Първоначално публикуван от zzlatev
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско
Свий
X
-
От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...
В кои ден от събора ще е?Ако не е тайна.
-
Състезание ще има - траял на плажа както всеки път. Гответе се, информацията ми е сигурна.
Остави коментар:
-
[QUOTE=bojitch;1927365]Хм. Битак трябва да има. Да ви подсетя, че колекционирам магнетофони. В краен случай и друга електроника.
[/QUOTE
Добре би било.Всеки има по нещо за разкарване.Ще хвърля ,това,онова в багажника.
Остави коментар:
-
Хм. Битак трябва да има. Да ви подсетя, че колекционирам магнетофони. В краен случай и друга електроника.
Остави коментар:
-
Предложете или препоръчайте хотел, квартира, къща за гости на поносими цени и добри условия за 2-3 нощувки по време на събора(5-
. Най добре на лични, че да не правим реклама.
Ще има ли битак?
Остави коментар:
-
И все пак ще имали каране по пътна книга и мазало на траяла. Еййййй кажете де, идвам с буса и квото стане.
п.п. Ако трябва да се помага , казвайте.
Остави коментар:
-
Запази изненадата,но "повдигни" все пак малко завесата,за да има интрига някаква.Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеА, Коле, аз друго чух, ма нека е изненада.
Знам,че на организаторите никак не им е до писане ,но в общ вид някаква програма ако има,нека да я видим/дори и в не окончателен вид/. Поздрави!
Остави коментар:
-
А той ще е навигатор...Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеДано да има. Аз мисля да участвам на Кольо с Маверика.
Остави коментар:
-
Дано да има. Аз мисля да участвам на Кольо с Маверика.
Остави коментар:
-
А, Коле, аз друго чух, ма нека е изненада.
Остави коментар:
-
Май няма да има. Ако имаше-досега щяха да са пуснали тема, и да коментираме кое-как в нея.
Ама така май е по-добре, нека събора да си е събор, състезания и без това има много.
Остави коментар:
-
Между другото да попитам, ще имали и състезание както миналата година (да знаем с какви джипки да идваме) . Дано да има , че ще се усмъртим от пиене 4 дена, а и за хората ще е интересно да преборим конски сили и ходове. Поздрави ......
Остави коментар:
-
Имам огромен проблем
.... "Въздухарията " е от 6-9 септември....някой да ми каже начин за клониране ... или телепорт ..моля ...
Остави коментар:
-
Не само затънтена ма и май не много отдавна е направена,тука от разразилия се спор се загледах че там има улицаПървоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеТя много затънтена и не съм и обърнал внимание, но сътворих спор

Остави коментар:
-
Тя много затънтена и не съм и обърнал внимание, но сътворих спор
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: