Малко снимки от Влади (Райфюрер):

) след което обаче Вушев даде предложение да продължимм напред през доста стръмна (страничен наклон) ливадка да заобиколим преспата, аз минах, но напред имаше доста преспи и тръгнах да се връщам, но не успях от страничният наклон да се кача на пътя, колата се поднесе позавъртя се (леко) и застана перденпекулярно на склона (по-добрият вариант
), но отказа да тръгва нагоре по мократа трева, а отгоре няма за какво да закача лебедката (Веско беше на 30-40метра в старни, въжето го наставяхма
) и след 15минути опити и размисли
, беше впрегната НАЙ-голямата сила - човешката, 10-ина човека се хванаха за колана вързан за въжето на моята лебедка и аз въртеики всичките колела (блокажите са голяма благина
) и придърпваики ту хората ту джипа с лебедката
се изкатерих обратно на пътя (а зад мен имаше 200-300 метра много "интересно" спускане на заден ход
). Когато бях на пътя, Веско тръгна на заден ход и предното му колело се подхлъзна в "пропаста" доста хора се намятаха да понагат, а аз "върнах жеста" подминаваики го и издърпваики го обратно на пътя. Въобще беше весело и Многото Хора са ГОЛЯМА СИЛА да знаете!!!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар