А и маршрута които предлагам е почти непроходим в зимни условия 

А в Копривщица вече има ена педя сняк. Така че моята оферта е по подходяща като се позатопли малко 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Сбирка на клуба заедно с автомобилите (оффроуд парад :-))

Свий

X
- 

Като дата ви предлагам 18,19-ти тъй като на 4 и 5-ти съм на състезание в Шумен, а на 11-ти се пада работен ден за Софиянци затова като дата остава 18 и 19-ти . Маршрута предлагам да тръгвен от бензиностанция Шел на Ботевградско шосе след околовръстен път посока Варна.
Сняг предполагам ще има преспи също, но все пак ще сме група и ще си помагаме (ще се справим). Предполагам очаквам В.Петров най-късно в понеделник да е готов с цялостната програма и мястото, където ще се отседне.
Коментар
 - 

Планиране...
Уважаеми приятели,
Организацията на такова пътуване си е сериозно заниминие (поне според мен) затова и малко се бавим с детайлите. Датите които предлага В.Вушев са единствените възможни така че засега можем да ги определим като финални...
Тази събота и недяля ще се опитаме да преминем целия маршрут за който имаме идея а също така да го свалим като трак - да не забравяме безопасността - ако падне мъгла например това че сме повече машини увеличава проблема...
Ще се погрижим да проверим всички детайли като например камина, барбекю и т.н. подробности...
От всички очаквам следващата седмица като обявим програмата всеки да обяви категорично ще присъства или не за да може всичко по отношение на леглова база и тилово осигуряване да е ОК

Коментар
 - 

Батко мен сичко ме орежда.В.Вушев може да каже за какво става дума.Свикнал съм по всякакъв начин!Първоначално публикуван от ELEKTRIKDAVEL - е при мен са заети само две места, ако не те притеснява втори ред значи ще уредим нещата.
 нямаш проблеми.И още от сега благодаря

https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Пламене виж по-нагоре В.Петров е написал.Хубавите неща стават бавно.Ти знаеш много добре.Сичко ще се ореди перфектно.Щом венци се е заел.Ще стане като състезанието перфектна организация.!Първоначално публикуван от Plamen IsaevОт Вушев разбрах,че почти са се изяснили нещата,но ако може дайте повече инфо,че то времето си върви.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Здравейте и от мен
Приятели на офроуда, на 18ти 12 2004г. организираме зимен ореход от София до Правец през връх Мургаш с преспиване и вечеря в х-л Правец.
Желаещите да участват да се обърнат за справки и записвания към Боби Стоев - 0888316231 и Валери Вушев 0888281625 до 12/12/2004г.

Коментар
 - 

Като гледам, срокът за записване изтича, а не виждам тук някои да е потвърдил. От Вушев разбрах, че има промяна в нощувката - няма да бъде в Правец, а в Ботевград (хотелът е много готин, а ресторантът голям). Надявам се, че ще се съберем голяма група и ще си направим супер купон преди празниците. Така че пишете кой ще идва

[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
 - 

Последно - ще има ли такова мероприятие утре?Първоначално публикуван от SofiaКато гледам, срокът за записване изтича, а не виждам тук някои да е потвърдил. От Вушев разбрах, че има промяна в нощувката - няма да бъде в Правец, а в Ботевград (хотелът е много готин, а ресторантът голям). Надявам се, че ще се съберем голяма група и ще си направим супер купон преди празниците. Така че пишете кой ще идва
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
 - 

Re: Здравейте и от мен
Относно въпроса на LJ73 за мероприятието на 18.12.2004 г..
Това мероприятие е по инициатива на Валери Вушев и Боби Стоев които го организират.
От информацията която имаме към днешна дата единствената промяна е крайната точка коята няма да е както първоначално беше обявено Правец, а ще бъде Ботевград.Първоначално публикуван от VushevПриятели на офроуда, на 18ти 12 2004г. организираме зимен ореход от София до Правец през връх Мургаш с преспиване и вечеря в х-л Правец.
Желаещите да участват да се обърнат за справки и записвания към Боби Стоев - 0888316231 и Валери Вушев 0888281625 до 12/12/2004г.
Телефоните за връзка с организаторите ги има в постинга на Вушев.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар