Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможна поръчка за открадване на Jeep Grand WJ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възможна поръчка за открадване на Jeep Grand WJ !!!

Професионалисти не са със сигурност, понеже изобщо вече про-тата не крадат по този начин.. По-скоро са били някакви "кандидат" крадци, щом и бастуна не са успели да свалят.. Пък и другата вероятност, някой да ги е секнал, е голяма..

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      Добре де, не е ли ясно, че престъпления не се разследват на всяка цена?
      За дадено по тежест престъпление, се отделя съответния по тежест ресурс.
      Защо да горим бензин за 50лв и 10 надници по 30лв на обща стойност от 350лв, за гума от 50 кинта.
      Тези пари от нашия джоб ще излязат. И като го намерят, какво? Ще го осъдиш?
      Още 500 лв разходи за съд и твойте разходи, то сметката съвсем не излезе....
      Разбира се, че е по-лесно да се застане на "хранилка". По-малко бензин се гори, по-малко надници вървят, пък едни доста пари ще се съберат. Фишовете не се обжалват, актовете до 50 лв -също. Идилия и келипир.

Коментар

Колега братовчед ми в Троян си държи ключа на колата пред тях, а тя стои отключена в двора, който е без ограда/ за д-р Хр. Добрев говоря / а на мен преди месец ми пробиха стената на вилата с бетонен кол от оградата на "Бонсови поляни" и 11 /единадесет/ машинки: флексове, винтоверти, циркуляри и на жената храстореза......та ми наду главата за него/. Дойдоха от 6-то, но няма отпечатъци, работили с ръкавици.... а комшията чул, че лае кучето ама спал дълбоко...."Спасението на давещите се е от компетенцията на самите давещи се"

Коментар

Джипа застрахован ли е някъде?
          Доста често чета за опити или директни кражби и все колата не е застрахована или току що застраховката е изтекла.
          Пътят е целта.

Коментар

Застрахован е.
            Аз също съм съгласен, че деянието е твърде малко за да се занимават разследващата и съдебната система на държавата с него.
            Подобни случаи човек си ги решава сам .

В моя случай се оказа, че примамката е била стойка за GPS.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X