Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2012г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Неделни разходки / Пловдив 2012г

Защо просто не и дупнем един динамит??? Сама ще си се премести Като я гледам е бая големичка, но и снимките лъжат...
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
      Ето я.
      Всъщност имам още снимки, но нещо компа ми се е@ава...или нета.
      Благодарим Войводо.
      Този път е ценен не само за нас, чалъм за взрив е сложен, с Желю коментирахме:
      пробиват се отвори с перфоратор в скалата,имаше химия която се налива вътре и след ден се разширява и напуква скалата.
      Забравили сме откъде е взимано, давайте съвет и да я махаме преди да падне сняг, за да може да ходим на Лесов на гости .

Според всички ТОВА тежи към 25т.
      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
      TOYOTA BJ40 3.5D
      Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
        Благодарим Войводо.
        пробиват се отвори с перфоратор в скалата,имаше химия която се налива вътре и след ден се разширява и напуква скалата.
        Забравили сме откъде е взимано, давайте съвет и да я махаме преди да падне сняг, за да може да ходим на Лесов на гости .

Някой знае ли нещо повече за тази химия?? Че за първи път чувам за такова нещо и ми стана интересно???Доста яка трябва да е...
        П.С Ще чакаме още снимки
        Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 05-11-12, 22:26.
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Толкова ли нямаше с вас някой с Ланд Ровър за да го помести?
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Някой знае ли нещо повече за тази химия?? Че за първи път чувам за такова нещо и ми стана интересно???Доста яка трябва да е...
            П.С Ще чакаме още снимки
            Опитваме се да махнем скалата.
            Последно редактирано от venci67; 05-11-12, 23:12.
            TOYOTA BJ40 3.5D
            Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Толкова ли нямаше с вас някой с Ланд Ровър за да го помести?
              Павлов получи желание но трябваше да прежалим Ровъро- закачаме скалата на лебедка с полиспаст, тя се мята в пропастта, и Ровър кат политне след нея не разбрахме кой ще го откача.
              TOYOTA BJ40 3.5D
              Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                Благодарим Войводо.

Като дълбаеха Марково тепе май ползваха тази технология, но ми се вижда скъпа. Има ли варянт за надграждане на път надолу ?
                Газ 69 2.4i
                Густо майна, пътят свърши !!!
                GSM: О895 7О6О59

Коментар

4.11.2012 И както обикновенно при качването последователността се разбърква...
                  Прикачени файлове

Коментар

Относно камъчето-на тепето рязането на скалата се правеше от корейци.Пробиват се дупки,пълнеха ги с нещо .Имаха едно сандъче около тон,от него кабели до всички дупки и някакъв ток.Отгоре слагаха пружина от легло евентуално за предпазване от осколки.Те не взривяваха , те режеха от дупка до дупка.Спомнете си за Архимед и опорната точка.Аз мисля че може да се измести/нали това е свободно парче скала/Лост от първи род,лост от втори род.Необходимите неща:Не много хора,хидравличен крик(помпа),хидравличен цилиндър,подложки за цилиндъра-метални плочки50х50см и др.неща.Идеята е не да се вдига а претърколи.Успех Борето

Коментар

Първоначално публикуван от boreto2 Преглед на мнение
                      Относно камъчето-на тепето рязането на скалата се правеше от корейци.Пробиват се дупки,пълнеха ги с нещо .Имаха едно сандъче около тон,от него кабели до всички дупки и някакъв ток.Отгоре слагаха пружина от легло евентуално за предпазване от осколки.Те не взривяваха , те режеха от дупка до дупка.Спомнете си за Архимед и опорната точка.Аз мисля че може да се измести/нали това е свободно парче скала/Лост от първи род,лост от втори род.Необходимите неща:Не много хора,хидравличен крик(помпа),хидравличен цилиндър,подложки за цилиндъра-метални плочки50х50см и др.неща.Идеята е не да се вдига а претърколи.Успех Борето
                      Не става, много е голям и тежък. Ако се преобърне ще отнесе голяма част от пътя надолу в дерето. А от пътя и без това не е останало много.

Коментар

Мога да осигуря ток и два тежки перфоратора !Ако има и бомбаджии ,работата е готова !

п.п Бомбаджия има ,ама материал няма !
                        Последно редактирано от Roninn; 06-11-12, 19:54.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Мога да осигуря ток и два тежки перфоратора !
                          Това е най-доброто, според мен предложение, оферирано до сега. С туба гориво, "дамаджана" субгориво и евтина работна ръка на скалата и давам половин ден.

Коментар

Ако нещо решите,звънкайте да знам ,събота или неделя става !
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Накой сети ли се да осигури пътни книги за утре?

Коментар

Венци е в Стара загора на маса и май всички пътни книги са в него а за утре в 10.00 на ОМВ и да мислим кво ще се прави
                                Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
                                Honda TRX 450ER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X