До: Зов за помощ !
да се оправя бързо !
Надявам се скоро да се видим
Първоначално публикуван от Starshine
Преглед на мнение
да се оправя бързо !Надявам се скоро да се видим
всички посрещнаха инициативата със 100 % позитивни отзиви. Членове на 4 клуба обещаха да доведът колегите си. Ще има и пресъствие на ендуристите от форума на ЕНДУРОВАРНА. Ще дойдат и мотоветераните (старите хрътки демек) По едно време се бях отчаял, че интереса е нулев, но вече започвам да си мисля, че ще пожънем огромен успех. Ха дано! Дай Боже да съберем повече хора и повече пари за Ачо. Варненската група от байкърс потвърдиха, че ще дойдат да ни подкрепят. Разчитаме на вас. Аз лично ще съм супер щастлив ако успеем да съберем всички. Смятам, че купона ще е на макс. Всеки който пусне левчета в касата ще получи стикер за мотора. Нека се знае, че е помогнал и нека всички да виждат това. Поръчал съм 200 стикера. Искренно се надявам да не ни стигнат и да поръчам още.
Също вчера бяха напечатани и нарязани стикерите. Днес ще са готови и плакатите, които ще разлепим на ключови за мотористите места, ако можем още днес или най-късно утре. Вероятно довечера ще изработим и самата каса за даренията. Семейството на Ачо е информирано за тази благотворителна акция лично от CJ. Павел каза, че много са се трогнали и Ангел се е зарадвал разбирайки, че не сме го забравили. Голямата изненада за всички е, че има, макар и минимален шанс АЧО ЛИЧНО ДА ПРИСЪСТВА НА ПАРТИТО.
Коментар