Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки на Пловдивската група!

Не знам точно къде сте ходили, но аз бях в Нареченски бани и даже звънях на Ицо и Вальо /и на двамата изключени или извън обхват/ да питам, щото можеше да се включа някъде по маршрута, нооо... малко след това ми се обади приятел, който сипал 40 кила бензин в дизелов Спринтер и разбира се закъсал на магистралата малко след това. Да не разправям цялата история, че смях ще падне, но спасяването ще продължава утре.

Като ви гледам не ви е било скучно въобще. Браво на групата.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Стана хубава кална разхотка.Чакаме снежните.
      [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Дааа..хубава разходчица стана+хапване пийване..Беше малко като репетиция за Mitsubishi-срещата.
        Ники,шапката съм я прибрал.Как да ти я предам ?
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
          Другата седмица ще се ходи в Самоков да гледаме състезание
          а ще има ли и от нашите , които да участват
          SUBARU TRIBECA '08

Коментар

да- Rocky
            П.С. до колкото разбрах де
            Последно редактирано от gogo_spama; 26-10-09, 08:32.

Коментар

Наско ще каже!
              Кой ще ходи?
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                Добре сте се забавлявали.Завиждам ви защото при нас всичко е едно рааааавно
                Мда, тук действието се развива на 1550 м н.в.

Коментар

• Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                  да- Rocky
                  П.С. до колкото разбрах де
                  да........ако е той----вчера добре започна тренировката

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                  Наско ще каже!
                  Кой ще ходи?
                  А какво стана с очилата? Ходи ли да ги търсиш?
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-10-09, 09:19. Причина: Сливане на 2 последователни публикации
                  SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Първите клипчета идват топли, топли
                    Дечо спуска стръмен бряг https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...9/MOV07081.MPG
                    Лесов показва дрифтинг техники в мъглата https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...9/MOV07096.MPG

Тук очаквайте и другите клипчета https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...%2025.10.2009/
                    както каза Kalasha- с тези гуми само Лесов може да демонстрира дрифт 4x4
                    SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Браво банда! Отново за завиждане е сплотеността и организираността на групата. Мъка ми е, че нямаше как да дойда....мъка...
                      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Аз ви слушах от билото на стара планина, но явно станцията ми е слаба и не можахме да направим връзка .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                          Аз ви слушах от билото на стара планина, но явно станцията ми е слаба и не можахме да направим връзка .
                          Сложи я на "Hi", т.е. да не пише "Lo" долу в дясно на екрана.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Тя не такава каквато си мислиш.
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                              Тя не такава каквато си мислиш.
                              Е тогава я сложи на "хай" както там се слага, освен ако е от тия по 20лв. чифта.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Victory!!!

Днес реших да си потърся очилата. 100 и кусур лева - захвърлени в калта?!

Запалих Нисана. С Атв-то не ми се ходеше - обличане, кални дрехи, но и с Нисана не ми се ходеше.
                                Минах онова мостче. За малко да ми остане между гумите на Патрола. Мъгла, дъжд, гадно време. Като се качих горе, колата направо взе да танцува - ужас. Не мога да я удържа. Разлигавило се, като на Калаша кучето ...
                                Причината:

Леле майко! - Къде са тези очила, бре?!
                                Лъзга се, та се не види. Сега разбирам приказката за гумите - 100% истина. Като си спомня, как си шпорих вчера с Атв-то, а днес -тези 2.5 тона.

Тъкмо се борих с живота и ми се мерна нещо. Ама така, с крайчеца на окото. Едва ли! - викам си аз. Ама спрях. Мислих, и дадох назад.

Лежаха в калта, подмятани от Пловдивската група, умрели от викане за спасение. Мачкани и изцапани.

Аз се зарадвах, че няма да ми се наложи да влизам навътре в джунглата. След 200 метра бяха онези нарязани дърва. Обърнах, и газ. Ама много мес, много кал - направо без гуми си е отврат.

Запалих една цигара. Мина група пенсионери. Питат ме - Гъби? Аз казвам - Кавазаки, .... Патрол.....

Надолу мъгла. Мостчето отново ми се вижда твърде тясно, но минавам. Отдъхвам облекчено. Отново пуша! Трудно начало, труден ден. А ме чакат в Москва, чакат ме и в Амстердам.
                                Чака ме и:

Мамата и очилата и ........!

Вече съм в самолета. Поглеждам надолу и съзирам хиляди черни пътища. Кой ли сега, такова мамата?! Стюардесата ми носи топъл чай с ром. Подава ми специален телефон. Търсят ви от посолството!

Упссс! Това със самолета е утре. Дал съм много напред.
                                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X