Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване в Пловдив

здравейте и от мен аз съм Петър Димитров много се радвам че сме успяли да помогнем на нуждаещ се с нашата кръв която дарихме
    аз съм навит да участвам във всяка акция която организирате, независимо каква е.
    и се надявам скоро пак да се съберем някъде
    поздрави/ low_gazara

Коментар

май пропуснах тоя "тираж"...но идват и други...
      ще се включа с удоволствие,
      досега съм дарявал кръв 15 пъти,но скоро не ...
      Нали мога и индивидуално да отида и да им кажа но хората,че съм от форума... ако някъде отбелязват бройки, или някой го интересува
      Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        Поздравления, колеги!

Ще се радвам да направим и среща на офроуд-кръводарителите от цялата страна!

За сега, каня Ви, в събота, на 21 февруари, в София на обяд!
        Колеги, толкова ли не ви се иска да се съберем и да си поговорим на по чаша и мезе?
        Хайде кажете, присъединявате ли се?
        Последно редактирано от vladi333; 15-02-09, 20:24.
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Влади, благодаря за поканата! Много ще ми е приятно да се видим, че отдавна не се е случвало, а с някои хора не сме се и виждали, само ЛС сме си пращали.
          Моите ангажименти през почивните дни са обвързани с близките, та не само от мен зависи....
          Ако мога да дойда, наистина ще се радвам да сме заедно! Ето, използваме Аграта като повод да се посъберем участници от различни населени места в Пловдив.
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

И при мен не е до желание просто много неща имам на главата в момента , ако се появи възможност идваме .
            Поздрави !
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Колеги и приятели от София, благодарим за поканата, трогнати сме, че сте се сетили за подобна среща, много искаме да дойдем, но наистина ни е трудно идването до вас (предполагам, че повечето колеги от Пловдив искат да ви кажат това). Няма ли възможност да се срещнем в Пловдив Тогава с смятам всички ще направят и невъзможното, за да дойдат.
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

и аз с голямо удоволствие щях да дойда ако нямах толкова глупости на главата си
                както казва Фани защо не се присъедините вие към нас като почне панаира ще бъде интересно и ще можем да се съберем на нещо с мезенце

Коментар

Подкрепям поканата на колегите. От 18 до 21 март е изложението Винария. Заповядайте да опитаме заедно един куп вина и да се повеселим. In vino veritas!
                  Omnia vincit amor !

Коментар

Супер предложение!

Предлагайте дата и организация, ще дойдем всички кръводарители, мобилни спасители, радиолюбители, въобще всички мераклии
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                      Супер предложение!
                      Предлагайте дата и организация, ще дойдем всички кръводарители, мобилни спасители, радиолюбители, въобще всички мераклии
                      Супер! 19 или 20 март. Ще уточним кой ден ще е по-удобен. Аз лично предпочитам да почна дегустациите на Винария (един ден в годината!!!) към 9 сутринта. Супер изживяване е в спокойната, пълна с настроение и все още празна откъм хора палата да се опитат 7-8 вида вино (повече не е възможно ) и да се научат куп интересни факти за вълшебната напитка.
                      Но за пътуващите няма да е удобно толкова рано. А в петък следобед има доста хора. Преценете.
                      Omnia vincit amor !

Коментар

И аз имам желание, но все нещо изниква. Аз в неделя съм в София, не мога да дойда в събота, защото неделя ще оставям хора на летището. Кофти разминавка. Ако някой му се пие по бира в неделя в района на Враждебна , Младост или някъде в района бих се отзовал. Само да видя утре кога беше полета да не много рано, щото трябва да ви търся по кръчмите от предната вечер.

За Пловдив наистина Добре дошли. Все едно сте отишли до съседния квартал - 1 час път . Даже до Пловдив може по-бързо да стигнете.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                          Супер! 19 или 20 март. Ще уточним кой ден ще е по-удобен. Аз лично предпочитам да почна дегустациите на Винария (един ден в годината!!!) към 9 сутринта. Супер изживяване е в спокойната, пълна с настроение и все още празна откъм хора палата да се опитат 7-8 вида вино (повече не е възможно ) и да се научат куп интересни факти за вълшебната напитка.
                          Но за пътуващите няма да е удобно толкова рано. А в петък следобед има доста хора. Преценете.
                          Съботната акция в София мина добре, някои колеги бяха довели всичките си приятели а имаше и такива с цялото семейство!

Нека да се съберем в Пловдив на 20 март - петък сутринта. Не е проблем да тръгнем рано и в 9 часа да сме там. Но след винцето няма как да се приберем, и трябва да намерим хотелче с паркинг, да закотвим магаретата до събота. Може ли някой да даде идея? С малко организация ще стане купона. А вечерта ще трябва да ни покажете забележителности
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Горе-долу за колко човека говорим и за колко стаи/апартаменти? Ще намеря нещо подходящо, но да знам няколко дни по-рано, че по време на Винарията е доста пълно.
                            Ще ви чакаме!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

20-ти наближава. Остава ли идеята или ....? Ако до сряда на обед няма яснота за хората, аз не се наемам да организирам ще има трудности за намиране и на хотел, и на ресторант. И без това седмицата ми се очертава изключително натоварена.
                              Казвайте!
                              Omnia vincit amor !

Коментар

Петя, аз няма да мога, имам натоварена програма тази седмица. Гледам и други не са писали, значи ще поотложим нещата ....
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X