Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на връх Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Почистване на връх Ботев

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
    В днешния в.Телеграф има статийка по въпроса.
    Някакви РОКЕРИ??? чистили връх Ботев...?????!!!!!!
    Че и снимка има на "рокерите"! Срамота!!!
    Нищо, че в текста се споменава offroad общество.
    Ей, не знаех, че сме и рокери...?!
    Тони, имайки предвид, собствеността на цитирания вестник, дали пък с публикацията не се цели нещо друго?

Коментар

Акцията по почистването показва правилния начин за хармонично съжителство с природата, комюникация м/у граждани и институций ... и доказва, че България ще я бъде и хора живеят и ще живеят по тия географски ширини.
      Не се сърдете на журналистите, ето една малко по друга статия http://www.100vesti.info/Arhiv_2008/217.pdf, ....на първа страница долу.
      За себе си мога да кажа, че съм горд и щастлив от това, че бях заедно с такива истински и достоини хора в събота. Поклон колеги, и на тебе Злати специялно, за ентусиязма и труда.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Това предложение ми харесва и ако сте сериозни аз съм готов "пилотно" да сложим няколко в моя участък! Става въпрос за табелите !
        Последно редактирано от nankominkov; 16-09-08, 13:50.

Коментар

човек помисли и за ифичката с монтежуто
          ще стане голям цирк
          тогава вече на БТК и БНТ ще им се наложи да обясняват защо
          а ние ще свършим една полезна работа - засилване на почвеният слой

и още
          моля отговорете как стоят въпросите с актовете на тези ...институции
          на мен не ми пречи да се качвам един път месечно да чистим
          но ми пречи ежедневното безхаберие на цапащите
          поздрави
          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
            Акцията по почистването показва правилния начин за хармонично съжителство с природата, комюникация м/у граждани и институций ... и доказва, че България ще я бъде и хора живеят и ще живеят по тия географски ширини.
            Не се сърдете на журналистите, ето една малко по друга статия http://www.100vesti.info/Arhiv_2008/217.pdf, ....на първа страница долу.
            За себе си мога да кажа, че съм горд и щастлив от това, че бях заедно с такива истински и достоини хора в събота. Поклон колеги, и на тебе Злати специялно, за ентусиязма и труда.
            Хубава статия, проста, ясна и вярно написана

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Хубава статия, проста, ясна и вярно написана
              И на мен ми хареса но само на първо четене .След като се замислих малко,отново се зблъскваме с журналистическото невежество.Цитирам:
              Измъкнали и извозили 3 тона отпадъци оставени от любители на природата......Колеги искам само да кажа че 99,9% от боклука който събрахме е изхвърлен от поддръжниците на кулите.Чета статията пише че боклука е изхвърлен от туристи,гледам камиона и си представям турист с този бойлер на гърба,или с някоя ламарина.Някак си не се връзват нещата.

Коментар

Тези преки пътища, които сега се опитват да укрепят хората от парка са направени от трака ,който качва служителите на кулата през зимата.Тогава просто те нямат друг избор,защото няма друг начин как да се мине,обаче след като се стопи снега те продължават да се качват по преките защото се спестява време,е това се надявам да го спрат парковата охрана най-малкото защото така се обезмисля техния труд.

Коментар

Поемам ангажимента да направим една проекто табела и да я пусна тук за дискусия и одобрение. Нашия клуб, Ленд Ровър Ентусиастс България, има спонсор в лицето на МотоПфое, с които работим по такива проекти. миналата година те финансираха ремонта на заслонт Кобилино бранище в Рила и поставянето на пейки и маса под Табите, до бунгалата на Парка. те имат дизайнери и техническа възможност бързо да изработят и доставят, не 1-2, а няколко табели. Ще трябва да са и от негорим и неинтересен за разни вандали материал, с ясен и точен текст.
                  Не за първи път Ник Николов има страхотна идея. Дано я осъществим. Може би няма да успеем преди снега, но напролет със сигурност. И естествено, нека пилотните табели да са в района на Ботев, тамън Нанко и колегите му ще ги наглеждат.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

На хората от БТК вече са им писани няколко акта и предписания, но техните камиони и джипове продължават да минават напряко, а служителите им да изхвърлят боклук. Май другата добра идея на Ник Николов да се говори с БТК да помогнат с пари и технически средства, за да не им извадим кирливите ризи по медиите, може и да сработи. Някой има ли някави контакти в БТК? Трябва ни достъп до ПР мениджъра им.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако някой има и връзки и в Генщаба да натиснем и тях ,че и те имат готованци горе.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        ... Някой има ли някави контакти в БТК? Трябва ни достъп до ПР мениджъра им.
                        Забрави. Няма смисъл. Пък вижте какво се случва около собственика им http://www.investor.bg/?cat=6&id=68908 , http://www.investor.bg/?cat=5&id=68846 .

Коментар

и едните и другите не станат
                          собственика на БТК бил пред фалит пък някой щял да ги занимава с нещо си там на Ботев - справка БТВ новините
                          а колкото до военните - те са олицетворение на тромава некъдърна машина за ла*на
                          трябва да ги натиснем за да има ефект
                          колкото повече - толкова по-добре
                          а иначе за табелките - съгласен идеята е супер
                          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                            неприятно впечатление ми направи един юнак с бял ленд ровър -тестов на мото пфое
                            переше яко през туристическата маркировка
                            според мен това не трябва да се случва
                            Вещер, тоз юнак бях аз и си прав, че това не трябва да се случва. За първи път се качвах на Ботев и се пообърках в бързането да настигна групата.

Относно табелите идеята е супер и вече говорихме със Злати да ги направим, само да се уточни текста и бройката а после аз ще се заема с визията и производството.
                            ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                            lre-bulgaria.org

Коментар

Здравейте колеги,
                              Продължава отразяването в медийте на нашета акция, http://www.rositza.com/arhiv/108-2.pdf (на втора страница), което мисля е добре за нас и каузата ни "Чиста България".
                              Тука, в статията, вече няма туристи-замърсители.
                              Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Всяко чудо за три дни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X