Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Имали промяна за утре? Входа на воедна болница в 9 00 ч.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Засега никой не се е записал, ако има желаещи, трябваше да се запишат вече! Ако няма поне 4-5 човека, няма как да организираме група.
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

Според мен, стана време да ни източат отново (тези от първата група в София). Некои съображения?

едит: сега видях, че третата вълна не се е състояла. Нищо де, може да повторим първата.

п.с. Мероприятието със скарата и приятелите на скарата също трябва да се придвижи.
        Последно редактирано от Ясен; 20-04-08, 11:04.

Коментар

И аз съм ЗА

Коментар

Добре де, аз като преглеждам темата назад и скивам, че първото е било някъде в края на януари. Аз също някъде тогава давах, но не с групата. Значи, минали са близо 3 месеца (все още може би не), което е минималният промеждутъчен срок. Та, въпросът ми е, не щете ли да почакаме още 2-3 седмици ? Хем да се организира, хем че някои сме по-хилави, ако ме разбирате... ))
            Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
              Добре де, аз като преглеждам темата назад и скивам, че първото е било някъде в края на януари. Аз също някъде тогава давах, но не с групата. Значи, минали са близо 3 месеца (все още може би не), което е минималният промеждутъчен срок. Та, въпросът ми е, не щете ли да почакаме още 2-3 седмици ? Хем да се организира, хем че някои сме по-хилави, ако ме разбирате... ))
              Няма лошо. Но стана топло, народът ще отсвири от София и пак ще се отече. Може да намислим отсега дата след големите празници и да си я работим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X