здравейте на всички 4х4 маниаци от скоро се паля по този спорт и ме интересува как мога да се присъединя към групата има ли спецялно изискване за кола опит и така на татака сега карам един паркетен звяр но съвсем скоро смятам да се здобия с нива спецялно за целта.И потходяща ли е руската машина за целта
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
за новобранци
Свий
X
-
От: за новобранци
хаха тук си прав ами ние с един френд и той луда глава смятаме да я купим спецялно за целта и напролет живот и здраве ако приемате нови попалнения с вас разбира се да караме по родните балкани
п.с. а ти какво реши по вапросаСДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)
Коментар
-
Първоначално публикуван от nupagadi Преглед на мнениехаха тук си прав ами ние с един френд и той луда глава смятаме да я купим спецялно за целта и напролет живот и здраве ако приемате нови попалнения с вас разбира се да караме по родните балкани
п.с. а ти какво реши по вапроса
Коментар
-
Аз не купих Нива!
След известно проучване реших, че моята джипка е малка и лека. Спрях се на три джипки: Нива, Витара и Фероза. Доста почетох преди да разбера на кой мненията са плява и на кой си струват четенето. Малко след това разбрах, че Феро е моя таралясник. Причините са много, но не е това раздела за коментари.
Та исках да кажа, че джипката на жена ми се справя добре в гората и е добър избор за малолитражна джика.
За Нивите внимавайте! Нямат шаси и това хич не е добре. 28" гуми едвам им стават и т.н.
Четете, питайте и решавайтеРосен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Ами до пролет ще чакам за да може нивата да се подготви аз все още си нямам хал хабер какво трябва да се направи за да стане достатачно проходима,а иначе в момента карам един паркетен джип nissan pathfinder ако някоя от вашите раздодки става за него само казваите и тръгвам :}:}:}СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)
Коментар
-
спрял съм се на нива поради много причини първата е че съм присъствал на доста нечовешка демонстация и така по мои впечетления е доста проходима и не претенциозна кола следващото е подръжката която е направо без пари а и смятам че за начинаещ това е идеалния избор не изключвам разбирасе и изброените от sobax vitara i feroza но някак си руския брат ме влече повече.СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеЩо пък си се спрял точно на нива,казвам го аз защото съм престрастен да ме извиняват някой хора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nupagadi Преглед на мнениеспрял съм се на нива поради много причини първата е че съм присъствал на доста нечовешка демонстация и така по мои впечетления е доста проходима и не претенциозна кола следващото е подръжката която е направо без пари а и смятам че за начинаещ това е идеалния избор не изключвам разбирасе и изброените от sobax vitara i feroza но някак си руския брат ме влече повече.
Тогава ще се ориентираш по-лесно кое, как, защо и т.н.
И си мисля ,че след това чакането до пролетта ще го пропуснеш.
П.С. И Кирчо много не го слушай,че говори на "ръка" и ще вземе да те откаже.
Коментар
-
Взимаш си джипка която те кефи.Всички стават за офроуд зависи колко доработки си готов да направиш за това.Нивата става за разходки, но ако се пускаш по състезания нещата се променят (то при всички джипки се променят, но при нивата в голяма степен).Разбира се можеш да я подготвиш за офроуд.
Сериозен офроуд без тунинг не става!Последно редактирано от Петър Митрев; 28-10-10, 11:30.
Коментар
-
teopajero срядата е пропуснахме ама за разходка винаги готов как беше сяка неделя на омв в 10 следващата неделя можем да измислим нещо кафетата са от мен апетита също :}:}:}:}СДЕЛАНО В СССР :-D (САМО чЕ НЕ В ПОНЕДЕЛНИК чЕ ЛОшО:o)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар