Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Ангел сьстезател по мотоциклетизьм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да помогнем на Ангел сьстезател по мотоциклетизьм

Нещо не можах да кача снимката. Ето я сега.
    Прикачени файлове
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Дано господ да помогне на човека! И нека този неприятен инцидент бъде за пример на всеки един качил се на мотор.Безрасъдното каране води до трагичен край.90% от инцидентите по пътищата се дължът на именно този тип каране.

Коментар

Първоначално публикуван от klanky Преглед на мнение
        Дано господ да помогне на човека! И нека този неприятен инцидент бъде за пример на всеки един качил се на мотор.Безрасъдното каране води до трагичен край.90% от инцидентите по пътищата се дължът на именно този тип каране.
        Това не е много вярно. Наистина когато се кара безрасъдно е много голям шанса да пострадаш, но в случая не е било не разумно.Много зависи и от машината и още много други неща.
        На Ангел му пожелавам нещата в най-скоро време да се оправят и да може да се радва на живота както преди!

Коментар

Първоначално публикуван от balkan75250 Преглед на мнение
          Това не е много вярно. Наистина когато се кара безрасъдно е много голям шанса да пострадаш, но в случая не е било не разумно.Много зависи и от машината и още много други неща.
          На Ангел му пожелавам нещата в най-скоро време да се оправят и да може да се радва на живота както преди!
          Ти от къде знаеш, че не е било неразумно?
          Как ще квалифицираш : -Да карам по джапанки на задна гума и без каска!
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Да помогнем на Ангел сьстезател по мотоциклетизьм

хайде да се организираме, 10 лв не са проблем за никого, ако дадем дори само по толкова ще помогнем на детето
            Нека бъдем хора

Коментар

Здравейте колеги, прочетох цялата тема и туко щто пратих 10SMS неса много,но за толкова имам възможност да подпомогна за оздравяването му.Не го познавам лично,но няма значение,защото това може да се случи на всеки от нас по всяко едно време,никой нее застрахован и смятам,че трябва всеки с колкото може да помага. Аз вярвам,че има господ и всичко ще се оправи в най скоро време.Скорошно оздравяване.
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                Здравейте колеги, прочетох цялата тема и туко щто пратих 10SMS неса много,но за толкова имам възможност да подпомогна за оздравяването му.Не го познавам лично,но няма значение,защото това може да се случи на всеки от нас по всяко едно време,никой нее застрахован и смятам,че трябва всеки с колкото може да помага. Аз вярвам,че има господ и всичко ще се оправи в най скоро време.Скорошно оздравяване.
                Още ли е активен номера за смс-и ??? И аз карам мотор и мен са ме засичали многопати ,нека да опитам да помогна било то и с малко.

Тази вечвр ще си остана вкъщи , ето ти 20лв.
                [CENTER][B]Сузуки Самирай 1.3 1988г. -Влюбих се от прав поглед. :p

[COLOR=Red][I]БЕНЗИН И ГУМИ ,БЯХА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДУМИ ![/I][/COLOR]
                [/B][/CENTER]

Коментар

И аз пратих едно от мен дано се оправи човека

Коментар

На 12.02.2010г. от 19:00ч. в кино "Влайкова" ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Ангел.

Повече тук : http://www.angelangelov.net/current_...hp?event_id=57 и тук : http://www.anonce.bg/articles/view/b..._Angel_Angelov
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Похвално е да се помогне.Мисля, че хората които се занимават с моторни спортове и с други подобни рискови професии, трябва да им се помага.Аз съм моторис и разбирам много добре колко е неприятно когато паднеш имам късмет че съм падал леко, но и тогава болката е ужясяваща.Нека помогнем!Все пак моториста кара за публиката.Нека публиката го подкрепи!

Коментар

Успех!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Dormikym Преглед на мнение
                          Още ли е активен номера за смс-и ???
                          Колега,мисля че номера е валиден ако не си разбрал вече дали е така.Скорошно оздравяване на момчето.
                          КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                          (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Найстина незнам какво да кажа по темата защото и аз се намирам в подобна ситуация наистина изкренно мога да пожелая напълно възтановяване на човека.Хора помогнете му с каквото можете приемете го наистина сериозно и присърце.Аз за съжаление мога да го подкрепя само като пожелая напълно да се оправи и да бъде силен.

Коментар

Преди 11 години разбрах какво е да живееш втори живот. Не се гордея с това - просто съм щастлив и се радвам на всеки ден. Всеки ден ми е подарък. Не съм богат финансово, но с каквото мога ще помогна. Предпочитам с банков превод ако сметката е валидна.

П.П. Не познавам момчето, но му пожелавам моя късмет да го споходи.
                              Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                              Времето е ценно, само ако не бързаш.
                              0889623098

Коментар

Не познавам мномчето лично, но му желая скорошно оздравяване,защото в рисковите моменти в нашия живот е хубаво да има на кога да се опреш...Пожелавам скорошно качване на мотор!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X