Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Вальо,ами ще даваме повече тогава-кво да правиме като сме расли..Иначе ние,хеле аз,ще сме най-голямата атракция.Ти кво ще кажеш ? Вътре ли си ?Утре ще мина да разгледам игрищата и вечерта ще обсъдим..Някви идеи за евтини бинокли,че в левчето нямаше..Утре ще отида и до руския пазар.
    ПП.В Петък в 19ч,но тази седмица сме в комплекс Русалка в Гагарин.
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
      ...Вътре ли си ?...
      Е, как?
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Да повторим пак за,който не е бил миналия път или за нови членове,желаещи да се присъединят.Решихме да сменим кафе "Графит" в Кичук Париж.Тази седмица сбирката ще е в комплекс "Русалка" в Гагарин,навътре между блоковете срещу входа на пожарната на Панаира.Времето е същото-петък от 19ч.Всички са добре дошли.Ако не ни хареса и това заведение-ще сменяме докато ни хареса.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Място:
          1 Хотел Империал
          2. Има една зала преди БауМакс
          3. Игрището на Оризари. Има място и за много готин траял и ресторантче и гьол....и не е далече.
          За номер 3. Ако не се получи мача поне по пижами в ресторанта ще отидем.
          Първите 2 доколкото знам са резервирани доста напред. Поне в удобните часове след 18. Иска се и много стройна организация защото времето е само 1 час.

Аз като се знам какъв съм спортист, мисля, че шоу ще стане само ако се появя на терена. И без бинокли трудно уцелвам топката. Можеби трябва да има форма на Ицово произведение.
          Иван
          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Какво ще кажете за този футбол
            http://www.youtube.com/watch?v=P-Heq...eature=related
            сега започваме да ги внасяме и се надявам някой ден да мога да ги предоставя да си поиграем
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Ако някой има идея къде можем да си поиграем с това, съм готов да осигуря "материалната част" за забавлението...по празниците съм свободен
              http://www.youtube.com/watch?v=Wgpxl_vL_vY
              трябва само ток за компресора
              Мислех си за гребната база, ама не знам дали няма да е необходимо разрешение от някого????
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                Ако някой има идея къде можем да си поиграем с това, съм готов да осигуря "материалната част" за забавлението...по празниците съм свободен
                http://www.youtube.com/watch?v=Wgpxl_vL_vY
                трябва само ток за компресора
                Мислех си за гребната база, ама не знам дали няма да е необходимо разрешение от някого????
                ОрИзарИ мисля че е мястото, или 40-те извора.
                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Златко,супер са тея игрички !! Чиста проба-team building..Гледайте японците как се забавляват големи магарета...Ама имаш ли размери за такива лангури,като мен ?

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                    Какво ще кажете за този футбол
                    http://www.youtube.com/watch?v=P-Heq...eature=related
                    сега започваме да ги внасяме и се надявам някой ден да мога да ги предоставя да си поиграем
                    Аз съм твърдо "ЗА" ! ...Все пак мисля,че за Петьо ще се озориш да осигуриш подходяща дупка !

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                      Аз съм твърдо "ЗА" ! ...Все пак мисля,че за Петьо ще се озориш да осигуриш подходяща дупка !

е, може да му стиска малко под мишниците, ама няма да придиря чак толкоз...

Коментар

За мен и за Петьо имам това

а скоро ще има и това
                        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Ох, на батко шкембелиите !!!

Коментар

Еее,Златко,ти си човекот !! Що си ги крил тея неща до сега ?!?! Ебати купоните можем да си спретнем..Всички ние май сме....едни големи непораснали деца !!

Коментар

Съжалявам, че довечера не мога да дойда. Шефът ми е тук и ще му "обръщам внимание". Утре си го изпращам за Холандия и през празниците може да измислим нещо...
                              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Нали и той пие "BOKMA"....
                                Последно редактирано от peterbg1; 18-09-09, 12:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X