Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Собствена ремонтна база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Собствена ремонтна база

Колега, Павлов..Аз услугите, на ремонтната база, няма да ползвам, но съм готов да помогна с труд и с каквото мога да съм полезен, с повечето от вас, не се познавам..Та, така че ако ви потрябва, работна ръка, пишете, на разположение съм винаги..
    Може би, малко ще прозвучи като "т*п" пост, но ако прозвучи така, се извинявам предварително..
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз също няма да ползвам услугите на ремонтна база, но това не значи, че няма да ям от киВапите.
      За мене Росен е прав. Измислили са нещо, по-добре да помогнем кой с каквото може. Идеята си е тяхна. Що па да не пробват ако това ги кефи.

Off
      bob4oo, не съм те забравил за кутията и ламарината. След 2 седмици съм си в къщи и ще ти ги дам. Ако бързаш можеш да звъннеш на Калаша да ти ги покаже и да си свалиш каквото ти върши работа.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

И аз не бих използвай услугите на подобна ремонтна база поради това че си имам собствена/и ,обаче нещо невиждам логика в цялата работа,уточни каква е идеята,в смисъл помещение с наем който се плаща от всички членове,инструменти общи или лични и т.н....Инъче звучи добре давайте да правим сервиз...!Повечето ви познавам по физиономия,но смея да твърдя (понеже и аз имам доста опит) че това е трудно начинание ...!
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Ако някой гори от ентусиазъм за организирането на клуб, нека да отдели половин-един час да си поговорим...
          Вени, мерси, но няма да организираме клуб. Ще пробваме с неформална организация в малък мащаб. Тази тема няма нищо общо с "клубната" тема.

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          Колега, Павлов..Аз услугите, на ремонтната база, няма да ползвам, но съм готов да помогна с труд и с каквото мога да съм полезен
          Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Аз също няма да ползвам услугите на ремонтна база, но това не значи, че няма да ям от киВапите.
          За мене Росен е прав. Измислили са нещо, по-добре да помогнем кой с каквото може. Идеята си е тяхна. Що па да не пробват ако това ги кефи.
          Който иска да помага безвъзмездно е добре дошъл. Който иска да се включи, също. Помощ ще е нужна - инструмент, акъл, помощ при ремонт. Ще се отблагодарим.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          И аз не бих използвай услугите на подобна ремонтна база поради това че си имам собствена/и ,обаче нещо невиждам логика в цялата работа,уточни каква е идеята,в смисъл помещение с наем който се плаща от всички членове,инструменти общи или лични и т.н....Инъче звучи добре давайте да правим сервиз...!Повечето ви познавам по физиономия,но смея да твърдя (понеже и аз имам доста опит) че това е трудно начинание ...!
          Грам не искам да се заяждам, но и аз не виждам логиката на твоето изказване. Искаме да привлечем участници, помощи акъл. Ако няма да участвате и нямате никакъв интерес - няма проблем.

-----------

Бих искал идната седмица да се срещнем и да започнем да изясняваме концепцията. Да уточним един ден и всички, които имат някакъв интерес, дори и неясен, да заповядат, да се преброим и да помислим.

Аз виждам нещата така (с риск някои неща да повторя):

1. Помещение 60-100 м2. Да има място за две коли - едната позиция за текущи, бързи ремонти, и една позиция за по-сериозни ремонти. Достатъчно място около колите за работа, инструменти, оборудване, части. Наем 200 до 400 лв. + ток, вода, дърва от пътя. Един подемник и един канал. Постепенно.

2. Група от около 10 човека. По-малко - финансовото бреме ще е много голямо. Повече - суматоха и невъзможност за органиация, караници, бой и накрая - кавга. Месечно около 40 - 50 лв на човек. Според мен е оправдано.

3. Инструменти и оборудване - труден въпрос. Всеки ще даде по нещо, но и много неща ще трябва да се закупят. Редно е всеки да "влезе" с нещо. Някои с пари, някои с инструменти, някои с работа. Много щикотлива тема. Пак опираме до пари. За мен по-добре е не да си носим инструменти, а да имаме най-нужното в сервиза.

4. Тази точка я забравих.

