Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
    Много добра расхотка но зашто неказхте в петък че ще ходите да доидем и останалите ами само вие да се забавлявате ?
    А,бе и ние не прекарахме зле,ама повече хора май е по-интересно..И се формира по-сплотена общност-с тея кафета в "Графита" само ни ядат комарите...
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
      Всичко беше много на бързо,аз лично трябваше за 30минути да се приготвя и да тръгна с тях.
      Не се оправдавайте ......
      До като буксувахте ..... имаше време за по една приказка .....ама явно адреналина си е казал своето !
      От страни изглеждахте много добре . И с тези гуми( НИСАНа) - добре се справи . Черокито и то !
      А за Тойотата - за какво да говорим ..... все едно си беше у дома !
      Поздрави на всички вас !
      Друг път като срещнете непознат на терена ( макар и с НИВА ) - казвайте , че сте колеги . Да се опознаваме ....
      На същия терен беше и Митко -Витарата .
      Преди вас минаха 5 АТВта и 3 кросови мотора .
      Въобще без да сме се организирали - избираме все добри маршрути !
      Прекрасни снимки ! Поздравления !

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Не се оправдавайте ......
        До като буксувахте ..... имаше време за по една приказка .....ама явно адреналина си е казал своето !
        От страни изглеждахте много добре . И с тези гуми( НИСАНа) - добре се справи . Черокито и то !
        А за Тойотата - за какво да говорим ..... все едно си беше у дома !
        Поздрави на всички вас !
        Друг път като срещнете непознат на терена ( макар и с НИВА ) - казвайте , че сте колеги . Да се опознаваме ....
        На същия терен беше и Митко -Витарата .
        Преди вас минаха 5 АТВта и 3 кросови мотора .
        Въобще без да сме се организирали - избираме все добри маршрути !
        Прекрасни снимки ! Поздравления !

Благодаря за комплиментите (за снимките и Черокито) Смятам, че навигатора (Наско) изигра голяма роля. Аз за пръв път карам по толкова тежък терен и без него нямаше да се справя само с 2 дърпания.
        От поста разбирам, че ти си бил със зелената Нива от първата снимка. Когато минавахме покрай нея не забелязах лепенка на форума и затова не й обърнах особено внимание.
        По-нагоре срещнахме двама души с едно Паджеро. Те ни казаха, че пътя нагоре е много лош. След като го минахме си казах: "Те на тази магистрала й викат лош път" И малко по-късно съжалих, че не им дадохме номер на наш мобилен телефон да ни се обадят ако имат нужда от нещо. Просто пътя до срещата ни с тях беше в пъти по-лош от този след срещата ни.
        Не съм чул едно тяхно предложение до мен. Предложили са да ми дадат тяхната резервна гума. Аз вече карах с тънката резервна. Трогнат съм от постъпката им.
        Прикачени файлове
        Иван
        ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от Niger Преглед на мнение
          Благодаря за комплиментите (за снимките и Черокито) Смятам, че навигатора (Наско) изигра голяма роля. Аз за пръв път карам по толкова тежък терен и без него нямаше да се справя само с 2 дърпания.
          От поста разбирам, че ти си бил със зелената Нива от първата снимка. Когато минавахме покрай нея не забелязах лепенка на форума и затова не й обърнах особено внимание.
          По-нагоре срещнахме двама души с едно Паджеро. Те ни казаха, че пътя нагоре е много лош. След като го минахме си казах: "Те на тази магистрала й викат лош път" И малко по-късно съжалих, че не им дадохме номер на наш мобилен телефон да ни се обадят ако имат нужда от нещо. Просто пътя до срещата ни с тях беше в пъти по-лош от този след срещата ни.
          Не съм чул едно тяхно предложение до мен. Предложили са да ми дадат тяхната резервна гума. Аз вече карах с тънката резервна. Трогнат съм от постъпката им.
          Признавам грешката - нямам лепенка на Форума ...
          Но това не ми пречи да се кефя като видя колеги по терените .
          Наистина мястото до което се срещнахме е най-трудното като терен .
          Колегите с Паджерото добиват дървен материал по-нагоре и това им е работното място .... и са постъпили много колегиално ...браво
          Адреналина на този терен наистина е добър ... а и вие улучихте най-мокрото време ....така , че по-тежък няма да го видите .
          Поздрави и до нови срещи !

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
            Вчера "утъпкахме" маршрута за разходката която мислим да правим в Неделя - 12.07 Малко неподготвени преминахме маршрута. Калта малко ни изненада, но не можа да ни откаже. Трасето не е много Хард ама се иска и малко мислене ... и малко гуми. На няколко места има неприятни коловози. Калта не е дълбока, но е хлъзгаво. Най вероятно за седмица ще изсъхне ....
            Аз само се возех и си припомнях пътя
            Колегите които бяха с нас могат да кажат как е било и да качат снимки
            Тук ли ще уговаряте подробностите за 12.07? Искам да се присъединя, ако съм свободен.
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Колега bgbul аз ти благодаря че доиде на време да дръпниш ниват,защото нямах никакъв шанс да излезна от коловоза

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                Тук ли ще уговаряте подробностите за 12.07? Искам да се присъединя, ако съм свободен.
                Много ще се радвам ако успеете да дойдете драги ми колега

Коментар

Най кофти е този маршрут през пролетта. Тогава калта е не само лепкава, но и дълбока ... и без гуми Не може
                  Това е пролетна снимка на изкачването където се дърпахме.
                  Прикачени файлове
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                    Най кофти е този маршрут през пролетта. Тогава калта е не само лепкава, но и дълбока ... и без гуми Не може
                    Това е пролетна снимка на изкачването където се дърпахме.
                    Ооооооо.....- имало и по-тежко състояние на този терен ....
                    Дано съм жив до следващата пролет да го пробвам ....
                    Завиждам ви , че сте го пробвали на пролет !
                    Тойотата има ли блокаж на моста ? Или само гумите стигат ?

Коментар

А,бе, с две думи,забийте колчето,а ние ще дойдем !!!...Нас дърпане не ни плаши,плаши ни ,ако на 100 км. няма бира !

Коментар

Маршрута беше хард, ама за няколко години стана магистрала
                        Аз се возех, ще спомена само че Тойотата е заводско, но Хеви дюти изпълнение с 4,2Д мотор.

Коментар

В петък, 19 ч., в Графити. Ще обсъждаме екологични теми, евентуално втора серия на Вампири 2009.
                          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

..... и ще обсъдим за малко и една планирана разходчица
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...559#post792559

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...9&postcount=61
                              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

ок от Златка и Златко
                                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X