Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Национална среща "Стара Загора и приятели"-30 и 31.01 2016 г.
Свий
X
-
От: Национална среща "Стара Загора и приятели"-30 и 31.01 2016 г.
Еиййй много си готин "гаден" Миленски ... После да не се чудим защо адаша диджей не ще да дойде. Той си продаде Витарката и се хвалеше нон стоп колко е по проходим със Синхрото ,а ти го пускаш как го вадиш от дълбоката кал с Локомотив-Витаров
. Има ли сняг при Вас ? П.С. Днес чета в един вестник за катастрофа м/у Витара и опел на зам. кмета на Ст. Загора.....
.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Витарата си е Витара Ванка.....и влака не я спираПървоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеЕиййй много си готин "гаден" Миленски ... После да не се чудим защо адаша диджей не ще да дойде. Той си продаде Витарката и се хвалеше нон стоп колко е по проходим със Синхрото ,а ти го пускаш как го вадиш от дълбоката кал с Локомотив-Витаров
.
Има сняг,не зная дали ще се задържи до събора?!А относно зам.кмета......не сме го блъснали ниеПървоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеИма ли сняг при Вас ? П.С. Днес чета в един вестник за катастрофа м/у Витара и опел на зам. кмета на Ст. Загора.....
.
"АСК ЗАГОРА 4х4"
0897937797....по всяко време!
Коментар
-
Ванка, нали знаеш колкото повече толкова повече. Лично аз ще нося дъсчицата и каквото се полага към нея.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеНещо за BBQ в събота ще има ли нужда да взимаме?
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
-
Другарю Попов,вземи си валандъра и столове,на години си вече,нема да стоиш прав.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеНещо за BBQ в събота ще има ли нужда да взимаме?
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Горките животинчета!Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнениеКаквото ви е на сърце това си носете!
Ние сме се подготвили като тази година решихме да няма мляно месо(кебабче,кюфте) и затова сме осигурили ето тези "хубавци"
[ATTACH=CONFIG]848299[/ATTACH]
Коментар
-
Това ми е дилемата др. БельовПървоначално публикуван от belata Преглед на мнениеДругарю Попов,вземи си валандъра и столове,на години си вече,нема да стоиш прав.
- валандъра и пържените картофки или тракторките за неделя !!! А винаги и аз като чичо Митко Винаги си нося бири /безалкохолни/ с мен във Витарата и в гората. П.С. И не на последно място др. Бельов съм удостоен от Вас с почетното звание Ветеран, а не Пенсионер
и столове не ми требват "я моем и прав да го е.в.а ...
. Успех с подготовката.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеТова ми е дилемата др. Бельов
- валандъра и пържените картофки или тракторките за неделя !!! А винаги и аз като чичо Митко Винаги си нося бири /безалкохолни/ с мен във Витарата и в гората. П.С. И не на последно място др. Бельов съм удостоен от Вас с почетното звание Ветеран, а не Пенсионер
и столове не ми требват "я моем и прав да го е.в.а ...
. Успех с подготовката.
Живи и здрави до тогас,вземи повече части за Китарата..
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
1 джип+ две баничарки по-скоро. Сестра ми, от възрастта си забравила да смяташ...Първоначално публикуван от Анжела Боянова Преглед на мнение- Перник - 3 джипа / 8 човекаНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Ако прибавим и твоя/ а , той какъв беше , че от възрастта забравих/ стават 1 джип+2 баничарки + нещо си твойто!!!
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение1 джип+ две баничарки по-скоро. Сестра ми, от възрастта си забравила да смяташ...тел. за приятели по всяко време 0888 909394
Коментар
-
Да пусна малко информация за хапването и купонджийската част:
За петък вечерта очакваме в ресторанта около 100 човека и сме се подготвили с порядъчен брой сервитьори.
След разходката ще очакваме нашите гости на поляна с офроуд заигравки и голямо барбекю. Видни наши офроуд дейци осигуриха две прасета за случая. Пазихме това като изненада, но в ерата на комуникациите изтече информацията и то даже със снимков материал. Ще се радваме ако помогнете на организаторите и с някое друго барбекю, за да не се бави процеса, а няма да откажем да опитаме и някое майсторско вино и и мезе.
Купона в събота вечерта.
Разходка, заигравки, хапване и пийване с приятели и в края на такъв емоционален ден е редно да направим грандиозен купон (както винаги). Тази година ресторанта вкара лятната градина към общият обем и сега ще успеем да съберем 250 места (с 50 повече). Това наистина е сериозна бройка и за да могат да се получат нещата ще въведем минимален куверт за салата и основно ястие. Същият ще може да бъде закупен на рецепция до 17:30 на 30.01.2016г събота.
Марин може да сложи тази информация на първа страница.
Очакваме всички приятели с нетърпение, а както виждаме по прогнозите и времето пак ще е с нас.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Прогнозата е всичко да се топи, т.е. калта ще е уникално прясна и дълбока
. Аз няма да мога да дойда, но ще чакам снимки.
LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Относно маршрута в съботният ден:
9.30ч.-10.00ч на паркинга пред хотел "СИТИ", ще се проведе откриване на срещата с кратък инструктаж и потегляне на колоната.
Ще се кара в централната част Сърнена Средна гора, по точно изкачване и движение по билото!
В момента има доста сняг, който е преодолим но е важно да сте подготвени с добри гуми! По самият маршрут ще се направят две спирания:
1. Организаторите решихме да ви покажем една от първите тракийски гробници които са зидани с тухли. Гробницата (До гробницата няма как да се стигне с лека кола а и е на доста трудно достъпно място за да я посетите извън разходката!) се намира над с. Оряховица и датира от 4 в.пр.н.е! Според Китов (който я открива) това е най-старата тухлена гробница в България е от две помещения, с двускатен покрив и дълъг коридор!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...B8%D1%86%D0%B0
Пред самата гробница има огромна поляна на която ще се наредят всички джипове за обща снимка (фотографите да носят широките обективи)!
Координати:
С 42°31'29.75"
И 25°48'24.22"
2. след общата снимка, се предвижваме до мястото с барбекю! Предвидили сме и място до самото барбекю за хората с висок адреналин да направят тренировка за неделният ден в "Оряховският Каньон"
Снимка: http://www.panoramio.com
Следва прибиране, до хотел Сити по асфалт или по черен път (свободна програма)!
Любашки, допълнително ще ви надъха с някой друг кадър от подготовката на маршрута!
OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар