Обява

Свий
Няма добавени обяви.

17-18 декември 2011 "Пловдив и Приятели" 4 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 17-18 декември 2011 "Пловдив и Приятели" 4 !!!

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
    Да трудно,но за сметка на това пък е по сладко!
    Анонимните кое точно не ви е ясно,как се кара или как се навигира,не се напъвайте да ми отговаряте знам отговора ТРУДНО.
    Нито ни бе трудно да караме,нито да навигираме!!!! Минахме всички точки както си беше редно!!И когато се объркаме се връщахме на предната точка за да намерим другата и да спазим правилата!!!!!!
    Не познаваме пътя и незнаем от къде да минем като вас!!!
    И пак ви казвам не е станало кой знае какво но просто щеше да бъде много по-оценено всичко ако се спазваха ПРАВИЛАТА!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от djokki Преглед на мнение
      Нито ни бе трудно да караме,нито да навигираме!!!! Минахме всички точки както си беше редно!!И когато се объркаме се връщахме на предната точка за да намерим другата и да спазим правилата!!!!!!
      И пак ви казвам не е станало кой знае какво но просто щеше да бъде много по-оценено всичко ако се спазваха ПРАВИЛАТА!!!!
      Ясно е че не е станало кой знае какво,може да бъдете сигурни на 100%,че никой не е знаел че няма да се проверяват тракове за да се правят тарикатлъци.Е точно там е номера,когато се объркаме!!!!Ако можеш си сметни колко си се бъркал горе долу и колко сте се връщали и пак горе долу си сметни времето,защото така обиждате всички,никой от нас не е отишъл да се лъже,не е интересно и честно спрямо колегите с които си отишъл да се забавляваш
      878940653

Коментар

Аз пък си мислех, че това е купон за рождения ден на групата и състезанията са само за развлечение на публиката!
        0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
          НЕ СЪМ БОГ ШИВА !

следващия път ще съм достатъчно грамотен за да го направя сам - ОБЕЩАВАМ !
          Да, ама на "Лесов и приятели"! Кирливите ризи ще се вадят като се събере групата, тука просто обяснявам на хората, които са се почувствали ощетени.

Лесов, недей да ми триеш мненията, когато не ти изнасят. И аз го мога, помниш ли?
          Последно редактирано от sobax; 21-12-11, 15:23.
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Извинявам се на всички пренебрегнати.Сърдете се на Крум за това,че е перфектен навигатор и на Лесов че ми даде Паджерото да карам.Както виждате на траяла сме последни заради това,че аз немога да карам,а за Крумчо нямяше работа...Благодаря на Лесов,Крум и всички който спомогнаха за този празник.ЖОРКА другия път нямя да ти простя....

Коментар

Предлагам да спрем с дискусиите. Ясно и че всеки си има някакво мнение и не може да убеди останалите, както и те него ....

За състезанието в края на пролетта трасетата ще се правят само от трима души. Георги и Манол направо ги записвам в рали класа да се гонят, а ако някой има съмнения дали могат да карат, пиша го и него с тях За трофи класа ... който може ще мине .... там ще бъде друга бира ...
              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Мога да те уверя, че това, че не се гледаха траковете, беше изненада дори и за по-голямата част от организаторите. За мен това беше ГОЛЯМА грешка, тип "няма трак - няма състезание". Не е направено умишлено за да се лансира някой екипаж - никой от класиралите се напред няма нужда от това. Признавам - и аз на Ваше място щях да мрънкам, но състезателите нямат никаква вина за това.

Коментар

няма смисъл от излишни емоции,това просто си беше рожден ден, два дена прекарахме много добре
                  това смятам че не е истинско състезание за да е перфектно,имаше леки пропуски,но за другия път предполагам ще бъдат отстранени и тогава ще може да се види наистина кой е по добър

Коментар

Който ме познава знае, че ще кажа истина.
                    Нашият екипаж не знаеше трасето.Карахме по GPS а не по трип и в такъв случай на знаещите им е ясно ,че направиш ли шорткът вече си се загубил.
                    Минахме трасето за 2ч.и малко с почтено каране и навигиране.
                    По гореспоменатите причини не карах и навигирах на траяла.

ПП.Всички мнения са ценни и в помощ за в бъдеще.
                    Последно редактирано от venci67; 21-12-11, 17:49.
                    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                    TOYOTA BJ40 3.5D
                    Венци 0887551059

Коментар

Спокойно момчета ,това че не се гледаха траковете не страшно , всеки знае как е карал а и основната идея беше забавление .Затова си карахме като на разходка ,затова и моя навигатор се състезава със счупени ребра ,затова изобщо бяхме там - заради купона , а който се смята ощетен - има състезания на които ще има възможност да се докаже .
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                        Мога да те уверя, че това, че не се гледаха траковете, беше изненада дори и за по-голямата част от организаторите. За мен това беше ГОЛЯМА грешка, тип "няма трак - няма състезание". Не е направено умишлено за да се лансира някой екипаж - никой от класиралите се напред няма нужда от това. Признавам - и аз на Ваше място щях да мрънкам, но състезателите нямат никаква вина за това.
                        Няма да пиша повече!То е ясно че никой няма да си признае! Съгласен съм че не е станало кой знае какво но ако всичко беше за купона както повечето се оправдават не трябваше да има класирания и награди а всеки да си кара за кеф.Така нямаше да има никакви спорове и никой нямаше да се чувства ощетен! А след като сте го направили със състезателен характер,с класиране и награждаване трябваше да се спазват правилата и да се гледат тракове,грешки,и наказания!Както на траяла се гледаха колчета и ленти!Ето там беше честно с изключение на това че пуснахте Иван Попов два пъти и той стана първи!!
                        Не се сърдете на критиките а си вземете поука!Никой никого не иска да обиди!
                        Поздрави!

Коментар

Всеки е прав в претенциите си, не си струва да задълбаваме повече. А кажете сега винцето ставаше ли за пиене!? ... и достатъчно ли беше?

пп: Че да знаем другия път как да "трасираме" купона.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                            Всеки е прав в претенциите си, не си струва да задълбаваме повече. А кажете сега винцето ставаше ли за пиене!? ... и достатъчно ли беше?

пп: Че да знаем другия път как да "трасираме" купона.
                            Господ здраве да ти дава,останаха 10л. и са в цеха.Мини да се видим.
                            TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                            TOYOTA BJ40 3.5D
                            Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                              Венци, то и при мен има няколкостотин оки, ама вечерта само от твоето наливах и затова явно съм имал претенции за музиката и търсих нечий гъз да му натикам микрофона, дето го отнех от Жельо.

пп: имай готовност, агнешката тава е оразмерена!

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                                Само двамата искате да си го опитвате!
                                Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                                0879076007 Жельо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X