Преди празниците едва ли ще се събере голяма група и аз съм зает през работните дни. Ако искате да помислим за 5 или 14 януари и да се организираме иначе, ако някой се нуждае спешно да се съберем който може и да ходим .
Колеги да ви попитам има ли някаква граница за даряването на кръв, в смисъл за килограми /на човека даряващ/ или нещо подобно. Защото аз съм 47кг и това е единственото, което ме притеснява за да даря кръв.
Аз бих се включила , защото си давам редовно , но дарявах за майката на един приятел на 8.12 и сега не мога още.
Здравей те.
Аз ще дам и заради теб Само казвай те кога.....Сега съм към 90кг. И навремето в казармата(заради гарнизонките разбира се) ми се случи 2-ти да ми вземат
Лек ден на всички
Нуждаем се от спешно кръвопреливане за баща ми, но проблема е, че е рядка кръвна група. Моля, ако сте кръвна група А(-) обадете се на тел.0888134061 или ми пишете тук! Казвам се Деница и ще ви бъда много благодарна, ако се отзовете!
Нуждаем се от спешно кръвопреливане за баща ми, но проблема е, че е рядка кръвна група. Моля, ако сте кръвна група А(-) обадете се на тел.0888134061 или ми пишете тук! Казвам се Деница и ще ви бъда много благодарна, ако се отзовете!
Колегите от Клуб OFFRoad Пловдив организират акция по кръводаряване на 31.01.10 - събота в Пловдивския център по кръводаряване. За повече информация - тук.
Акцията се проведе днес, както беше уговорена. Тези, които обещаха, а не дойдоха няма да ги споменавам......
Ето и участниците:
apibor, sobax, G_P_S, traveling, ivo_paunov, Петър Димитров, zlatoto_zd
малко снимки...
групата в очакване
лекарката беше много радостна и ни окуражаваше и напътсваше
дори и в такъв стресов за организма момент, можем да се изправим и да се усмихнем.....
още усмивки
проявяваме интерес към благородната професия на медицинска сестра
Коментар