На мен лично ми трябва да гледам по телевизията как дебатират по въпроса двама инженери - геолози, а не "инициативен комитет" от баба Гинка и съседката Калинка, решили да яхнат вълната на протеста.
Тая северна България мре от глад, а ние ще протестираме против отварянето на работни места - чисто по нашенски. Още повече хората говорят за проучвания. Ще отидат там някакви хора, които цял живот за това са учили и това са работили и ще излезе на среща баба Тонка с гумените налъми и ще е по-компетентна от тях. Айде мерси
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Росене,доколкото съм разбрал,протестите са против използването на този метод,а не срещу шистовия газ.Имало и други методи..по-беопасни..ужким.Сега,като сме бедни,дай и да ни тровят...
[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Според мен плюсовете ще са повече от минусите. Хората са гладни, искат пари и работа това само може да ни помогне, а за природата ... има една приказка "тя лодката потънала, ние байряка спасяваме'', това е лично мнение ний толкова години не правим пари от хубавата ни природа, сега се е паднало да ни докаря някой лев
На мен лично ми трябва да гледам по телевизията как дебатират по въпроса двама инженери - геолози, а не "инициативен комитет" от баба Гинка и съседката Калинка, решили да яхнат вълната на протеста.
Тая северна България мре от глад, а ние ще протестираме против отварянето на работни места - чисто по нашенски. Още повече хората говорят за проучвания. Ще отидат там някакви хора, които цял живот за това са учили и това са работили и ще излезе на среща баба Тонка с гумените налъми и ще е по-компетентна от тях. Айде мерси
...това верно ли?!
[IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов
Роска, всеки има право на мнение, не ме разбирай погрешно. Мисля обаче, че телевизията не е източник на знания, дори напротив.
Иначе България е бедна на води държава, еле пък северна. И ако далаверата от този газ ни оправи здравеопазването или образованието за поне сто години напред може би бих се замислил. Ние сме само за миг на тази земя, нека не сме егоисти към следващите.Упс, звучи надуто, но ти знаеш за колко време израства едно дърво и колко време живее...ще ме разбереш.
[IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов
Тоше, ако си в час, дай малко инфо. За какво точно е тоя велик спор за тези проучвания. Може да изглежда малко или много наивно, но нали тези проучвания ще ги направят някакви специалисти? Едва ли на тях им е самоцел да вадят газ и да тровят земята? Нали те са компетентните? Проучването нали се прави за да се разбере става или не става работата? Тоя протест подкрепен ли е от някаква организация на някакви хора (специалисти, примерно геолози)? Има ли някаква гилдия на землекопачи, които да застават зад протеста и да казват - Да, ние знаем и това е лошо? Правителството мълчи, а за това точно правителство не е естествено да мълчи. Кой има компетентно мнение по въпроса? Иначе всичко звучи "хейтърско".
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар