Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на връх Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Почистване на връх Ботев

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    В Плевен е сухо.......

Не давам акъл на никой, защото няма да участвам по "обективно-семейни" причини, ама с хубави, чети в нормално състояние кални гуми, не би трябвало да има проблем, според мен, де.....

Почти съм сигурен че си прав, НО това е от малкото пътчета където проблема не е да закъсаш (в което няма нищо лошо), тук ако има проблем и някой се подхлъзне може МНОГО да ЗАГРУБЕЯТ нещата!!! Пак казвам дано да бъркам, но да си кажа!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Почти съм сигурен че си прав, НО това е от малкото пътчета където проблема не е да закъсаш (в което няма нищо лошо), тук ако има проблем и някой се подхлъзне може МНОГО да ЗАГРУБЕЯТ нещата!!! Пак казвам дано да бъркам, но да си кажа!
      Прав си, и то много .......

Това е от местата където не се закъсва, ама направо да се е... .....та Ама и няма де да се "вържеш" с лебедка, ако има нещо.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Намерих този сайт с прогнозата за времето за Върха http://gramophon.com/weather/weather...0014&length=10

Sep 13, Събота Макс: 11.1˚ C
        Мин: 1.1˚ C
        Предимно облачно
        Изгрев: 6:57 AM
        Вятър: WNW 10 km/h
        Влажност: 83%
        Валежи: 20%
        Слаб дъжд през нощта
        Залез: 7:36 PM
        Вятър: NNW 13 km/h
        Влажност: 96%
        Валежи: 70%

Коментар

Как върви пътуването и как е времето?
          Нека някой ако има информация да пише...
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Добре мина деня. Работа се свърши - напълнихме камиона та и отгоре. Времето беше с нас, слънчево(е имаше и облаци де).
            Прикачени файлове
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Да, уцелихме много приятно време и свършихме хубава работа
              В камиона имаше повече боклук, ама после ще има снимки, аз не носех фото
              В общи линии - много боклук, 99% от който не е изхвърлен от туристи (чакаме снимки на прословутия бойлер ). Всякакви ръждясали железа, счупени бутилки, консерви, печки, арматурно желязо, кабели... споменах ли бойлера ?

Радвам се, че се събрахме толкова хора, свършихме нещо полезно и се надявам това да е само началото!
              A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

ето и малко сники от мен в аванс
                бойлерът е още добре закопан
                Прикачени файлове
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
                  ... споменах ли бойлера ?
                  Да, ама пропусна голямата печка, както и сериозното количество кондензатори, комутатори, релата, бушони и друга подобна туристическа, офроуд и моторджийска екипировка...
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

доста фотоапарати се разнасяха днес, та ще получите доста ракурси на бойлера.

на върха малко заваля (благодарение на Алекс) после пекна..... но какъв порой беше по магистралата..... лелеййййй

ето малко снимки и от мен

ПъСъ Този, който бута камиона да запали, е Станко........... а "оная" снимка с двете бели ....хм.... гъбки, е станала случайно
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                      ето и малко сники от мен в аванс
                      бойлерът е още добре закопан

Хахах, бая зор видяхме докато го откопаем, ама Злати беше свършил повечето работа.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Наминахте ли и към мястото, от където скача Райското пръскало?
                        Не е на самият връх, но е в района все пак ...
                        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                          Наминахте ли и към мястото, от където скача Райското пръскало?
                          Не е на самият връх, но е в района все пак ...
                          Не, времето се развали. Ама ни казаха, че там имало някакви гуми, които не сме можели да извадим... та ще трябва да отидем да погледнем .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                            ... Ама ни казаха, че там имало някакви гуми, които не сме можели да извадим... та ще трябва да отидем да погледнем .
                            Ами аз имам опит с ваденето на ей-такива гуми изпод Чудните мостове, та можем да пробваме
                            Прикачени файлове
                            A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              Да, ама пропусна голямата печка, както и сериозното количество кондензатори, комутатори, релата, бушони и друга подобна туристическа, офроуд и моторджийска екипировка...
                              хе хе
                              не съм
                              особено комутаторите
                              просто оставям някой с повече дар слово да се блъска
                              BMW X6

Коментар

Ето малко снимки на красотата в района:

Сашо иска да ме гази:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X