Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2012г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Неделни разходки / Пловдив 2012г

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Има още няколко възможни маршрута. Дори пътя по който не сте карали -и той е проходим, дълъг и ще стигнеш Персенк САМО , ако някой писател философ- офроудър ти покаже наистина изолирания път.
    Но дори и той се включва на 1 км преди Персенк в пътя "Лилково-Персенк".
    Иначе ще слезнеш почти до с. Орехово (2 км над него ) и от там ще хванеш основния път за Персенк.
    Всичко което описваш е свързано с пътя "Лилково - Персенк".
    ДА_ прав си. На този път може да му захождаш от различни места и да се включваш в него преди или след дадена местност. Зависи от мерака.
    Колкото и да иронизираш даден колега, това е истинската ирония -
    "няма как по-добре да познаваш местностите и пътищата по които аз карам от десетки години".
    Труден залък , но това е положението.
    Ако вие карате събота и неделя по тези маршрути, аз карам всеки ден (ВСЕКИ ДЕН).
    Може да не знам името на някоя местност, но "пътечките" познавам доста по-добре.
    Самочувствие - ДА.
    Основание за такова - ДА. Натрупани километри по обсъжданите маршрути.
    Ако някой може да стигне до Персенк без да минава по асфалт ............ няма такъв.
    Спокойно г-н майстор офроудър! Усмихвай се по-често .
    Поздрави !
    Колега,конкретизирай нещата за аджамии като мен?!Най-добре организирай една разходка?!
    Последно редактирано от ghaytov; 11-09-12, 21:37.
    JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
    BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Росене верно ли няма черен път до Персенк без асвалт?

Иначе дълбок поклон на човека-офроуд. Странно как още не сме се срещали. Явно гората е огромна.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Руси, четяйки от доста време в тоя форум съм бил свидетел и друг път на "заигравки" между @rusev и @bgbul. Аз какво знам и не знам няма отношение към настоящата "заигравка". МОЛЯ запазете добрия тон, понеже от известно време в тоя раздел на форума бликат негативни позиви и послания. Не, че не съм деен участник... но останах с впечатление, че има мандат за възраждане.

Благодаря за разбирането!
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
          Руси, четяйки от доста време в тоя форум съм бил свидетел и друг път на "заигравки" между @rusev и @bgbul. Аз какво знам и не знам няма отношение към настоящата "заигравка". МОЛЯ запазете добрия тон, понеже от известно време в тоя раздел на форума бликат негативни позиви и послания. Не, че не съм деен участник... но останах с впечатление, че има мандат за възраждане.

???

Коментар

Боже, какъв дипломат! Поклон.

Коментар

Първоначално публикуван от ghaytov Преглед на мнение
              Колега,конкретизирай нещата за аджамии като мен?!Най-добре организирай една разходка?!
              Както винаги една тема може да е градивна. Всеки може да научи неща, за които не е подозирал.
              За жалост все се намира някой, който вместо да пише по темата за "развиване" се прави на ироничен и голям.
              Личен избор. До тук говоря за друг.

Дали си аджамия не знам. Дали аз съм - ти не знаеш.
              Ако съм искал да организирам разходка - да съм го направил. Всеки си има съображения.
              Ти обаче ходиш само събота и неделя.
              Аз тогава се надявам на почивка.
              Ако искаш, като те видя ще ти се обадя и ще те поканя на разходка. Всеки ден съм покрай теб.
              Предложи маршрут?
              Или поне посока ?
              1. Да не е събота или неделя по възможност.
              2. Да не се тръгва по обяд. Аз тогава се връщам. Виждаме се с колеги в противоположните посоки.
              3. Тази събота не става.
              4. Другата ,ако е мокро и дъждовно - вече ще е късно. Ходенето ще е по работа.
              При толкова условия - на кой му се ходи ?
              Сега дано съм по-ясен.
              Жалко за разминаването.
              Поздрави и успех!

Коментар

Времето е дъждовно дават го да вали тия дни, дайте да организираме нещо ?
                Газ 69 2.4i
                Густо майна, пътят свърши !!!
                GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
                  Времето е дъждовно дават го да вали тия дни, дайте да организираме нещо ?

