От: КАК И КЪДЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ШЕСТИЯ НАЦИОНАЛЕН ОФФ РОУД СЪБОР
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ще има ли шести национален оф роуд събор или да се готвим направо за седмия ?
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Мога да предложа едно място за събора. Бившия пионерски лагер до село Староселец (до Провадия). Скоро имаше мото събор на същото място. Равно място, питейна вода, природа, исторически забележителности, място за съревнования и др. Е море няма но и в Белоградчик и Пловдив нямаше. Струва си да се помисли.
Тази година ще има ли събор ?
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
Мога да предложа едно място за събора. Бившия пионерски лагер до село Староселец (до Провадия). Скоро имаше мото събор на същото място. Равно място, питейна вода, природа, исторически забележителности, място за съревнования и др. Е море няма но и в Белоградчик и Пловдив нямаше. Струва си да се помисли.
Тази година ще има ли събор ?
По всичко изглежда, че проблема не е къде а кой и със какво.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Пламен Тенев беше загатнал за алтернативно/на Приморско/ предложение, но беше отдавна.
Бях обещал, обаче , че ще му го напомня.
Много ми е мъка, щото явно, става все по-трудно, осъществяването на начинанието, но като си припомня колко хубаво беше ...
Отдавна беше, да.
Мисля, че е излишно да се напомня. Просто мястото не става.
Всяка алтернатива на Приморско е загубена кауза.
Офроуд-бг-мама форума не ще събор. Иска трафик.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Ако не е на морето, мисля, че тази година няма да се съберат и 20 палатки...
Също така, мисля /лично мнение/, че колегите искат да се съберем и да се видим. Дори и да няма никакво състезание /траял и т.н./.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ако не е на морето, мисля, че тази година няма да се съберат и 20 палатки...
Също така, мисля /лично мнение/, че колегите искат да се съберем и да се видим. Дори и да няма никакво състезание /траял и т.н./.
Жорка то хубаво ще се съберем,и в Бар Наздраве се подхвърли такава идея,но!Нама да ни разрешат от общината на същото място,знаеш защо,без съгласуване и разрешение от нея,а ако това стане то ще има изисквания,поне за еко кенефи.Поне аз така си мисля!
Коментар