Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на връх Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистване на връх Ботев

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
    Аз ще нося 40 бр. 125 литрови полиетиленови чувала и други 4 бигбега по един кубик, ако се касае за стройтелни или тежки отпадъци.
    Ако преценяваме че са необходими повече мога да взема, а производителя мисля че е www.extrapack.com
    Колега Златев, както споменах на събора, за сега от Калофер сме двама със сина, освен, ако му се наложи да си подготвя учебната година.
    При мен място има, идвайте и не го мисли. И при други колеги ще има място, така че всичко ще е наред.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги, днес е понеделник, нека да фиксираме записването до четвъртък, за да може от Парка в петък да изготвят нужните документи за събота.
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз ще съм без джип . Дори да приключа с ремонта до тогава, няма да имам време да го покарам и не мисля че ще е удачно да тествам машината точно на това мероприятие, като рискувам да го превърна в спасителна акция... Така че си търся място при някого .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Аз ще съм без джип . Дори да приключа с ремонта до тогава, няма да имам време да го покарам и не мисля че ще е удачно да тествам машината точно на това мероприятие, като рискувам да го превърна в спасителна акция... Така че си търся място при някого .
          Идвай, места има, все ще те сместим.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Здравейте!
            Злати радвам се, че интересът към нашата акция е голям и има толкова хора които ще дойдат!
            Аз съм подсигурил камион за събота и се надявам времето да е добро, така че да свършим работата.
            Ако трябва да съм честен обаче ми се ще да завали дъжд още днес и да не спира една седмица. За съжаление прогнозата не е добра за колегите от НП "Рила" а и за нас в "Централен Балкан" - много е сухо !!!
            Идеята ти за записване до четвъртък е добра и ще очаквам списъка с превозните средства и водачите им за да мога да подготвя пропуските!

Коментар

Първоначално публикуван от nankominkov Преглед на мнение
              Здравейте!
              Злати радвам се, че интересът към нашата акция е голям и има толкова хора които ще дойдат!
              Аз съм подсигурил камион за събота и се надявам времето да е добро, така че да свършим работата.
              Ако трябва да съм честен обаче ми се ще да завали дъжд още днес и да не спира една седмица. За съжаление прогнозата не е добра за колегите от НП "Рила" а и за нас в "Централен Балкан" - много е сухо !!!
              Идеята ти за записване до четвъртък е добра и ще очаквам списъка с превозните средства и водачите им за да мога да подготвя пропуските!
              За съжаление или за късмет, но превалявания са възможни само частично утре вечерта. По отношение на записването, данните на всички желаещи са или в тази тема, или на личните съобщения, които ти препратих. Четвъртък хлопваме мандалото, петък обобщаваш даннните в списък и правиш пропуските. Събота бачкаме.
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

С мен идват още четири човека .Трябва ли да им давам данните или мога да понеса отговорност за тях след като мойте данни са записани?

Коментар

и аз ще дойда, с джипката и дъщеря ми.

не видях обявена явка за тръгване от София - ако има такава, ще е по-добре според мен

казвайте от къде и кога тръгваме

0888718816

личните данни пращам на ЛС.

Коментар

И аз съм с Вас за сега. Йордан Драганчев, ще съм в регистрирана вече кола.
                    LZ1JJJ

Коментар

предлагам още в сряда вечерта да се публикува списък на всички записани
                      ще е гадно ако някой бъде пропуснат в разрешителното
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                        С мен идват още четири човека .Трябва ли да им давам данните или мога да понеса отговорност за тях след като мойте данни са записани?
                        аз имам същия въпрос
                        ако трябва кажете да започвам с въртенето на телефоните че да не се изложим

а моите са:драгомир цанев -кавазаки 250 klx номер ов1233 последната буква не се сещам
                        Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Аз имам желание да дойда, от София, мога да стигна с кола до Калофер, но оттам нагоре нямам как.
                          Някой има ли място в джипка да ме смести още от София, или да дойда до Калофер, пък там да го мислим?

Данните ги пускам на ЛС.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                            предлагам още в сряда вечерта да се публикува списък на всички записани
                            ще е гадно ако някой бъде пропуснат в разрешителното
                            За протокола или ако има списък, сина ми с който ще бъдем заедно в събота бил участник във форума с nickname "schwinn" Божидар Савев.
                            Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                              Аз имам желание да дойда, от София, мога да стигна с кола до Калофер, но оттам нагоре нямам как.
                              Някой има ли място в джипка да ме смести още от София, или да дойда до Калофер, пък там да го мислим?

Данните ги пускам на ЛС.
                              аз имам две места още от София

още ли няма желаещи да се съберем 2-3 джипки и да тръгнем заедно от София.......... път е, всичко става

Коментар

Аз просто ще тръгна петък вечер и ще спя "на село"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X