Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цензура във форума :-(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Цензура във форума :-(

Абе хора преди да пишете глупости защо не се замислите малко???

Знаете ли колко хора се грижат да ви е приятно да четете този форум и да няма заядливковци които да всяко изречение да ви опонират в зависимост от настроението им. Усъзнавате ли че една от причината да пишат(споделят опит) толкова много хора тук е че разните тъпаци са били отрязани навреме, преди да обидят пишещия и той да си каже "нанал сам им майката, защо въобще се занимавам да ги уча тези неблагодарници"??? Задавали ли сте си въпроса защо в немодерирани форуми няма знаещи и пишещи, а 99% от постовете са празни приказки???

ТОВА КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ МОДЕРАТОРИТЕ Е ДА СЛУЖАТ НА НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА, ХОРАТА КОИТО ТЪРСЯТ ИНФОРМАЦИЯ.

Голям праз че ви били сменили някоя сричка или словоред! Вие да не сте нещо професори по Българска филология че толкова се обиждате???

Уж сме оффродаджии - "мъжкари" а в случая плачете за глупости като балерини!

Коментар

Първоначално публикуван от poseidon Преглед на мнение
      От известно време чета форума и реших да се регистрирам. Изненадва ме факта че трябва да ми одобрите съобщението преди да се публикува. Къде отиде свободата на словото? А и от къде на къде ще ми четете личните съобщения (бележки)?
      Приятелю, изказваш се неподготвен. Лични съобщения и бележки са две различни неща.

Относно регистрацията: имаше проблеми лица които регистрирайки се с нови имена пишеха глупости, затова е така. Всичките тези правила са направени с цел защита на потребителите на форума, толкова ли не може да го проумеете това????

Коментар

ТОВА КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ МОДЕРАТОРИТЕ Е ДА СЛУЖАТ НА НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА, ХОРАТА КОИТО ТЪРСЯТ ИНФОРМАЦИЯ.
        Напълно съм съгласен и подкрепям организацията на форума така, както е. Освен всичко казано дотук, искам да отбележа, че според моя опит / съвсем малък/ във форума, модераторите имат не само т.н. контролни функции, но са и много добре поготвени и полезни по определени теми - това ме кара и да попитам известно ли е /публично/ кой модератор по каква тема има ангажименти във форума.
        Поздрави
        Тодор Томов
        =============================
        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
          Това ме кара и да попитам известно ли е кой модератор по каква тема има ангажименти във форума.
          Поздрави
          Да ти кажа сега като се замисля си прав. Ние помежду си знаем, но на всички останали не им е много ясно от това което пише. Може би ще се наложи да се добави нещо към това което излиза до ника, или да си го напишем всичките в подписа.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Искам да поясня - във връзка с повдигнатата тема според мен въпросът опира до "кой пази пазача". Вероятно в нашия случай аминистраторите са хората с най-големи правомощия, но те едва ли имат физическа възможност да гледат всичко във форума. Поради това, според мен, модераторите трябва да са много стриктни и принципни и да спазват правилата дори по-добре от обикновенния член на форума.
            Поздрави.
            Тодор Томов

Коментар

ето линка кой какъв е няма нужда от добавяне на нищо бутона е на първата страница Виж форумните лидери

Коментар

OK. Освен това за информация на всички, които са пропуснали и естествено ги интересува в "Правила за работа с форумите....." има тема от 24.01.07, автор В.Петров " Модератори се търсят...", от която става ясно кой и защо е предложен за модератор.
                Поздрави
                Тодор Томов

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Неприятно впечатление ми прави, че напоследък ми се променят заглавията на темите и ми се трият мнения! Считам, че имам някакво средно ниво на интелгентност и не е необходимо някой непрекъснато да ме допълва, редактира и коригира! Ако някой смята, че не отговарям на нивото на форума да каже и спирам да пиша!!!
                  Съжалявам, че малко късно се включвам в дискусия, най-вероятно провокирана от мен. Скромно заявявам, че аз съм модератора, който най-често редактира теми (и най-вече заглавия) в купувам-продавам.

Конкретно на теб, Севдо, не помня да съм редактирал мнение, камо ли да съм трил. Аз по принцип не трия мнения, с изключение на случай, когато се задава въпрос, няколкократно дублиран в друга тема. Например - "кажете ми за Витара". В такъв случай, заключвам темата, като пренасочвам въпроса във вече съществуваща такава и след иедна седмица изтривам заключената тема.

Вероятно е да съм редактирал заглавие, например ако си продавал гуми, да съм добавил размера на гумите в заглавието. В никакъв случай тази моя намеса не бих искал, още повече ти, да я възприемаш като редакция поради неграмотност и т.н.!

Но, постоянно ми се налага да редактирам мнения в "Купувам-Продавам" от типа:
                  "Гуми"
                  "Продавам гуми"
                  "Дайхатсу Фероза"
                  "Търся за Нива".

