Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на клуба заедно с автомобилите (оффроуд парад :-))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А и маршрута които предлагам е почти непроходим в зимни условия А в Копривщица вече има ена педя сняк. Така че моята оферта е по подходяща като се позатопли малко
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Като дата ви предлагам 18,19-ти тъй като на 4 и 5-ти съм на състезание в Шумен, а на 11-ти се пада работен ден за Софиянци затова като дата остава 18 и 19-ти . Маршрута предлагам да тръгвен от бензиностанция Шел на Ботевградско шосе след околовръстен път посока Варна.
      Сняг предполагам ще има преспи също, но все пак ще сме група и ще си помагаме (ще се справим). Предполагам очаквам В.Петров най-късно в понеделник да е готов с цялостната програма и мястото, където ще се отседне.

Коментар

Планиране...

Уважаеми приятели,

Организацията на такова пътуване си е сериозно заниминие (поне според мен) затова и малко се бавим с детайлите. Датите които предлага В.Вушев са единствените възможни така че засега можем да ги определим като финални...

Тази събота и недяля ще се опитаме да преминем целия маршрут за който имаме идея а също така да го свалим като трак - да не забравяме безопасността - ако падне мъгла например това че сме повече машини увеличава проблема...

Ще се погрижим да проверим всички детайли като например камина, барбекю и т.н. подробности...

От всички очаквам следващата седмица като обявим програмата всеки да обяви категорично ще присъства или не за да може всичко по отношение на леглова база и тилово осигуряване да е ОК
        VPetrov.photography

Коментар

Какво направихте събота и неделя
          Начертахте ли го.тоя маршрут

Коментар

Първоначално публикуван от ELEKTRIK
            DAVEL - е при мен са заети само две места, ако не те притеснява втори ред значи ще уредим нещата.
            Батко мен сичко ме орежда.В.Вушев може да каже за какво става дума.Свикнал съм по всякакъв начин! нямаш проблеми.И още от сега благодаря
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

От Вушев разбрах,че почти са се изяснили нещата,но ако може дайте повече инфо,че то времето си върви.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Isaev
                От Вушев разбрах,че почти са се изяснили нещата,но ако може дайте повече инфо,че то времето си върви.
                Пламене виж по-нагоре В.Петров е написал.Хубавите неща стават бавно.Ти знаеш много добре.Сичко ще се ореди перфектно.Щом венци се е заел.Ще стане като състезанието перфектна организация.!
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Колеги ако не съм на работа мога да се включа и аз. Кажете само датата.

Коментар

Здравейте и от мен

Приятели на офроуда, на 18ти 12 2004г. организираме зимен ореход от София до Правец през връх Мургаш с преспиване и вечеря в х-л Правец.
                    Желаещите да участват да се обърнат за справки и записвания към Боби Стоев - 0888316231 и Валери Вушев 0888281625 до 12/12/2004г.

Коментар

Като гледам, срокът за записване изтича, а не виждам тук някои да е потвърдил. От Вушев разбрах, че има промяна в нощувката - няма да бъде в Правец, а в Ботевград (хотелът е много готин, а ресторантът голям). Надявам се, че ще се съберем голяма група и ще си направим супер купон преди празниците. Така че пишете кой ще идва
                      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Май късно се сетих,но си мисля,че няма да е лошо да лепнем по един рекламен стикер на клуба на джипките в събота,дори с/у заплащане.

Коментар

За ГОЛЯМО мое съжаление няма да мога да дойда по 2 причини :
                          1. Желязото е само на преден мост
                          2. На 18 съм на служебен банкет

После ще разказвате ! Със снимки де ...

Коментар

Мани го банкета, това с мостовете е за плач...((( Пък аз днеска се оказах само със заден, а нали с предния се завива по-лесно... Пък дали утре ще намеря нови полуоски... Мамка му, що бе((((

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia
                              Като гледам, срокът за записване изтича, а не виждам тук някои да е потвърдил. От Вушев разбрах, че има промяна в нощувката - няма да бъде в Правец, а в Ботевград (хотелът е много готин, а ресторантът голям). Надявам се, че ще се съберем голяма група и ще си направим супер купон преди празниците. Така че пишете кой ще идва
                              Последно - ще има ли такова мероприятие утре?
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Здравейте и от мен

Относно въпроса на LJ73 за мероприятието на 18.12.2004 г..
                                Това мероприятие е по инициатива на Валери Вушев и Боби Стоев които го организират.

Първоначално публикуван от Vushev
                                Приятели на офроуда, на 18ти 12 2004г. организираме зимен ореход от София до Правец през връх Мургаш с преспиване и вечеря в х-л Правец.
                                Желаещите да участват да се обърнат за справки и записвания към Боби Стоев - 0888316231 и Валери Вушев 0888281625 до 12/12/2004г.
                                От информацията която имаме към днешна дата единствената промяна е крайната точка коята няма да е както първоначално беше обявено Правец, а ще бъде Ботевград.
                                Телефоните за връзка с организаторите ги има в постинга на Вушев.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X