Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Праилно. Я Софийския списък къде е?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Праилно. Я Софийския списък къде е?
      В групата от 10.30часа
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
        В групата от 10.30часа
        Не го дразни, де

Коментар

Няма страшно, от такива неща не се дразня пък и съм си виновен по всички правила... Та на въпроса. Минах оттам и взех бланките + удостоверенията. Ще е необходимо да направим някаква организация да си ги вземат всички... Давайте предложения...

Ако кажете списък че трябва да има тук... ще го сложа!
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
            Не е така. Аз, например съм давал кръв 2 пъти. След това се разболях от жълтеница и не мога. Или, по-точно - мога, но не бива.

Сигурно има и други хора на които им е противопоказано по медицински причини.
            не го приемай лично, естествено че става въпрос за тези, които нямат противопоказания.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Няма страшно, от такива неща не се дразня пък и съм си виновен по всички правила... Та на въпроса. Минах оттам и взех бланките + удостоверенията. Ще е необходимо да направим някаква организация да си ги вземат всички... Давайте предложения...

Може би при някой съфорумец с удобно местоположение и работно време на офис/магазин.

Срещу малка бира примерно или люта дъвка.

Коментар

Ако не те мързи да го приведеш към никнеймове, ковни го тука. Само без лични данни.

Коментар

Ами като не ви знам на всички съответствието между потребителските имена и пълното име?

както и да е ще напиша направо имената а където знам потребителското име:

1. sabin
                  2. Yaro
                  3. Verginiya
                  4. Plamen
                  5. Аз
                  6. icerunner
                  7. GAD
                  8. rumbata
                  9. Иван Личев
                  10. Димитър Димитров
                  11. gere
                  12. Димо Калайджиев
                  13. Stariat
                  14. Васил Василев
                  15. Крум Алексиев
                  16. Захари Пенев
                  17. Стефан
                  18. Станислав Димитров
                  19. Ясен

Реда в който съм написал е реда в който ми дадоха бланките... и не означава нищо...

Ако някой държи на потребителското име, моля да ми изпрати данни кой е...
                  Последно редактирано от Венцислав Петров; 31-01-08, 12:51.
                  VPetrov.photography

Коментар

Бургас:

Явор(Вромос)
                    Добри(v0id)
                    Tокарев
                    Ангел(Хакера)

Ако някой се е сетил сам да отиде да ме извини и си добави името

Голямо желание да стант кръводарители имаха Симеон и Gorgio, но не им харесха кръвта

Коментар

Моля всички които не са се записали в тази тема или са представени само с пълните си имена да ми изпратят потребителското си име за да им добавя специалният знак...

Повече за знака тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...217#post307217
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                        ...Голямо желание да стант кръводарители имаха Симеон и Gorgio, но не им харесха кръвта
                        Върнаха и Джамбазов...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Към средата на февруари предлагам да организираме второ кръводаряване за София за тези които не можаха.

Моля, тези които са най-заети, дайте предложение за ден/час от седмицата, Венци ще съгласува с центъра на ВМА.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Ами като не ви знам на всички съответствието между потребителските имена и пълното име?

както и да е ще напиша направо имената а където знам потребителското име:

1. sabin
                            2. Yaro
                            3. Verginiya
                            4. Plamen
                            5. