Скромно фото,от още по-скромното участие на Пловдивската група на "Събор2012"?!...Е,както се вижда,участието ни се изчерпва с г-н Калашев и един запой в петък вечер,който го можем и по-добре!
Все ми се струва че наближава рождения ден на Пловдивската група, а нищо не се чува, с лицето Лесов го коментирахме но май само хубави спомени от предния и нищо по конкретно за настоящия. Мисълта ми е че вече е време да се започва организацията за да стане поредния незабравим за всички купон и преживявяне.
Все ми се струва че наближава рождения ден на Пловдивската група, а нищо не се чува, с лицето Лесов го коментирахме но май само хубави спомени от предния и нищо по конкретно за настоящия. Мисълта ми е че вече е време да се започва организацията за да стане поредния незабравим за всички купон и преживявяне.
Ok!От мен има 200бр.кюфтета,200бр.кебапчета,100бр.пържоли(50/50 пиле/свиня),10л ракия и 30л вино!
JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
BMW X5 E70 4.8is
"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена
Хайтов беше уредил нещо подобно безплатно за цялата пл.група,даже хората на крака щяха да ни дойдат ама и тогава не видях интерес.Аз съм за Хайтов,пак да говори и да се съберем.
Аз пък съм менте нещо,изобщо не виждам това което г-н Собакс е пуснал.
Във всъщност установих, че този подфорум, в който е тази тема са го направили с достъп от ММС. В темата няма нищо интересно освен линка, който и тук съм постнал в предишното си мнение.
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар