Има идея да се присъединим семейно, но не е сигурно!!
Записах си телефона, ако решим ще звънна на място!
Между другото - някой да е с деца?
Записах си телефона, ако решим ще звънна на място!
Между другото - някой да е с деца?

В крайна сметка, след известни премеждия - Алекс за малко щеше да се сурне надолу по хълма, а Веско да се обърне, излязохме на Беклемето всички. Групата остана за по едно шкембе, аз и Алекс тръгнахме за София през Рибарица-Тетевен-Ябланица... Това е..
трябва да си намеря навигатор дето да иска да снима - така изпускаме страхотни моменти!
. Основната група беше вече "забила" по ниските пътчета така че ние бяхме сами, разходката беше прекрасна, но след преодоляването на редица препиятствия (паднали дървета, сняг , КАМЪНИ ...) на един заснежен страничен наклон се предадохме (страхливци
) върнахме се към паметника, свързахме се с главната група и ги последвахме, НО по алтернативен маршрут на 200-300 метра по-нагоре от техният път, който се оказа единственото място със сняг, който на едно място се оказа около метър дълбок и ние потопихме Тойотката, легнах ме на диференциали и след като пробвахме всичко - повикахме помоща на приятел
беше много весело и което е най добре всички сме живи и здрави на края
трябваше ми задна лебедка и Котва, защото в района нямаше НИЩО за което да се закачиш, ама много станаха нещета дето ми трябват и с 1-2 тона багаж няма да мога да мина от никъде
а за това че не влизат е виновен размера и окачването, а не марката
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар