Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за новобранци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: за новобранци

Става и без тунинг ама много газ иска и да не ти пука за техниката. Има едно "купище", което го доказва в последно време. "Гуми" - колкото по толкова по. Иначе и аз подкрепям Тео, ела на няколко разходки и ще стигнеш до правилното решение!

Коментар

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
      Става и без тунинг ама много газ иска и да не ти пука за техниката. Има едно "купище", което го доказва в последно време. "Гуми" - колкото по толкова по.
      Явно имаме различни виждания за сериозен офроуд!

Коментар

Първоначално публикуван от nupagadi Преглед на мнение
        спрял съм се на нива поради много причини първата е че съм присъствал на доста нечовешка демонстация........
        Ще ме накараш да си купя нива да видя дали ще издържи на моето каране.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
          Ще издържи ама друг път
          Със себе си съм имал повече проблеми,
          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

И кво ти е карането бе Кирчо?
            Ти или сменяш калник, или го оставяш на някое дърво, или заваряш едни тръби...майко мила!

Коментар

Или чупя диф,или се обращам , или ми пада колелото.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Или чупя диф,или се обращам , или ми пада колелото.
                Тц тц тц, голяма работа си бил-бравос!

А ,сега вземи слез малко на земята да походиш, че другите дето и те карат ще вземет да не идват на разходки, съзтезания, напивания...

П.С.Извинявам се за спама,ама този не се трае.

Коментар

И аз се извинявам,ама съм престрастен за нивите и затова...
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

На Нивата частите са сравнително евтини ,ама като я правиш по 3 пъти на ден,става все едно поддържаш Г класа..
                    Миналата година във Велинград имаше един със Нива,май Сава се казваше..Човека хем монтьор в сервиз работи-за труд не плаща и частите с отстъпка взима.По едно време като взе да я рита Нивата и псува,че му писнало да я ремонтира всеки ден..
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Имам един приятел, купи си нова Нива от магазина. Ходи само на софт. Понякога с месеци колата не слиза от асфалта. Има я от 2-3 години и вече всичко по окачването е сменено. Като отишъл да се оплаче в гаранционния сервиз, че му тече раздатката му казали - Те са си така, текат по малко и се доливат.
                      Другото е, че немогат да се сложат големи гуми. Ако пък изрежеш калниците и сложиш от тролей по-зле ще стане.

Вземете една Витара - Лека, пъргава, с много възможности за ъпгрейд, части навсякаде. Историята показва, че могат да правят всичко. Или вземете един Феро - до сега проблемите ми са, че ми се изтъркаха четките на динамото и като натегнах прекалено много торсионите строших едно каре. Като я взех смених два шарнира. Голямо майсторство трябва за да я счупиш. Ако питаш Руси за 600 метра ще я разбие, но това е друга тема .
                      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Дааа,Витарата е 100 пъти по-харна от Нивата..
                        P.S. А ве,Кире,как твоето Паджеро изведнъж стана 3.5 v6 24 ....? На моето ,ако му сложа клетка,ша стане ли 4.2 TD ?

Коментар

Това ми е мечтата.
                          А незнаех че подписа трябва да ти пише колата.
                          Така добре ли е пецаааа
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Сори,тогава,само попитах...най-малко аз искам да ти отнемам мечтите..пиши,квото ти харесва,разбира се !!
                            ... мен поне с главна буква да беше ме писал..)))

Коментар

Тебе целия с главни букви тряа да те пишем
                              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Много има изписано за Нивите из форума, и за Витарите също, и за Ферозите и за .... просто трябва да се чете !
                                Таааааа ... да споделя и аз !Карах нива преди да знам какво означава думата офроуд !Отваме за риба и оп локва, и оп вътре, и затъвамееее !!!!И тогава му викахме затъване не офроуд !Стошил съм 2 броя ниви !Ами незнам, ако искаш вътре да ти мерише постоянно на бензин нама лошо ,резорвоара съм го свалял поне 1..... пъти ,всички трабички съм ги сменял, и какво ли още не, като например пълнене на сваления резорвоар до горе със бензин ,следва оглед за някакви течове - няма - качване -ама пак си мирише !Минаваш само на 5-10 литра бензин/май 10 са много /и газова инсталация !Предни шарнири и накрайници - когато и да ги смениш /особено със сегашните ментета /все е късно.Можеш да си ги сменяш всяка седмица или просто да свикниш с чукането им !Невярвам, че някой може да ме убеди ,че на Нивата и стига мощност. Дори на бавни двигателя глъхне !Случвало ми се е да ми паднат предните челюсти / феродото/ на предното колело !Защо ли ?Като съм все под нея, и все нещо се преглежда особенно но предницата !А бях със жената и малкия син , и отивах на Доспат ,и беше зима!И Мноооого други работи / ако някой иска да разбере , да ми звънне ,ракийката и мезето от мен, и ще си говорим /!

Не искам да откажа никого да си купува Нива !
                                Или да обидя собсвениците на такива !
                                Просто изказвам мнение !
                                Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                                костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X