Изхождам от собствената си гледна точка - в месеца поне два пъти правя накакъв ремонт на колата. Правя го в сервиз и плащам. Без да съм механик, повечето неща при подходяща база и помощ от колега мога да си ги направя сам. Но не искам да лежа под колата като баща ми под семейния Москвич на времето. Освен това искам да купувам друга кола, по нея също ще има много предварителна работа. С други думи - за мен е финансово оправдано. Особено ако искаме да участваме и на състезания.

Приказки достатъчно се изприказваха, давайте да се преброим и да действаме.

Нека който има принципно желание да се включи и мисли, че за него това ще е полезно и може с нещо да допринесе, ясно да го заяви в тази тема. След това да се съберем и да уточним нещата. Аз изложих моите предварителни виждания. Те не обвързват никого. Може нещата да станат по друг начин.

Толкова дълъг пост не бях писал и скоро няма да напиша.

Коментар

Удобрявам по-голямата част от Павловата теза
            Аз съм в кюпа
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
              ................
              Който иска да помага безвъзмездно е добре дошъл. Който иска да се включи, също. Помощ ще е нужна - инструмент, акъл, помощ при ремонт. Ще се отблагодарим.
              ...........................................................
              Тогава остава само да намерим мястото на ремонтната база, но както каза колегата Павлов, идеята е да има Канал..?-Е да, но това ще вдигне наема на "Гаража"(ако мога така да го нарека)Защото не всяко помещение има канал + място за подемник...Но за група от 10 човека, наема няма да е проблем, поне според мен...Пък и не на всякъде биха позволили да си изкОПАМЕ канал..
              Аз за спешно ползване на канал, съм намерил един канал, който го ползват всички, повече таксиджии, някакъв общински ли е, не знам, но като се наложи канал, си върши прекрасна работа.. Ако на някой му трябва, да свирка на ЛС да му кажа къде се намира
              Та като се намери свиркайте, да помагаме с каквото можем, най-малкото е с работа, по почистването на помещението и хамалски услуги по свалянето на подемника, местене и тем подобни
              Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 26-02-11, 19:22.
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ще помагам и аз с каквото мога!

П.П.Не мисля да ползвам услугите на сервиза, защото Тераното просто не се чупи!
                Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                0879076007 Жельо

Коментар

Аз подкрепям изцяло идеята и от една седмица се оглеждам за помещение
                  www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
                    Ще помагам и аз с каквото мога!

П.П.Не мисля да ползвам услугите на сервиза, защото Тераното просто не се чупи!
                    Направо си направи собствен сервиз

Имате едно рамо и от мен

Коментар

http://alabala.bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B6-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%83%D0%BB-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2-84-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-68795.html
                      http://alabala.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2...%85-84849.html
                      http://alabala.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2...%BC-46607.html
                      http://alabala.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC-81608.html
                      След 10 страници прелистване, най-добрата оферта, е тази Последната, Цялоооо хале, за 400 лева, вписва се в бюджета, на 10ма души..
                      Дано да няма нищо против, Администратора, че давам линкове, към други сайтове..
                      Има и още страници, ще ги прегледам за всеки случай, но кажете към колко Квадрата да търся, седя бая пред компа, може да изкопча нещо интересено
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                        .....
                        Да тази с мивката е интересна

Коментар

Сградата е с площ от 150 кв. метра в УПИ-1504 кв. метра.Разполага с трифазен ток,бетонна настилка,собствен водоисточник и канализация. В едната клетка има авто-канал. Покрива е от термопанели
                          Само това успях да отворя и ми се струва интересно.

Коментар

Сградата е с площ от 150 кв. метра в УПИ-1504 кв. метра.Разполага с трифазен ток,бетонна настилка,собствен водоисточник и канализация. В едната клетка има авто-канал. Покрива е от термопанели
                            Да и на мен ми се стори подходящо за дейноста..150Кв, би трябвало да ви стигнат, ток има, вода също, канал и канализация, остава само да се иде на оглед и да се по пазариме за някаква отстъпка.. Да кажем 350 лева и така, все пак е криза.. Даже и скайп, е дал човека...
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Помещението се оказа в Харманли. Няма за какво да ни текат лигите.

Коментар

От пускането на темата се чудя дали да ви предложа едно място, защото ние се отказахме от там, а скоро разбрах,че Боян е освободил и неговто помещение. Намират се в заграждението на реставрация Пловдив, близо до Бриколаж. Високи са, има охрана(платена естествено), но мрънкат за паркирали коли, пари за кучета и разни други изнервящи глупости.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X