....
То в тези каманаци е нормално дифовете да се трошат.
Ники, нямаше каманак. И там където протече маслото и преди това. Леко кал и трева.
Мисля, че тук се случи, където Дечо е сниман. Това е не много разводнена фина кал. Можеби глина.
Много съжалявам за дифа на Митко. Като се събирахме на бензиностанцията, много се радвах на колата как я е разкрасил с флекса и хубавите гуми.
Като разбера ще кажа ма то при мен е почти ясно че дифа замина, още не съм разглобил.
По важно при мен ще е да разбера защо ги чупа, предния ми бе ясно че ще се счупи имаше големи хлабине но заднич защо си замина незнам като си бе добре.
Гледам добре сте си продължили.
Колега " ланд ровър" , оригиналните диференциали ще ги чупиш с тези гуми дори и при подухване на по-силен насрещен вятър.И после докато се прибереш заминава и иначе здравото главното предаване...
За тази болка има две възможни лекарства:
-АRB касети(блокажа ти е бонус ама няма да го пипаш много често)
-четирисатилитни касети, предлагат се в Англия като тунинг.На пари са като ARB-тата , че и по-скъпи.
Като вземаше гумите ти казах какво те чака, ама май не ми повярва....
Колеги, от последната раходка неуспях да харесам от снимките си такива с джипките и местата които да Ви покажа, но има една която много ми харесва защото е изключително жива и доста ясно пресъздва един от моментите и искам да е сподля с Вас
Къде отиваме утре? Не стана ясно.
Дайте мнения!
Има предложение за някакво движение на близко с BBQ.
Да пишат тези които смятат да се разхождат или да навигират.
Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар