура във форума :-(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цензура във форума :-(

Неприятно впечатление ми прави, че напоследък ми се променят заглавията на темите и ми се трият мнения! Считам, че имам някакво средно ниво на интелгентност и не е необходимо някой непрекъснато да ме допълва, редактира и коригира! Ако някой смята, че не отговарям на нивото на форума да каже и спирам да пиша!!!

Re: Цензура във форума :-(

...и на мен вчера в купувам-продавам,рядко пиша и май ще си остана четящ и от време на време "питащ".

Коментар

Да ви кажа честно аз съм за цензурата и то много по-сериозна от сега. Форума е заприличал на чатрум пълен с правописни грешки и изключително излишни и глупави коментари че чак и теми. За това кой и как ще я прави цензурата незнам но трябва да се вземат мерки. Преди година точно това ми направи впечетление колко стегнат и качествен е форума.
      disem не фокусирам теб говоря като цяло за форума и особенно за новите членове на който им е по-лесно да пуснат нова тема от колкото да си загубят 3 мин ценно време да се разровят и да намерят систематизирана информация за която някой е положил часове труд.

Коментар

За да има полза от това което се пише всеки трябва много добре да обмисли заглавието, да провери дали вече няма такова и дали то отговаря точно на темата по която пише, а също така дали това което пише е за форума в който пише... Което за съжаление малко хора правят...

Много съжалявам но ако искате да имате един добър и подреден форум ще трябва да сте готови и на определени ограничения. Конкретно за какво става въпрос при disem не знам с удоволствие ще проверя... но ми трябва точна информация.

Съжалявам още веднъж но няма никакъв начин всички да сте еднакво доволни, свободно пишещи и да няма модерация... Тъй че ако някой има конструктивно предложение как точно може и може ли да подобрим нещата да го казва... също така сме отворени и за нови идеи... и много бихме желали повече хора да помагат в модерацията...
        VPetrov.photography

Коментар

Ами аз определено смятам, че не съм от хората дето пишат необмислени неща! Освен това смятам, че форума не би бил толкова популярен ако не можем да общуваме помежду си. Ако наистина смятате, че трябва да се пише само кой какви лебедки и бъгита продава и как се завива гайка с обратна резба то наистина ще се въздържам занапред да изказвам мнение по други "маловажни" теми!

Коментар

Севдо, напиши за какво иде реч да проверим че така общо не става ясно нито от какво си недоволен нито за какво става въпрос...
            VPetrov.photography

Коментар

Венци, в началото съм написал какво не ми харесва и от какво съм недоволен. Не искам да конкретизирам, но считам че ВСЯКО аргументирано и отговарящо на истината мнение трябва да се уважава, а не просто да се изтрива. Освен това е малко обидно почти всеки път, напоследък, да ми допълват и редактират заглавията на темите.

Коментар

Е добре де аз как да разбера от какво точно се оплакваш, какво е станало и кой го е направил след като не даваш никаква информация. Никой не е направил нещо нарочно в това съм сигурен. Може и грешка да е станала но НАПИШИ КОНКРЕТНО ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАШ...
                VPetrov.photography

Коментар

Мисля, че този /тези/ знаят за какво става въпрос и за вбъдеще ще са малко по-толерантни към съформниците си. Ако е грешка се извинявам, въпреки, че доста често потаряща се грешка започна да става!
                  Венци, нищо толкова сериозно не е станало, че да се ангажираш ти да проверяваш. Надявам се, че след публично изразеното ми тук недоволство, нещата ще се коригират!

Коментар

През миналата седмица имаше няколко теми които бяха разделени и преместени. Може това да е причината Севдо да си мисли че му се трият мненията.
                    В същност няма смисъл да гадая. Ако има нещо да се казва да се каже.
                    Изобщо не знам за какво става въпрос.

Коментар

Абе всичко хубо ама - до колкото виждам май модераторите могат да четат личните съобщения а тва не ме кефи а ВАС?
                      Така ли е или аз съм прав?

Коментар

Нито модераторите нито дори и администраторите могат да четат личните съобщения. Може би ги бъркате с личните бележки което е нещо съвсем друго... Новите потребители имат право само на лични бележки които могат да бъдат модерирани, четени, трити и всичко друго от модераторите...

Когато новите потребители от регистрирани придобият статут на активни участници тогава ще могат да използват и личните съобщения и да се ползват от тяхната конфиденциалност...
                        VPetrov.photography

Коментар

ОК! Ясно!
                          10x for duly noted answer

Коментар

От известно време чета форума и реших да се регистрирам. Изненадва ме факта че трябва да ми одобрите съобщението преди да се публикува. Къде отиде свободата на словото? А и от къде на къде ще ми четете личните съобщения (бележки)?

Коментар

Не знам от какво сте изненадани след като за да се регистрирате следва и да сте прочели условията. Този въпрос е предъвкван многократно тук. Накратко условията са тези и ако не ви харесват имате пълното право да не се регистрирате, да не пишете и дори да не четете тук...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X