И аз потвърждавам като навигатор за утре
Как ще се разбере кой да ползва услугите ми(газя в кал, тичам пред/зад джипа, аватари снимам, пържоли печа всякакви и др. и др.) не знам! Но гледайте да не се избиете!!! Мисля че някакъв търг с явно наддаване ще е най-добре
Сега сериозно - Митак, ако Тошо не успее, ако искаш мини през нас да вземем джека, че нищо не се знае Имам също лопата, брадвичка, бичкия, карти(сега ще сваля и топографските)
Ами време е, наистина, особено щом и приятелите от София заявиха желание да ни дойдат на гости
Хайде, обадете се да се съберем поне на маса и да се наговорим!
Ми хайде де
Като се организираме по-отрано дано да се съберем повече хора
На мен следващата седмица не ми е много удобно, но по-другата е идеално Не е задължително да е на маса, може и в гората
Става дума да състезанието в Шумен ... В събота или неделя евентуално може да се ходи ... Но ако искате в Сряда след обед може да измислим нещо да кажем в 16 - 16,30 ...
от Пловдив и областта да се обадят (на ЛС), за да се преброим и резервираме места на "Цигов Чарк" (последно за там се организираме).
Приемат се и нови членове, стига да отоварят на следните условия: ентусиазъм да се побачка, трябва да се носи на пиене, да се говорят глупости и се ляга късно (рано сутринта) - знаете, че не е лека работа да си с нас
А ако някой има добри впечатления от хотели/хижи/вили на Цигов Чарк или наоколо да каже и даде телефони.
от Пловдив и областта да се обадят (на ЛС), за да се преброим и резервираме места на "Цигов Чарк" (последно за там се организираме).
Приемат се и нови членове, стига да отоварят на следните условия: ентусиазъм да се побачка, трябва да се носи на пиене, да се говорят глупости и се ляга късно (рано сутринта) - знаете, че не е лека работа да си с нас
А ако някой има добри впечатления от хотели/хижи/вили на Цигов Чарк или наоколо да каже и даде телефони.
Единствено на пърявото условие не отговарям такъв мързел ме обвзел че чак ................................
Коментар