Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на връх Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистване на връх Ботев

Съгласен
    в колко?
    не познавам терена така че вие трябва да прецените времето и разстоянието до срещата с хората от парка
    мисля да взема няколко здрави чувала и ръкавици
    нещо друго по специално нужно ли е ?

скарата е по подразбиране
    а иначе да знаеш какви аватарчета имам....даже предният беше свален от Модераторите макар че не намирам
    причина
    сигурно защото ги тресеше тиха завист
    BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
      Съгласен
      в колко?
      не познавам терена така че вие трябва да прецените времето и разстоянието до срещата с хората от парка
      мисля да взема няколко здрави чувала и ръкавици
      нещо друго по специално нужно ли е ?

скарата е по подразбиране
      а иначе да знаеш какви аватарчета имам....даже предният беше свален от Модераторите макар че не намирам
      причина
      сигурно защото ги тресеше тиха завист
      За да сме спокойни предлагам да си оставим час и половина за пътуването от Априлци до Табите Терена е каменист, но не е труден. И все пак с лека кола надали бих тръгнал
      Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
        За да сме спокойни предлагам да си оставим час и половина за пътуването от Априлци до Табите Терена е каменист, но не е труден. И все пак с лека кола надали бих тръгнал
        А с оффроуд Астра? Сериозно, на слизане миналата година ни отне около час от Табиите със спиранията, така че идеята час и половина за нагоре с малко застраховка е отлична.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          А с оффроуд Астра? Сериозно, на слизане миналата година ни отне около час от Табиите със спиранията, така че идеята час и половина за нагоре с малко застраховка е отлична.
          Идеята е, че като сме повече хора на някой може да му се наложи нещо тоалетна примерно и да спрем. Нагоре има една хубава чешмичка с 6 градусова вода, може да спрем да пийнем. А и като отчетем, че някой ще пътуват до Априлци, може и да закъснеем с тръгването. За спокойствие час и половина е добре
          А за астрата мисля, че ще види зор нагоре. Иначе този един час път за астрата ще е поне 3 часа, ако не и повече
          Светът на Владо

Коментар

Малко съм позакъснял защото бях 2 седмици отпуска и несъм преглеждал форума.
            Ще говоря с момчетата от Севлиево и ще дам имената на тези които се съгласят да дойдат.
            Между другото това е една чудесна възможност за тези които толкова роптаха да посетят Ботев да го направят сега, но нещо не виждам желание на много от тях за това мероприятие.
            Защо не се сложи като съобщение на форума освен това за събора ???
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

разбирам нещата така
              8.00 на площада в Острец за да можем до 10.00 да се срещнем с хората от парка на местността Табиите
              това е за хората от Северна България
              правилно ли съм разбрал ?
              BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                разбирам нещата така
                8.00 на площада в Острец за да можем до 10.00 да се срещнем с хората от парка на местността Табиите
                това е за хората от Северна България
                правилно ли съм разбрал ?
                Да, супер! в 8:00 на среща на площада в кв. Острец.
                Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                  Да, супер! в 8:00 на среща на площада в кв. Острец.
                  Така да бъде.

Коментар

Да се запиша и аз УАЗ 469 номер В 9118 СМ ,ще сме 4 човека : Георги Иванов Георги Минков Таня Величкова Ивелина Величкова . Ще се качим от Калофер.

Коментар

Крайно време и аз да се запиша официално - Злати Златев, Рейндж Ровър Класик с номер СА5217МА, ще возя поне още 2-ма.
                      Нанко, моляте само да потвърдиш за двете срещи на 13 септември в 10 часа. Едната на центъра на Калофер, другата на Табиите. Остават така, нали?
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

И аз ще дойда, но не съм 100% сигурен с коя кола
                        Пак ще пиша.

Коментар

Злати,
                          Пишете ме и мен с Toyota Land Cruiser 70, утре ще напиша номера на колата (мързи ме да слизам до долу ).

Коментар

Записвам се и аз:
                            Димитър Киряков с Рейндж Ровер класик РВ 6001 ВК
                            За пътниците с мен ще дам отговор до 2 дни.Качване от Калофер.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            RR Classic

Коментар

Някой знае ли къде в София се продават здрави найлонови чували?
                              Светът на Владо

Коментар

Аз ще нося 40 бр. 125 литрови полиетиленови чувала и други 4 бигбега по един кубик, ако се касае за стройтелни или тежки отпадъци.
                                Ако преценяваме че са необходими повече мога да взема, а производителя мисля че е www.extrapack.com
                                Колега Златев, както споменах на събора, за сега от Калофер сме двама със сина, освен, ако му се наложи да си подготвя учебната година.
                                Последно редактирано от Christo; 08-09-08, 08:45.
                                Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X