Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на клуба заедно с автомобилите (оффроуд парад :-))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Колега Марков като гледам и чета май само ния двамата с тебе, най-много трима ще се бърем в кръчмата, нека да се съберат повече хора и ще го решим

Коментар

Ставаме четирима но нека уточниме ден и час.
      LZ1DMR

Коментар

То за кръчмата и аз съм там, ама за срещата с джиповете си трая - като все още нямам личен... :x

Коментар

Здравейе.Идеята за разходка с машините е много добра и се надиавам,ако определите дата да можем да се включим.Ние сме двама
          имаме УАЗка,която се движи и с нетърпение ще чакаме датата.

Коментар

Здравейте!
            Нов съм във форума, но мисля - това е без значение.
            Казвайте къде и кога, да докарам нафтовата печка ?
            Че както сте се размислили ... току виж паднал метър сняг
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

zdrasti

За какъв по продължителен преход става въпрос като километри става въпрос, че уаза ми гълта като ламя И изкате ли да ви направя предложение за малко спартанска хижа но е готин маршрута Тази за която писа Diavol koleda преди време
              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
              +359 0878 888 874
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Май само няма да се организира (пък аз мразя организацийте) та да помолим админите или някои по-Лидер да каже една дата един маршрут, пък да го оплюуем (не че ще искаме ама то все така става у нас на един датата няма да е добре на друг маршрута на трети друго нещо...), пък може и настина да отидем някъде. Днес беше (спецялно я подчертавам тази дума) прекрасен ден и ние го изпуснахме ( е поне аз...) тка че някой/и да си слага дъждобрана (за оплюването де) и да взима нещата в свои ръце - Успех, всички сме зад теб (които и да си)

Коментар

момчета аз може да се опитам но аре да си направя предложението в понеделни (че тогава както спомена alex_markov ще имам вече дъждобран и ще съм готов за орлюване ) пък и ще ми трябва малко време за да обмисля хубаво офертата
                  +359 0878 888 874

Коментар

Организация

ОК. Заемам се да организирам срещата. Моля обаче за търпение - хубавите неща стават бавно. Ще държа всички в течение за идеите какво, къде и как и ще очаквам своевременно вашите мнения и предложения...

Като точка 1 ще чакаме Jango да каже какво има в предвид...
                    VPetrov.photography

Коментар

Re: Организация

В.Петров

Появиха се някаде мнения за тези който са без джипове.А те каде?Ако някой каже че ще са като куфари аз съм за!Защото лично аз първо нямам а и второ нямам право да имам.Защото съм без книжка.Но като куфар винаги съм готов.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Davel-е ти нали видя темата за пътнико вместимоста ;-)
                        Все ще те сместим някъде, няма заради една липса на книжка да те оставим да си седиш в Софето я.

Коментар

Предложения..

Въпреки че Jango и Венци Петров се ангажираха с излагане на идеи и организация, ето и от мен няколко предложения, които можем да ги обмислим и за по-нататък..

1. Станцията на БТК на стената на язовир Батак.
                          Прекрасна гледка, природа и всичко. Нощувката поне последния път беше 9 до 12лв. Има и не малко стаи. А предполагам наоколо има и много възможности за... сещате се за какво..

2. От северната страна на Балкана - от Рибарица кажи речи до Габрово има доста местенца, но като цяло цените вероятно ще са по-високи от горната опция.

3. Има една станция точно на стената на язовир Душанци (наблизо е Пирдоп, село Антоново, а оттатък е Копривщица и Клисура). Мога да изровя телефони.. Също е много красиво и т.н.

4. Рила.
                          Около и в Говедарци би било чудесно, но не знам дали ще се намери за повече хора а и на какви цени.. От другата страна (от Якоруда докъм Разлог и Предела) също може да се помисли. Последния път бях в едно много приятно хотелче над Якоруда (Трещеник), супер беше а и мястото е чудесно, но цените там не са особено народни..

5. Етрополе.
                          Близо е, нямам предвид точно града, а около него. Много е красиво там, не може да няма някоя станция, хотел, хижа или подобно...

Като дати ви предлагам 4 и 5 или 11 и 12 декември. Колкото повече наближаваме празниците, толкова шансовете ни за свободни места и резервации намаляват...

Поздрави!

Коментар

DAVEL - е при мен са заети само две места, ако не те притеснява втори ред значи ще уредим нещата.
                            LZ1DMR

Коментар

Ама на 4-5-ти нямаше ли състезание в Шумен?
                              От София кой ще пътува в тази посока? Таман повод да се видим с източните клубари.

Коментар

здрасти

Моето предложение мойе да се комбинира с това на Yaro. Той ще ни води до Душанци, а след като свършим там ще идем до Копривщица и ще ви покажа един път който е със средна трудност поне за мен и с много хубава глетка като изкатерим маршрута. И може да преспим в една малка хижичка но там условията са много спартански( бер ток и топла вода, отоплението е на дървени печки, но пък е много готина обстановката).

Спускането ще е по друк път така че ще е интересно на отиване и на връщане.

П.П. Обаче има голяма вероятност на някои Off road-ъри( от женски пол) да не им хареса хижата
                                +359 0878 888 874

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X