Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможна поръчка за открадване на Jeep Grand WJ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възможна поръчка за открадване на Jeep Grand WJ !!!

Сутринта слизам и що да видя ?
    Забравил съм си отворен десния преден прозорец.
    Из колата ровено, но нищо откраднато.
    Инструменти 120 лв. там.

Динамометричен ключ - там.

Аптечки - неотваряни.

Шанцова лопатка - фискарс, скъпа.

Обаче като се загледах по подробно !!!
    Леко изкривяване на перваза над прозореца. Сякаш някой е пъхнал кука, завъртял я е и е опънал надолу.

Прозорецът беше паднал във вратата и няма изваждане без разглобяване.

След изваждането.

Изобилие от отпечатъци.

Явно, който е дърпал е изтървал прозореца и после не е могъл да го вдигне за да заличи.

Колата бе оцеляла благодарение на това.

Шифъра беше въртян.
    Как не са видели бастуна преди разбиването ?
    Наркомани не са - поне немската аптечка щяха да отворят.
    Обикновен крадец - мишкар, щеше да ошушка всичко, което става за битака или заложна къща.

Остава професионален крадец на автомобили.
    Как не са видели бастуна преди разбиването ?

Тия работи стават с поръчка, обикновенно от търговци на втора ръка части по ул. Симеон.
    Така, че си отваряйте очите следващите няколко вечери.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

От: Възможна поръчка за открадване на Jeep Grand WJ !!!

Еми,в този случей си прав!Изобщо,като не е барнато нищо друго,а шифъра е въртян,целта е била да земнат цялата колица!А и са доста напреднали,как са могли да откачат джама???Съветвам те,ако ти се занимава де и ако не си изтрил уликите,да викнеш полицията и да ти вземат отпечатъците от прозореца и да направят всичко възможно,да го заловят(но нашата полиция,за жалост не е такава),защото,тези няма да останат мирни!Така,ще направиш услуга и на всички от околната улица,а и въобще целия град!
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Аматьори. Щото тоя бастун се сваля за пет минути и то без специални инструменти. Звънни да ти кажа как.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А и само аматьори биха повредили така и колата - стъкло и рамка. На спецовете им стигат секунди около ключалката. Но не значи, че няма да се научат. По-добре смени местопребиваването на колата за известно време.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
          (но нашата полиция,за жалост не е такава)
          Хайде, пак тия тъпи изказвания за полицията.................. Откъде знаеш, че не е такава, и откъде си сигурен, че ако колегата викне полиция, те няма да направят всичко възможно да го намерят ?
          Излагаме се вече !
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Тцтцтц... Тъпанари неземни
            Още една идейка от мен, някъде в темите имаше питане как да си следиш къде е колата, ако случайно я откраднат. Бях дал едно предложение...
            Може да се възползваш от него...
            Все пак много се надявам, да не се стига до там да си я търсиш....

Коментар

Интересно, на бариерата май видях някакво присъствие или то е само за през деня?
              LZ1AIV

Коментар

Колата не бе атакувана в работилницата, а в града, на паркинг през нощта.
                В работилницата има денонощна охрана и си вършат много добре работата.

Едва ли има опасност да опитат отново.
                Доколкото знам, дори и наркоманите не правят второ нападение над една и съща кола.
                Дори не се появяват две вечери на едно и също място.
                Обратното би било твърде лесно !!!!

Просто искам да предупредя колегите притежатели на Jeep Grand Cherokee.
                Да знаете, че има поръчана кражба на кола !!!
                Наглеждайте.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                  Еми,в този случей си прав!Изобщо,като не е барнато нищо друго,а шифъра е въртян,целта е била да земнат цялата колица!А и са доста напреднали,как са могли да откачат джама???Съветвам те,ако ти се занимава де и ако не си изтрил уликите,да викнеш полицията и да ти вземат отпечатъците от прозореца и да направят всичко възможно,да го заловят(но нашата полиция,за жалост не е такава),защото,тези няма да останат мирни!Така,ще направиш услуга и на всички от околната улица,а и въобще целия град!
                  И като викнеш Полицията какво ще стане,Преди няколко дни ми откраднаха акумулаторите на Буса,Първата реакция която направих беше да се обадя в Полицията.По тел. ми казаха,че лично трябва да подам жалба в РПУ.Отидох подадох жалбата,но те така и не си направиха труда да дойдат на място да проверят какво е станало.Имаше и други пострадали същата вечер,но те нямали документ за собственост на акумулаторите и не ги допуснаха до подаване на жалба.Истината е,че трябва сами да си опазим имуществото,защото нашето МВР за нищо не става.

