Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за новобранци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: за новобранци

Колкото хора, толкова мнения. Първо виж за какво става дума на разходките, виж как се държат различните автомобили в трудни ситуации, после мисли. Варианти много.

Коментар

Абе оставете го момчето нека има и нива в групата така или иначе докато не покара в гората нивата няма как да вземе решение

Коментар

Така е, човек трябва да натрупа малко опит. Ето и ти така, купи Тераното, покара в гората, видя, че нестава и сега ще го сменяш
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от nupagadi Преглед на мнение
          sobax кажи няколко думи за нивата как е катери ли струва ли си инвестицията
          Купувай. Яко и евтино за обслужване. Е, Лада-Нива,ама кво от това. Карах преди години една за няколко месеца. Никакви забележки. Даже е по-добра от доста други автомобили,а ако се разделиш с някой лев повече,може да стане и много добра. Добре дошъл в групата.

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
            Така е, човек трябва да натрупа малко опит. Ето и ти така, купи Тераното, покара в гората, видя, че нестава и сега ще го сменяш
            Опаа. Да няма палачинка с марка фероза между два динозавъра Терано.

ПП
            Докат си мерите п......, изтървахте хубавия сняг. Пък аз и джогана си направихме голям кеф на вр.Руен. Пък после на верандата на х.Руен, хич няма да ви разправям.

Коментар

Ами защо пишеш при свършен факт?
              Пиши преди да тръгнеш!

Коментар

Пиши преди да тръгнеш!
                Че, нали е форум за споделяне бе свекърво.
                Пък и кво ли ще стане, като напиша в 11 преди обед, че обедната бира ще е на Копривките.
                Нека ти . Пича на Копривките почерпи бирата, щото бяхме само ние и му направихме мохабед докато правеше ремонт.

Коментар

Пиши преди да тръгнеш!
                  Абе мани го Жоро, той вече даже и на поканите за офроуд не отговаря пък камо ли да си помисли да пийне бира с някой друг...

Коментар

така така момци от това което ;прочетох разбрах че нивата не е много препорачителна но все пак ще си взема :]:}:}:} и знчи съм добре дошъл да карам заедно с вас живот и здрАве дори и без особена подготовка :}:}:]
                    СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)

Коментар

Бих ти препоръчал, да покараш или дори само да се повозиш на други марки джипове, преди да се хвърляш слепешката на един модел.
                      Било то Нива или каквото и да е.
                      Казваш, че си останал впечатлен от Нивата, при една демонстрация.
                      Най-добре отиди на някоя разходка с колегите от пловдивската група, и ще се убедиш, че не само Нивата ги може тия неща.
                      Поздрави!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колега Нупагади, не искам да се превръщам в свекърва, ама опитай малко да го пооправиш тоя правопис, че ме заболяха очите.

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
                          Или чупя диф,или се обращам , или ми пада колелото.
                          Ами вземи си купи един свестен джип най накрая...
                          БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                          TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                          Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                            Ами вземи си купи един свестен джип най накрая...
                            Ейй мислим еднакво
                            Хайде за обръщането както и да е навсеки може да се случи независимо от марката, но за другите работи май марката е виновна. Имам лични натблюдения и несъм очарован от МИЦУБИШИ(а замалко да си купя).

Моля никой да несе засяга, просто лично мнение!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nachev_88 Преглед на мнение
                              Имам лични натблюдения и несъм очарован от МИЦУБИШИ(а замалко да си купя).
                              Някое чуждо ли си експлоатирал или наблюденията ти са от страни?

Коментар

Някое чуждо ли си експлоатирал или наблюденията ти са от страни?
                                Колата е чужда, но аз съм имал честа да и изкрива долен десен носач от не кой знае каква вада.
                                Що на теб да нети харесват Мичубишитата, откакто сложи пружини от мицубиши, недаваш и дума да кажем за тях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X