И ви уверявам, ще продължа да го правя, докато не станем по-информативни и ясни

За да не съм голословен, моля кажете ми на вас какво ви говорят заглавия от рода:

КУПУВАМ
                  Продавам

Единственото, което любезно се очаква от страна на потребителите, които публикуват информация, особено в под-форуми като купувам продавам е:

1) Достатъчна информативност на заглавието, и да става ясно дали стоката се търси/купува, дали се продава, дали става дума за бартер/замяна или се търси информация за нещо (магазин, части, сервиз, т.н.).
                  2) Координати на продавача/ купувача.

Искам да поясня - във връзка с повдигнатата тема според мен въпросът опира до "кой пази пазача". Вероятно в нашия случай аминистраторите са хората с най-големи правомощия...
                  Никой не пази "пазача". Или, за да бъда по-точен, няма човек тук, дори и Администраторите, които да определят коя информация (мнение) е вярно, достоверно или не. Всеки има право да излага позицията си, желателно е аргументирано, с добър тон и уважение към останалите в дискусията/спора и т.н. В този смисъл модераторите и администраторите са хората, които следят и спомагат за добрия тон, добрата информативност и подреденост на темите и форумите и за добрата атмосфера дори ако щеш.

...Вероятно в нашия случай аминистраторите са хората с най-големи правомощия, но те едва ли имат физическа възможност да гледат всичко във форума. Поради това, според мен, модераторите трябва да са много стриктни и принципни и да спазват правилата дори по-добре от обикновенния член на форума.
                  Поздрави.
                  Определено твърдя за себе си, че като модератор на 4х4 в предишната версия на портала, обхващах и изчитах всяка една тема, която касае 4х4, независимо в кой форум или под-форум се е намирала. А за Венци Петров съм сигурен, че прави това и за Ендурото, включително и в момента. Сегашните обеми на портала са едни други обаче, затова се наложи да поканим и други колеги да модерират.

И да, определено си прав, че модераторите трябва да са стриктни и принципни, много повече от масовия потребител. Те определено не са и най-знаещите, например аз, смятам, че и не е наложително, тяхната роля е в страни от това да се определя кое е по-по-най.

Коментар

Преди минути репутацията ми беше 2. Сега е -14. Реално отнета е само 1 точка и трябва да е останала още 1. Останалите 13 (щастливо число) изглежда, че им е помогнато. Да ме извиняват управниците на форума, но такива действия смятам за напълно неоправдани.

Коментар

Първоначално публикуван от fenek Преглед на мнение
                      но такива действия смятам за напълно неоправдани.
                      Напълно са си оправдани.Написал си нещо което не се е харесало на потребителите и са ти дали отрицателна оценка.Проблемът не е в форума или в управниците (както казваш по горе) а в това което си написал

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        Напълно са си оправдани.Написал си нещо което не се е харесало на потребителите и са ти дали отрицателна оценка.Проблемът не е в форума или в управниците (както казваш по горе) а в това което си написал
                        Можеби се бъркам, поправи ме ако греша, но не трябва ли когато се щракне на везната да излязат всички "коментари" отрицателни и положителни?!

Коментар

В Настройки (КП) е посочена репутацията и коментарите били те положителни или отрицателни.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                            В Настройки (КП) е посочена репутацията и коментарите били те положителни или отрицателни.
                            -12 точка(и) общо Последна получена оценка на репутация ТемаДатаКоментарРЕГЛАМЕНТ 200722-04-07 22:02...Слави Трифонов22-04-07 21:21айде стига! сдържай се!!!Слави Трифонов22-04-07 21:12!VROMOS.com Продуктов...19-04-07 20:54Празни приказкиBF GOODRICH М/Т чисто...16-04-07 23:38Евтини са регенератите. Това са истински гуми. А навикът да се критикуват цени е много досаден. Не ти харесва - не купуваш и толкова

Тук виждам 4 отрицателни и 1 положителен вот. Другите къде са?

Коментар

Няма нищо лошо в отрицателните оценки. В краина сметка не може всички да те харесват но общо взето репутацията показва какво мислят за мненията ти хората от форума. Освен това репутацията е малко виртуална. Има много уважавани хора които четът повече и пишат по малко и репутацията им не е висока.
                              Та на въпроса понеже виждам че не ти е ясно каква е сметката.
                              Над квадратчетата които показват каква ти е репутацията, в твоя случаи то е едно и е червено има една цифра - репутация индекс. Това са точките които даваш или взимаш когато натискаш везничката. Ама аз защо го обяснявам това след като е написано.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8374

Коментар

Всеки вот - отрицателен, или положителен "тежи" с толкова точки - надолу, или нагоре съответно, колкото е "репутационния индекс" на подалия го!
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X