Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОРГАНИЗАЦИОННИ ТЕМИ - 2012г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОРГАНИЗАЦИОННИ ТЕМИ - 2012г

В петък да съберем малко капаро.Кой колкото може и да запазваме.

Коментар

От: ВАЖНИ СЪОБЩЕНИЯ!!!

Тази вечер се взе решение:
      В Понеделник в 19.00 в Централ парк на Младешкия хълм ще се проведе среща за обсъждане на Рожденния ден на групата. Всички, които мислят, че могат и искат да участват в организацията са поканени да присъстват!
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Днес с г-н Саракирос и семейства,посетихме хотела който смятаме да наемем за НГ 2013.Общото мнение е ,че хотелът е евтин и меко казано обикновен.Леко намирисва на дърто,с тесни коридори и сприхав шеф!?Няма условия за малки деца (5-8г),защото няма отделни помещения за игра.Няма и подходящ паркинг за 5-6 джипа и толкова леки коли.Ресторанта е компромисен!

Плюсовете са:ще бъдем само ние;няма по-евтина оферта в региона;менюто на свободна консумация е евтино;и в край сметка дори и да се осерем няма да ни изгонят!

Дайте да решаваме!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0298.jpg
Прегледи:1
Размер:55.2 КБ
ID:5416730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0299.jpg
Размер:52.2 КБ
ID:5416731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0300.jpg
Размер:54.6 КБ
ID:5416732Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0301.jpg
Размер:45.3 КБ
ID:5416733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0303.jpg
Размер:44.8 КБ
ID:5416734Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0304.jpg
Размер:45.0 КБ
ID:5416735Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0305.jpg
Размер:52.9 КБ
ID:5416736Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0306.jpg
Размер:59.9 КБ
ID:5416737 Иначе е чисто!
        JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
        BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Което казва колегата Хайтов е вярно. По намирисва ,чисто е, само за нас ще е ,но и паркинга е почти само виртуален.
          Има плюсове и минуси.
          До Петък трябва да се реши, за да може да се прати капарото(вчера не го платихме).
          Ако има допълнително желаещи да дойдат, места няма дори наоколо.
          Но и пък за тази цена няма нищо друго да се намери.

Всичко това го пишем, за да са наясно всички и да няма изненадани.

Моля звънете на мен или на Хайтов или пишете тук.

П.С. В близост има и друг хотел,за който офертата за Н.Година е 160лв/човек/ден,който има повече удобства и е по-нов.

Коментар

Господа Хайтов и Саракирос, ясно е, че леко сте се разочаровали от евтиното хотелче. Давате съответната информация на хората и от тук нататък всеки сам си решава.
            Бих искал да Ви задам един въпрос на двамата по отделно:
            Вие, господин Хайтов и Вие, господин Саракирос готови ли сте да празнувате там Нова година?

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              Господа Хайтов и Саракирос, ясно е, че леко сте се разочаровали от евтиното хотелче. Давате съответната информация на хората и от тук нататък всеки сам си решава.
              Вие, господин Хайтов и Вие, господин Саракирос готови ли сте да празнувате там Нова година?
              Росене,благодаря ти че си толкова любезен и говориш на "господа".

Относно хотелчето, ще ти отговоря: да бих празнувал там,но ще направя компромис заради групата.
              Както си спомняш и на Пашалийца съм бил и къде ли не,но ако аз мога, това не значи че всеки може да се прежали.Има и жени,които не са никак малко.
              Ако ти и аз можем да не се къпем 2-3 дена, не значи че другите могат.
              Затова и отидохме снимахме, и коментираме.

До 19.10.2012 ще потърсим и друг вариант, ако се намери. ако не-там сме.

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                Да!Даже смятам,че това е най-подходящият вариант за конретната ситуация!
                JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Предлагам Ви следната оферта:Вили сенатор,Цигов Чарк,езерото Батак:http://hoteli-bg.org/vila-name-45.Говорих по телефона със собственика,свобподни са вилите 1,2,3 и 4,като цената за три дневно нощуване е 130 лева на човек.Разгледайте сайта мисля,че ще се хареса на всички.Лично аз съм бил там,място за паркирване има достатъчно и както знаете връх Баташки снежник е наблизо.Някък си офертата за Смолян не ми харесва освен цената....
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hotels_45_51818583801.jpg
Размер:158.5 КБ
ID:5416766

Коментар

Първоначално публикуван от ghaytov Преглед на мнение
                    Днес с г-н Саракирос и семейства,посетихме хотела който смятаме да наемем за НГ 2013.Общото мнение е ,че хотелът е евтин и меко казано обикновен.Леко намирисва на дърто,с тесни коридори и сприхав шеф!?Няма условия за малки деца (5-8г),защото няма отделни помещения за игра.Няма и подходящ паркинг за 5-6 джипа и толкова леки коли.Ресторанта е компромисен!

Плюсовете са:ще бъдем само ние;няма по-евтина оферта в региона;менюто на свободна консумация е евтино;и в край сметка дори и да се осерем няма да ни изгонят!

Дайте да решаваме![ATTACH=CONFIG]503467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503468[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503469[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503470[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503471[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503474[/ATTACH] Иначе е чисто!
                    Що не снимахте мохабетника бре мискини. легла за спане и у нас има.
                    Сега сериозно:
                    Според мен освен удобствата за "спане" ,е важно мястото където ще се събираме без някой да ни гони независимо от часът /карти, мохабет,клюки,музика,деца, кучета,котки- демек свобода/ а не "затваряме и хайде по стаите".

Аз съм съгласен с всичко което Оргата реши и няма да мрънкам съгласно декларацията.
                    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                    TOYOTA BJ40 3.5D
                    Венци 0887551059

Коментар

Говорих с хората от Цигов Чарк. Има свободни къщи за 8,9,10 и 12 човека.
                      Напълно самостоятелни и на самообслужване.
                      Механата е за около 40 човека, пак на самообслужване.
                      Цената е 130лв/човек за 3 нощувки,което прави по 44лв/човек на вечер.

Както се вижда от снимките има място и за децата да играят навън,както и място за паркиране.

Коментар

Сега Методи ще пита и за Хасковските минерални бани за оферта

Коментар

В Сенатора съм организирал няколко Хонда срещи. Подходящо е ако механата е само за нас. Тя е като две стаи събрани в една. Имам цялата информация за там, но сега бързам за срещата.

Коментар

http://forums.hondabg.com/index.php?...9&#entry361739

Коментар

Здравейте, и от жена му на Саракирос!
                              В допълнение още нещо, на което попаднах днес: http://www.hotel-laroka.com/bg/index.htm
                              Стара Загора, градски условия, а за мъжете, все ще намерите къде да се омърляте. Я на идване, я посред бял ден!!
                              Цените са приемливи:
                              Двойна стая за 1 нощ - 54лв
                              Тройна - 58лв
                              Апартамент - 65лв
                              Има кафене
                              И ресторанта , обаче е на 2 мин, извън сградата на хотела!!
                              Нямаме ангажимент към определено новогодишно меню, и може да се уговаря, и спазарява допълнително..
                              Заради локацията на ресторанта обаче, може би това е компромисен и краен вариант.
                              А и имаме доколкото знам представители от Ст.Загора в групата, така че могат да хвърлят едно око.

Поздрави,

На Тео жена му

Коментар

Чувал съм, че в Стара Загора в тоя хотел става течение по коридорите.
                                Май няма да стане...
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X