Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване в Пловдив

Аз утре ще успея да дойда към 8.30, изчакайте ме моля
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Аз утре ще успея да дойда към 8.30, изчакайте ме моля
      Ще чакаме,но кои ще сме?
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Доколкото знам travelling, natali, Петя, аз, On4o (може би) и евентуално някои наши приятели/колеги. Надявам се да сме повече!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Без Натали - тя няма достатъчно кръвно за целта иначе желание има.

Днес говорих с доктор Панчева и каза че няма проблеми за 8 ч.
          Нека се съберем пред кръвния център , който се намира някъде до спешното отделение на окръжна болница , а който закъснее няма проблем едва ли ще свършим за 5 мин .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ранобудната пловдивска група тази сутрин мина под ножа, пардон, под иглата в състав:
            Фани Герова - Фани
            Атанас Геров - Танасе
            Емил Котасов - On4o
            Петя Владимирова - Петя
            Красимир Трончев - travelling и неговите приятели:
            Петър Димитров
            Тодор Русинов
            Кирил Георгиев.
            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
            Omnia vincit amor !

Коментар

Петя, моля те да ми изпратиш списък с точните потребителски имена на групата за да мога да им добавя знака за дарителство [+]...
              VPetrov.photography

Коментар

Голямо четене пада в форума, а точно сега да видя за акцията в Пловдив . Никога не съм дарявал кръв, но имам голямо желание. Тъкмо ще разбера коя кръвна група съм )) Ще следя за следващи инициативи и ако съм в града се включвам. Ще следя също за други инициативи, тъй като съм на мнение, че винаги един член на форума може да бъде полезен на друг или на хора в нужда. Също така смятам да дойда на някоя сбирка за да се запозная с колегите, защото май познавам само някои от Варна.
                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Съвсем не се притеснявай , дори и да не си се наспал последствията след кръводаряване са много по-леки от махмурлук и след третото хранене (за няколко часа ) си си пак същия . А ако искаш да дариш кръв няма да има проблем когато и да отидеш и спокойно може да кажеш че си от нашата група (не кръвна ) , мисля че ни запомниха и ще се постараем да не ни забравят .

И да добавя , че обслужването и отношението към нас беше на ниво !
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Здравейте уважаеми кръводарители !Не знам колегите дали ви благодариха,но ако са пропуснали ,приемете едно голямо благодаря от мен!Разбрах че всичко е минало както трябва,а и вашия отзив че сте доволни от обслужването много ме радва.Утре като отида на работа ще зарадвам и останалите.Резултатите ви са готови и приготвени в плик на регистратурата.Имаме една молба свързана с вземането на резултатите,в понеделник ни очаква голяма проверка,а ние ще направим малко нарушение като дадем резултатите на един от вас.С оглед на това,молим да дойде някой утре следобед,в събота или неделя.През почивните дни настоявайте пред охранат,защото регистратурата не работи,но аз ще ги оставя при колегите.Благодаря ви още веднъж за жеста и ще се радваме да ни станете редовни кръводарители!Успех и в другите ви начинания!

Коментар

Първоначално публикуван от preslava77 Преглед на мнение
                      .....С оглед на това,молим да дойде някой утре следобед,в събота или неделя.През почивните дни настоявайте пред охранат,защото регистратурата не работи,но аз ще ги оставя при колегите.Благодаря ви още веднъж за жеста и ще се радваме да ни станете редовни кръводарители!Успех и в другите ви начинания!
                      Както обещах, ще мина да ги взема. Утре следобед.

П.П. И аз да добавя - благодаря за отношението - бяхте много мили!
                      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                        Както обещах, ще мина да ги взема. Утре следобед.
                        Благодаря ви Петя,ще се радвам да се запознаем.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                          Съвсем не се притеснявай , дори и да не си се наспал последствията след кръводаряване са много по-леки от махмурлук и след третото хранене (за няколко часа ) си си пак същия . А ако искаш да дариш кръв няма да има проблем когато и да отидеш и спокойно може да кажеш че си от нашата група (не кръвна ) , мисля че ни запомниха и ще се постараем да не ни забравят .

И да добавя , че обслужването и отношението към нас беше на ниво !
                          Аз принципно щях да давам за познат, но се оказа впоследствие, че няма да се прелива кръв. Знам, че едва ли ще върнат някой, който иска да дари кръв. Ако случайно се наканя да отида сам, ще заявя гордо, че съм от офроуд групата хехе. Имам доста познати лекари, включително мисля един работеше за този център отдавна, но ако трябва да съм напълно искрен никога не съм мислил да го направя ей така. Бих или за близък /приятел/ или в рамките на някои инициатива, защото се създава такъв дух, много хора сте и наистина усещаш, че може с това да спасиш живот.

Още веднъж поклон пред пловдивската и софияската група за благородните жестове. Както писах и преди, нека всеки с каквото може да помага, защото наистина живеем във "вълче време", а сам човек е за никъде.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Поздравления, колеги!

Ще се радвам да направим и среща на офроуд-кръводарителите от цялата страна!

За сега, каня Ви, в събота, на 21 февруари, в София на обяд!
                            Show must go on!
                            LZ1VES

Коментар

Здравейте!
                              Присъединявам се към благодарностите - БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ДАРИТЕЛСТВОТО - като жест и отношение!
                              В деня, в който вие дарихте, едно момиче получи възможност да бъде кръвопрелято след 10 дневно чакане. За много пациенти, които се лекуват в Пловдив това от около година е част от живота им - очакването и отпадането - физически и духом. Затова вие, чрез вашия жест, се явихте като лъч светлина, нова надежда и възможност за нови мечти.
                              моята кръвна група е А +
                              Кръвта е единствения свързващ човешките същества елемент. Бъдете кръводарител! Дарявайте редовно кръв!
                              [url]http://ca.youtube.com/watch?v=J_WMn62fX9E[/url]

Коментар

Ето малко информация за кръвните групи коя на коя може да дава .
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...83%D0%BF%D0%B0
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X