Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура във форума :-(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Цензура във форума :-(

Ами честно казано аз не виждам никакъв смисъл от тази репутация! Не разбирам с какво съм повече от някой или той от мен! Всички сме колеги и приятели, така че тази точки само развалят отношенията ни и ни настройват. Освен това аз лично мога да кажа от кой и за какво ми е всяка точка. И зелени и червени. Затова не виждам смъсъл и от тази анонимност. Да не говорим, че винаги мога да подскажа на някой, че конкретно аз съм глаувал за него в един иначе безобиден коментар. Защо трябва да се правим на луди и да се делим на лагери? Предлагам да направим една анкета относно тази репутация. Веднага мога да кажа, че малко хора ще гласуват "за". И мисля, че знам кой ще бъдат

Коментар

Севдо репутацията има една основна задача а именно лесно да се разпознават хората които са донесли някаква полза на много други и такива които основно бълват спам и нищо съществено... Репутацията не дели никой на никакви лагери... И те уверявам че въобще си и нямаш идея в повечето случаи кой е гласувал за теб защото много от тези хора въобще няма и как да ги знаеш...
      VPetrov.photography

Коментар

Тези който са оставили коментар не мога да ги сбъркам. Дори и този дето ми е пуснал червено квадратче с точица Всички знаем кои кои е и репутацията е излишна. Новите наистина не ги познаваме, но нулевата им начална репутация не помага да ги опознаем по-добре. С времето си проличава кой какъв е и без тези унизителни точици.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
          Ами честно казано аз не виждам никакъв смисъл от тази репутация! Не разбирам с какво съм повече от някой или той от мен! Всички сме колеги и приятели, така че тази точки само развалят отношенията ни и ни настройват. Освен това аз лично мога да кажа от кой и за какво ми е всяка точка. И зелени и червени. Затова не виждам смъсъл и от тази анонимност. Да не говорим, че винаги мога да подскажа на някой, че конкретно аз съм глаувал за него в един иначе безобиден коментар. Защо трябва да се правим на луди и да се делим на лагери? Предлагам да направим една анкета относно тази репутация. Веднага мога да кажа, че малко хора ще гласуват "за". И мисля, че знам кой ще бъдат
          Севдо, Запънал си се яко с тази репутация ама щом те влече
          Репутацията не е необходима ако сме 5-10 човека и се знаем всички - дори я нямаше в началото , Но сега когато във Форума има хиляди (макар и не всички много активни) това е най-лесният начин да отсееш кои мнения си заслужава да прочетеш, защото отдавна вече нямам време да чета всичко - не живея в Интернет
          А за анкетата ще ми е много любопитно, Но аз пък съм убеден че мнозинството ще е ЗА интересно е наистина какво мисли "мнозинството" което естествено няма да смени твоето или моето виждане по въпроса - просто любопитство

А за цензурата - винаги я е имало - нарича се възпитание добър тон, "блага дума", всички се автоцензурираме и естествено не ни е приятно ако някой се опитва да ни поучава , но за пригледността е по добре понякога да се променят заглавия като "продавам" (какво, колко...???), "Гуми" (какви, за какво, нови/стари, купува/продава...???) има и други случай...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            А за анкетата ще ми е много любопитно, Но аз пък съм убеден че мнозинството ще е ЗА интересно е наистина какво мисли "мнозинството" което естествено няма да смени твоето или моето виждане по въпроса - просто любопитство
            правете бързо една анкета, то ще си покаже.
            LZ1PER

Коментар

Смятам, че единствено Венци има право да пусне такава анката и то ако желае!

Коментар

Анкета
                B+

Коментар

Аз искам да се пусне анкета дали аватарите да са задължителни.
                  Вече не мога да различавам потребителите. Дебна като граничарско куче за да може всички да се чустват комфортно. Да няма злонамерени закачки че и всичко да е подредено и лесно достъпно.
                  Сега ако махнете и репутацията ще взема да се гръмна.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                    Добре де, получих репутациона точка с коментар от влади333. Защо сте изтрили коментара????? Така или иначе аз вече го видях преди да го изриете. Направо преигравате вече с това триене! Баси казармата - дръжте се прилично и не знайте много - много.
                    Ето нагледен пример за това което говоря: Освен двете зелени точки които получих за мнението си по темата, получих и една червена. Коментара е "дръж се прилично ти". Скъпи приятелю, това което съм написал " дръжте се прилично и не знайте много - много" се казва метафора. С нея съм имал предвид казармените порядки. Никога не съм и предполагал, че някой ще си помисли че имам предвид участнците във форума. Виждате ли колко е несъвършенна системата за репутация. Някой чел, недочел, въобще не вникнал в смисъла на написаното или не го разбрал и раздава червени точки.

Коментар

Севдо нищо не е съвършено, ние самите също... Другия път ти се стреми да се изразяващ по-ясно другия пък да де чете по-добре и така напред...

Колкото до анкетата нямам намерение да я пускам. Както много пъти съм заявявал не одобряваме нито демокрацията нито нейните инструменти... И поради това ще си я караме така по тоталитарному... Защото пуснем ли демократичните инструменти тук можете да сте съвършено сигурни че само за месец най-изтънчените теми тук ще са за разни фолк звезди при това илюстрирани... Между впрочем точно в тази връзка нашия приятел GAD даже прави почти научен експеримент във форума защото не ми вярваше... питайте го какъв бе резултата

Това е и причината форума да е малък но пък в него да се намират разни големи хора...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Севдо нищо не е съвършено, ние самите също...
                        Nobody is perfect! I am nobody

Коментар

ето едно мнение испратено до мен на . Последна получена оценка на репутация

по темата . Ниско бюджетен 4х4...

мнението. Големи глупости и ниски познания от коли!Звучиш типично като търговец на счупени коли

е те-тава-е мнение за непознат човек
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            е те-тава-е мнение за непознат човек
                            Честно казано, не се учудвам на подобно мнение. Като вземе човек да търси кола/джип и тръгне по автокъщите, след 3-4 огледа вече трудно може да бъде убеден, че автоджамбазите не са банда мошеници, които взимат за жълти стотинки грохнали таралясници от италиански (или други) автоморги, напудрят ги лекичко и ги подреждат в очакване на жертва, която ще бъде достатъчно неразумна да се подведе по залъскания външен вид и уверенията "перфектен е", "без забележки" ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                              Честно казано, не се учудвам на подобно мнение. Като вземе човек да търси кола/джип и тръгне по автокъщите, след 3-4 огледа вече трудно може да бъде убеден, че автоджамбазите не са банда мошеници, които взимат за жълти стотинки грохнали таралясници от италиански (или други) автоморги, напудрят ги лекичко и ги подреждат в очакване на жертва, която ще бъде достатъчно неразумна да се подведе по залъскания външен вид и уверенията "перфектен е", "без забележки" ...
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                                Еее , туй вече ми прилича на "кой не скача е червен" или нещо от този род. Трябва ли всеки да носи негативите от постъпките на некоректните представители на гилдията към която принадлежи? Не мисля. Че то дори и сред депутатите , ако много , ама много усърдно потърсим ще намерим поне няколко свестни...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X