Обява
Свий
Няма добавени обяви.
24 май - Свищи плас, етрополски балкан - купон за любители
Свий
X
-
Това "чудовище" всъщност си е много прецизно пипната машина..
Виждал съм го няколко пъти от близо, просто прилича на някаква нова военна версия на проходим автомобил, никога не бих си помислил че е "домашна ракия"?!
Абе то май домашното си е най-истинско!
Коментар
-
Постът е единичен само в посока КремиковциПървоначално публикуван от Volk
Проблема е в моста на Казичене - двоен пост, нямаш шанс освен ако не се заобиколи - примерно през Бусманци или Чепинци!
има перфектен път за заобикаляне на поста - минаване през Казикене, като се отбие непосредствено преди поста към "Чипита" - влиза се в самото село. Минава се през него и се качвате отново на околовръстното.
заобикалянето е не-повече от2-3 км
а мога ли да дойда и аз ??
Коментар
-
Бройте и мен но с Витарата ,УАЗката е в бокса за диагностикаПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовЗа сега желаещ да направим колона е само Хънтъра
. Други няма ли?
нещо не ще да върви разглобих я цялата
А тя била на Ръчна и сега някой трябва да я сглоби
Коментар
-
Ей, това военната дисциплина е заразна
. Приятели, поръчал съм хубаво време и се очертава супер разходка. Имам един малък проблем и Ви моля за помощ. Трима души, Дидката, Яро и аз си нямаме джипове към момента. Ако дойдем до Златица с лека кола, нали от там ще има кой да ни натовари за нагоре? Благодаря предварително. И ще нося от правилната бира в достатъчни количества.
LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Има голяма вероятност и аз да дойда, но много зависи от други неща (семеен с 2 деца),
и ако ще идвам ще съм сам т.е. имам още 6 места в Диското - който иска да заповяда.
Направо от София можем да тръгнем, няма нужда да се пътува с кола.
Там за колоната ако трябва - казвайте да се организираме.
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Булдог, ако тръгнеш до Златица с УАЗката ще нарушиш баланса на петрол на балканския полуостров, току виж си докарал някой щатски самолетоносач в Бургас!!!Първоначално публикуван от buldogБройте и мен но с Витарата ,УАЗката е в бокса за диагностика
нещо не ще да върви разглобих я цялата
А тя била на Ръчна и сега някой трябва да я сглоби

Бъди отговорен към енергийните ресурси на родината!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
и много хора го четът, Включително Ктаджии
Коментар