Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК И КЪДЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ШЕСТИЯ НАЦИОНАЛЕН ОФФ РОУД СЪБОР

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КАК И КЪДЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ШЕСТИЯ НАЦИОНАЛЕН ОФФ РОУД СЪБОР

Някакво развитие по темата
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Ще има ли шести национален оф роуд събор или да се готвим направо за седмия ?
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Мога да предложа едно място за събора. Бившия пионерски лагер до село Староселец (до Провадия). Скоро имаше мото събор на същото място. Равно място, питейна вода, природа, исторически забележителности, място за съревнования и др. Е море няма но и в Белоградчик и Пловдив нямаше. Струва си да се помисли.

Тази година ще има ли събор ?
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            Мога да предложа едно място за събора. Бившия пионерски лагер до село Староселец (до Провадия). Скоро имаше мото събор на същото място. Равно място, питейна вода, природа, исторически забележителности, място за съревнования и др. Е море няма но и в Белоградчик и Пловдив нямаше. Струва си да се помисли.

Тази година ще има ли събор ?
            По всичко изглежда, че проблема не е къде а кой и със какво.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Явно кризата и на този форум се отразява. Нещата не отиват на добре.
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Пламен Тенев беше загатнал за алтернативно/на Приморско/ предложение, но беше отдавна.
                Бях обещал, обаче , че ще му го напомня.
                Много ми е мъка, щото явно, става все по-трудно, осъществяването на начинанието, но като си припомня колко хубаво беше ...
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Отдавна беше, да.
                  Мисля, че е излишно да се напомня. Просто мястото не става.
                  Всяка алтернатива на Приморско е загубена кауза.
                  Офроуд-бг-мама форума не ще събор. Иска трафик.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз да припомня:
                    Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Приморско!
                    А и ще помогнем на Стоян да сътвори трасенце на което да си вържите полуоските като оплетен маркуч.

Коментар

• От: КАК И КЪДЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ШЕСТИЯ НАЦИОНАЛЕН ОФФ РОУД СЪБОР

Там съм...с 1500м ленти.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ако не е на морето, мисля, че тази година няма да се съберат и 20 палатки...
                        Също така, мисля /лично мнение/, че колегите искат да се съберем и да се видим. Дори и да няма никакво състезание /траял и т.н./.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Ако не е на морето, мисля, че тази година няма да се съберат и 20 палатки...
                          Също така, мисля /лично мнение/, че колегите искат да се съберем и да се видим. Дори и да няма никакво състезание /траял и т.н./.
                          Жорка то хубаво ще се съберем,и в Бар Наздраве се подхвърли такава идея,но!Нама да ни разрешат от общината на същото място,знаеш защо,без съгласуване и разрешение от нея,а ако това стане то ще има изисквания,поне за еко кенефи.Поне аз така си мисля!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Дори и да няма никакво състезание /траял и т.н./.
                            Е, тогава вече ще бъдат на плажа само кетаринг и организатори.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                              И "Бар Наздраве"
                              Р.П.(RFF) 0898677590
                              Пътна помощ
                              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                                Не мисля. Освен ако идваш на събора само заради състезанието.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X