Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Ангел сьстезател по мотоциклетизьм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да помогнем на Ангел сьстезател по мотоциклетизьм

Ето, че дългоочакваният ден настъпи. Довечера ще се разбере сполучлива ли е била рекламната кампания или не. Дето казват старите хора -Направи, каквото трябва, пък то да става каквото ще. Или ще успеем, или ще се провалим грандиозно. Средно положение няма. Е, дано да успеем заради Ачо. ОЧАКВАМЕ ВИ!
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Наистина съм озадачен от тази тема.
      Преди два месеца на разговор с Роската с мустаците (колегата му тенекиджия), на въпроса ми - какво става с Ангел, отговора бе: "Още си е зеленчук и едва ли ще се оправи".
      Озадачено питам: вярно ли е, че след "оная простотия" и дългите неволи, е в истинско съзнание и е адекватен към близките си и приятелите си?
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

На Приморско на мото фестивала беше с нас !
        До толкова е в "час" че след като ми пофорсира мотора няколко минути на място му пипа маркучите да види колко е загрял защото от инвалидната колична нему вижда таблото !
        До точкова е в "час" , че каза , че CRB1100XX все още е най-бързия мотор в света в своя клас !

И така ...........
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
          На Приморско на мото фестивала беше с нас !
          До толкова е в "час" че след като ми пофорсира мотора няколко минути на място му пипа маркучите да види колко е загрял защото от инвалидната колична нему вижда таблото !
          До точкова е в "час" , че каза , че CRB1100XX все още е най-бързия мотор в света в своя клас !

И така ...........
          Баси, имало господ!!!!

Коментар

И не само това. Дава си сам на контакт, пали, форсира, гаси сам и после маха контакта. Аз си говорих със зет му, че в тази стагнация няма да продам мотора, щото цената му падна много и няма смисъл. В този момен Ачо се намеси в разговора и махайки с пръст ми каза -Не го давай! Добра е машината. Не ти трябва друг. Напълно адекватно мнение си даде момчето. Заглежда мацките на плажа и като го базикнем почва да се хили хитричко. Питаме го какво ще им прави на момичетата, а той се хили и клати глава заканително. Абе мъжка работа ве. Проблема е, че му е много трудно да говори. Сега се учи на ново. Заради това изглежда, че уж не бил контактен. НЕ!!! Просто му е трудно да говори и се притеснява много. Като се успокои и като му обърне човек повечко внимание се отпуска и започва да говори. Казва по някоя дума и даже цели изричения. Е, малко трудноразбираеми, но все пак изричения. Докторите казват, че ще проговори. Всичко е въпрос на тренировка на езика. Акъла си му е на място. Това е, което видях с очите си. Има живец още в това момче и не бива да се отписва. Ние с Павел нямаме намерение да го отписваме и се чудим какви щуротии да измислим, че белким съберем някой лев. Ако имахме бихме платили всичко сами, ама нямаме. За това търсим помощ от приятели и познати и до момента се справяме задоволително. Е, не сме събрали кой знае колко, но все пак си е една добра помощ, имайки предвид кризата. Хората нямат пари. Трудничко е, но все пак се събира по някой лев, защото пари може да нямат, но сърца определено имат.

Благодарим на всички, които откъснаха от залъка си. Ценим вашия жест на благородство.
            Последно редактирано от SAMURAI; 15-08-09, 10:40.
            "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Щом върти заканително глава след девойките,значи ще го бъде.Дано Господ му помогне!
              My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Само искам да добавя, че хора като "Роската с мустаците" нямат право да коментират Аньо, още повече да дават мнение за състоянието му, тъй като лично той никога не е виждал и не е чувал Аньо след инцидента. Много ми е чудно откъде черпи тази информация, или просто така е по-лесно да се говори. Искам да ви кажа, че Аньо е повече жив и повече здрав, и физически и психически от много от неговите така наречени "познати и приятели"! И помни, помни всичко. Аньо ще си стъпи на краката един ден!

Коментар

Хайде спокойно. Не го взимай на вътре. До скоро и аз самия смятах Ачо за бита карта. Такава информация се носеше из Варна. Бяхме го отписали тотално. Говореше се че акъла му хич го няма и че просто вегитира. Не е виновен Роската. Сигурен съм, че не би го твърдял нарочно. Просто от 100 места е чул едно и също и е повярвал. Не вярвам да го е казал със зла умисъл. С Павката правим всичко възможно да разпространим информация за истинското състояние на Ачо. Трудно е обаче да пребориш една мълва разпространявана с години. Постепено ще стане. Само споконо.

