Обява

Свий
Няма добавени обяви.

17-18 декември 2011 "Пловдив и Приятели" 4 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 17-18 декември 2011 "Пловдив и Приятели" 4 !!!

Благодарности на всички,които поработиха здраво , за да може този ЛУД купон да се състои!!!

Браво и на Жоро Хайтов, който изхрани има няма 200-300 човека!

За нас(със жена ми) е чест да сме част от Пловдивската група!

П.С. Поздравления на Георги и Делев, че останаха мъже докрай.

Коментар

Без претенции за качество тук: http://chrichri.snimka.bg/auto-racin...011.641527.all някой може да си хареса нещо.

Коментар

На мен всичко ми хареса, с изключение на смотания DJ. Добре, че сме културна група, а бат Вальо си опука патроните предната вечер.
        Да не забравя да благодаря на хората допринесли за добрата организация , специално на Росен за въртележката, и на Хайтов за вкусните пържоли. А, и водещите ставаха . Да не забравя и Жельо, че все пак успя да стане сутринта да забива колчета. Чак се беше престарал. Маноле вече знаеш, кой ги беше набил толкова нагъсто .

Коментар

Бих изкал да поздравя цялата Пловдивска група за добре свьршената работа ,че успяха да нахранят и душата и тялото.Честито!

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Без претенции за качество тук: http://chrichri.snimka.bg/auto-racin...011.641527.all някой може да си хареса нещо.
            Да, някой си хареса нещо, жена ми!
            Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
            0879076007 Жельо

Коментар

Да бе мирно седяло - не би чудо видяло .

Коментар

Първоначално публикуван от iceman1234 Преглед на мнение
                Не, не, така си е по-добре, пропускат се такива моменти:

Супеер! Пусни още!
                Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Искам да изкажа голяма благодарност на моята тУйота, че ни върна на финала безаварийно
                  и да споделя шока който преживях с моя навигатор Венце, който първите 15 км казваше само карай аз: накъде, а той: а бе карай лесна работа ......

и на последно място на всички тези които са отговорни за това страхотно преживяване или поне на тази част която помня

ПС Венци взимай прахосмукачка и ела да си изчистиш 127-те фаса от джипката
                  Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
                  Honda TRX 450ER

Коментар

• От: 17-18 декември 2011 "Пловдив и Приятели" 4 !!! - Траяла - част последна

Първоначално публикуван от abbyviper Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]396368[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396369[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396370[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396371[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396373[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396374[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396375[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396376[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396377[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396379[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396380[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396385[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396386[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396387[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]396388[/ATTACH] Това е от мен... !
                    Албенче, супер- снимки, ще мина утре да ти обясня как се качват .Спасов или Лесов да ги ооправят ако може, че с компа си палих камината.
                    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                    TOYOTA BJ40 3.5D
                    Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от intermeto Преглед на мнение
                      Искам да изкажа голяма благодарност на моята тУйота, че ни върна на финала безаварийно
                      и да споделя шока който преживях с моя навигатор Венце, който първите 15 км казваше само карай аз: накъде, а той: а бе карай лесна работа ......

и на последно място на всички тези които са отговорни за това страхотно преживяване или поне на тази част която помня

ПС Венци взимай прахосмукачка и ела да си изчистиш 127-те фаса от джипката
                      На 84-та точка имах нужда от ТОВА -
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:meto.JPG
Прегледи:2
Размер:166.5 КБ
ID:5329613
                      Благодаря ти
                      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Kaто един гост на пловдивската група искам да кажа, че всичко беше страхотно.
                        Отговорните лица по организацията се бяха представили много добре. Всичко беше както трябва да бъде - точен график и съдийство, забавен водещ(Калаша много весели и закачливи коментари пускаше). Трасето в неделя - приятно леко. Скарата - тежка и вкусна.
                        Евала момчета! Даже се бяхте договорили и с Емил Чолаков да не пуска снега
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Calico Преглед на мнение
                          Супеер! Пусни още!
                          Тя abbyviper беше пуснала линка ми, ама е 2 страници назад вече! Ето го отново!

https://picasaweb.google.com/1021905...CLSFv5ee3OWCGA

Коментар

И аз да се включа в поздравленията, макар и по късно, макар и без участие за съжаление.
                            Поздрави на Пловдивската група за техния 3-ти рожден ден.
                            Момчета да сте живи и здрави и все така готини!
                            Извинявам се на Манол, Иван, Събо и Жоро, че ме нямаше и съответно нямаше кроасани - ще се реванширам.
                            Гледайки снимковия материал виждам, че купона е бил налице и просто нищо не е липсвало.
                            Малий колко ви завиждам !
                            До нови срещи и весели Коледни и Новогодишни празници!

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                              И аз да се включа в поздравленията, макар и по късно, макар и без участие за съжаление.
                              Поздрави на Пловдивската група за техния 3-ти рожден ден.
                              Момчета да сте живи и здрави и все така готини!
                              Извинявам се на Манол, Иван, Събо и Жоро, че ме нямаше и съответно нямаше кроасани - ще се реванширам.
                              Гледайки снимковия материал виждам, че купона е бил налице и просто нищо не е липсвало.
                              Малий колко ви завиждам !
                              До нови срещи и весели Коледни и Новогодишни празници!
                              Ей младежо,другия път да ни предупредиш ако няма да идваш,останахме си без десерт
                              878940653

Коментар

Снимки и Видео

http://www.offroader.bg/galleries.php?catg=1&gallery=37
                                BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X