Е, какво? Да излезнем с чадъри и да пазим земята суха ли
                  +359 899985804

Коментар

Първоначално публикуван от stormmaker Преглед на мнение
                    Е, какво? Да излезнем с чадъри и да пазим земята суха ли
                    +1
                    Газ 69 2.4i
                    Густо майна, пътят свърши !!!
                    GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      Ако някой може да стигне до Персенк без да минава по асфалт ............ няма такъв.
                      Спокойно г-н майстор офроудър! Усмихвай се по-често .
                      Поздрави !
                      Евала за" познанията" на Родопа планина.Ако не стигнем -"дим да ни няма".
                      Лозя м/у Марково и Първенец,Сухата река,Момина скала, Студенец,Водоема,поделението над БЧ. нивите над Ситово,вилна зона Лилково, Хаджийца, Персенк, /там има вълци , мечки и ще имаме голяма нуждаааа / да помагаш.

Ако желаете има и друг "път" Колега, но било рисковано .

ПП.Майстори няма.Ако имаш желание заповядай да го караме този маршрут, който е минат многократно от ПВ група.
                      Поздрави. Чакаме коментар, или поне по тел. или да се видим и покараме в интерес на спорта-на всеки ще е приятно.
                      Последно редактирано от venci67; 14-09-12, 23:30.
                      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Росен ще коментира ли?
                        Или пак за мандати и заигравки ще бръщолеви?

Коментар

ААА, За наденицата ли питате...?
                          Вън вали чуден дъждец и разкалва гората.
                          Ако правите разходка ще има ли едно място за мен?
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

ААА, За наденицата ли питате...?
                            Вън вали чуден дъждец и разкалва гората.
                            Ако правите разходка ще има ли едно място за мен?
                            Mясто за теб винаги ще има при мен,въпроса е ще се организира ли най-накрая разходка от Пловдивската група да се открие зимния сезон?

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                              Момина скала, Студенец,Водоема,поделението над БЧ
                              Аз да питам тази част от маршрута не минава ли през новото ловно стопанство и няма ли проблем с охраната?
                              Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                              Opel Frontera V6

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                                Евала за" познанията" на Родопа планина.Ако не стигнем -"дим да ни няма".
                                Лозя м/у Марково и Първенец,Сухата река,Момина скала, Студенец,Водоема,поделението над БЧ. нивите над Ситово,вилна зона Лилково, Хаджийца, Персенк, .
                                Ако желаете има и друг "път" Колега, но било рисковано .
                                Поздрави!
                                Чакаме коментар, или поне по тел. или да се видим и покараме в интерес на спорта-на всеки ще е приятно.
                                Момина скала ?
                                Лозята м/у ... ....предполагам хващате пътя през бариерата срещу входа на винарната.
                                Момина скала, Студенец - кое се казва Момина скала?
                                След водоема - мандрата (бет. мост в ляво) - пожара - ловния заслон на Нар. бани - Дълбокото дере (дървения мост, пещерата където извира мин. вода на Нареченски бани ) - Засеки - Калинката - Лесеница - Средни ливади - Ситово(през Череша или пряко по сечището) и се включваш към Лилково (над чешмата).
                                От там - през горните вили излизаш на пътя за Орехово (има един фургон по пътя с надпис "хотел Рай".
                                Няма отклонения до старите овчарници. Там .... за Персенк през с.Орехово или ..... знаят го САМО писатели. (познавам по единствените собствени следи)
                                Този маршрут едва ли сте го минавали многократно?
                                Винаги ми е интересно да науча нещо.
                                Може да се окаже, че го знам, но пак ми е интересно.
                                С удоволствие ми се иска да дойда. Просто се разминаваме във времето.
                                Но все някой ден..........
                                Поздрави и успех !
                                Аз винаги пиша в интерес на спорта. Просто някой не го разбира, което е жалко .
                                За мен е все едно. Не ги забелязвам подобни мнения.
                                Дайте нещо от тази седмица ?
                                Не се ли събрахте ?
                                Винаги хубави снимки пускате.
                                Последно редактирано от bgbul; 17-09-12, 19:02.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X