Обява

Свий
Няма добавени обяви.

24 май - Свищи плас, етрополски балкан - купон за любители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ей го чудовището
    http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...F2%EE&start=20
    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Организацията трябва да е много перфектна ВКЛЮЧИТЕЛНО и за връщането. Как смятате дали ще се справиме.
      LZ1VMH

Коментар

защо това "чудовище"трябва да е в клетка(колона)? Какво не му е наред от снимките се вижда че е регистрирано!!! Да направите много снимки и филмчета
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Проxода, Троян-Кьрнаре мисля,че е отворен.
          ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА

Коментар

Това "чудовище" всъщност си е много прецизно пипната машина..
            Виждал съм го няколко пъти от близо, просто прилича на някаква нова военна версия на проходим автомобил, никога не бих си помислил че е "домашна ракия"?!

Абе то май домашното си е най-истинско!

Коментар

Сертификат за градуси няма
              LZ1VMH

Коментар

Колеги, вие така разкрасихте историята,че вече човека наистина може да има проблем, все пак сме в Известен Форум и много хора го четът, Включително Ктаджии

Коментар

Бързо се поправих.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Volk

Проблема е в моста на Казичене - двоен пост, нямаш шанс освен ако не се заобиколи - примерно през Бусманци или Чепинци!
                    Постът е единичен само в посока Кремиковци
                    има перфектен път за заобикаляне на поста - минаване през Казикене, като се отбие непосредствено преди поста към "Чипита" - влиза се в самото село. Минава се през него и се качвате отново на околовръстното.

заобикалянето е не-повече от2-3 км

а мога ли да дойда и аз ??

Коментар

За сега желаещ да направим колона е само Хънтъра . Други няма ли?
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                        За сега желаещ да направим колона е само Хънтъра . Други няма ли?
                        Бройте и мен но с Витарата ,УАЗката е в бокса за диагностика нещо не ще да върви разглобих я цялата
                        А тя била на Ръчна и сега някой трябва да я сглоби

Коментар

Да се уговориме направо за някъкав час . Предлагам срещата да бъде на бензиностанцията която се намира след околовръстното шосе в посока-Варна (Там където до сега се събирахме за войната).
                          LZ1VMH

Коментар

Ей, това военната дисциплина е заразна . Приятели, поръчал съм хубаво време и се очертава супер разходка. Имам един малък проблем и Ви моля за помощ. Трима души, Дидката, Яро и аз си нямаме джипове към момента. Ако дойдем до Златица с лека кола, нали от там ще има кой да ни натовари за нагоре? Благодаря предварително. И ще нося от правилната бира в достатъчни количества.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Има голяма вероятност и аз да дойда, но много зависи от други неща (семеен с 2 деца),
                              и ако ще идвам ще съм сам т.е. имам още 6 места в Диското - който иска да заповяда.

Направо от София можем да тръгнем, няма нужда да се пътува с кола.
                              Там за колоната ако трябва - казвайте да се организираме.
                              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                                Бройте и мен но с Витарата ,УАЗката е в бокса за диагностика нещо не ще да върви разглобих я цялата
                                А тя била на Ръчна и сега някой трябва да я сглоби
                                Булдог, ако тръгнеш до Златица с УАЗката ще нарушиш баланса на петрол на балканския полуостров, току виж си докарал някой щатски самолетоносач в Бургас!!!

Бъди отговорен към енергийните ресурси на родината!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X