Коментар

Първоначално публикуван от Starshine Преглед на мнение
                    Само искам да добавя, че хора като "Роската с мустаците" нямат право да коментират Аньо, още повече да дават мнение за състоянието му, тъй като лично той никога не е виждал и не е чувал Аньо след инцидента. Много ми е чудно откъде черпи тази информация, или просто така е по-лесно да се говори. Искам да ви кажа, че Аньо е повече жив и повече здрав, и физически и психически от много от неговите така наречени "познати и приятели"! И помни, помни всичко. Аньо ще си стъпи на краката един ден!
                    От жена му на Ангел (май вече бившата).

Коментар

Нека не обсъждаме тея подробности. Това са си техни работи.
                      Важното е, че партито мина чудесно. Събраха се страшно много хора и беше много весело. Събрахме 1100лв. Това е още една крачка към Москва за Ангел. Остават му само още 5000лв. Ще ги съберем и тях все някак. Парите са на съхранение в Павката , който при първа възможност ще ги внесе в банковата сметка на Ачо. После ще публикува копие на бордерото.

Благодаря на тези, които откъснаха от залака си в тези трудни дни и помогнаха на Ангел. Благодаря и на тези, които имаха желание, но нямаха какво да дадът, и дойдоха да ни подкрепят морално. Тяхната подкрепа е също толкова важна. Чудя се да благодаря ли на баровците "мотористи" с лъскавите, скъпи чопъри, дето една стотинка не дадоха? Даже и с присъствие не ни удостоиха. Иначе се бият в гърдите, че били рокери, а в същото врене не са съвсем сигурни какво значи тази думичка. Хм.... Смешно ли е? Тъжно ли е? Не знам.

Коментар

Пламен Тенев - аз съм сестрата на Аньо, Starshine, казвам се Теодора, приятно ми е - и вчера, и днес, и утре ще бъда негова сестра и носим една кръв!

Коментар

Първоначално публикуван от Starshine Преглед на мнение
                          Пламен Тенев - аз съм сестрата на Аньо, Starshine, казвам се Теодора, приятно ми е - и вчера, и днес, и утре ще бъда негова сестра и носим една кръв!
                          Всъщност май излезе двусмислено, тъй както гледам. Казах от къде е информацията в поста, а не на кого е. Ако съм те обидил някак, прощавай.
                          Тези от Варна които ме познават и познават Ангел, знаят че с него не сме били чак приятели, но сме били в много добри отношения. Той ми правеше моторите, с които падах, а аз черпех чат-пат по съборите.

Коментар

И аз съжалявам за тона, но предполагам ще ме разбереш, няма как да остана безразлична към подобни изказвания по отношение на Аньо. Той в момента не може да се защити, а кой знае какво е изприказвано по негов адрес и до нас достига само една частичка. Състоянието на Аньо е мъчително, на легло, но се подобрява с всеки изминал ден и вярвам, че брат ми отново ще си стъпи на краката и ще се върне сред вас, и направя всичко възможно той да запази достойнството си.

Коментар

Здравейте на всички. Казвам се Петя и съм майка на 7 годишния син на Ангел - Димитър. Благодаря на всички, че помагате на Ангел в този така труден момент. Искам само да кажа, че нито за една секунда,нито аз нито Митко, както и цялото ми семейство не сме преставали да вярваме, че Ангел ще се оправи и ще стъпи на краката си и след това ще се прибере във Варна. Моля ви, не месете името ми в подобен род изказвания, защото тези 4 години, които минаха са много тежки за нас, близките му. Още веднъж ви благодаря за подкрепата, която оказвате и се надявам, след като Ангел мине курса на лечение в Русия, ще се прибере във Варна, където е мястото му, приятелите му и където с нетърпение го очаква неговия син.

Коментар

Ето снимка на бордерото от банката. Павел е внесъл 1100лв. по сметката на Ангел.
                                Както обещахме това е цялата сума дарена от вас. Парите бяха преброени на място пред свидетели и бяха 1050лв. След няколко дена ни бяха дадени още 50лв. от закъснял дарител. Така сумата стана 1100лв. Всеки, който пожелае може да види бордерото на живо. Ако има някакви въпроси сме готови да отговорим? Благодаря на всички за щедростта и нека на никой да не му се случва подобно нещастие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X