Коментар

Да не спамим много, но ако за имущество за 100лева мислиш, че е нужно някой да дойде да види какво е станало - много лошо.
                    Сигурно и пръстов отпечатък, ще искаш да вземат от стойката на акумулатора. Малко по-сериозно...
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                      Да не спамим много, но ако за имущество за 100лева мислиш, че е нужно някой да дойде да види какво е станало - много лошо.
                      Сигурно и пръстов отпечатък, ще искаш да вземат от стойката на акумулатора. Малко по-сериозно...

... що пък да не дойдат, даже и за 99 лв., и пръстов отпечатък ще вземат...
                      .... щото като се обадих за една кокошкарска кражба , така се размота,,кълбето''...
                      Ако си познават контингента , и бе пръстов отпечатък става и не се гледа дали е основно средство , дали е 100 лв., професионализъм и срЪце си трЕбе ...

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                        Хайде, пак тия тъпи изказвания за полицията.................. Откъде знаеш, че не е такава, и откъде си сигурен, че ако колегата викне полиция, те няма да направят всичко възможно да го намерят ?
                        Излагаме се вече !
                        С какво-че няма да ги намерят,че няма да ги търсят,че е маловажно,че ги/или трябва да ги знаят?Аматьори(не полицаите)!
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                          ... що пък да не дойдат, даже и за 99 лв., и пръстов отпечатък ще вземат...
                          Няма да дойдат, а и на крака да им отидеш, няма да вземат отпечатъци. Те за взломни кражби не го правят, та за повреден прозорец на кола ли?

Прокуратурата такива случаи ги брои за маловажни и не се занимава с тях.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Няма да дойдат, а и на крака да им отидеш, няма да вземат отпечатъци. Те за взломни кражби не го правят, та за повреден прозорец на кола ли?

Прокуратурата такива случаи ги брои за маловажни и не се занимава с тях.
                            Така е!
                            Преди няколко години ми разбиват бус и ми крадът музиката.Отпечатъци бол.
                            Жалба и показания лично от мен в районното.Трябваше да им откарам пред тях мпс-то, за да вземат отпечатъци..направих го..
                            Докато младши следовател извършваше процедурата, директно ми каза, че шансовете са малки, но ще пуснат преписка.
                            След няколко месеца ми дойде писмо от прокуратурата, че се прекратява разследването срещу неизвестен извършител!!
                            Заплатите на колко хора се харчат и за какво...им се дават...
                            По собствени канали си открих музиката във заложна къща, а после бързо и наркоманчетата дето са я взели...
                            ..................
                            Ник, ако твоят гранд е поръчан...нищо няма да може да го спаси!
                            Жалко, че вече е пълно със наркоманчета и безделни мизерници, дето си правят опити безнаказано!!
                            СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Виж далеч по-важни са случаите в които се вижда някой лев отдалече. Десен завой без мигач или нещо друго толкова брутално. Абе колеги какво значи маловажна кражба? Чувате ли се колко обезсърчено звучите?
                              На мой приятел му откраднаха лаптопа от джипката. Докато остави детето на детска градина. Същия ден говори по телефона с негова бизнес партньорка от Хонк Конг. Каза и, че ще му е необходимо време за да отговори на неин мейл, по същите причини. Тя го попита дали се е обадил в полицията и след като той и отговори утвърдително, тя му каза, защо се притесняваш тогава? Полицията ще ти го върне!!! Не може би, не сигурно, а ще ти го върне!

А вие ми говорите за маловажни кражби за 100 лева? Ами минималната заплата за страната е 300 лева. Нима една трета заплата е маловажна? Също така, това си е една социална пенсия. Пак ли е маловажно? Абе вие си изкривихте начина на мислене тотално.

Съжалявам за спама, но подобни изказвания ми бъркат в мозъка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X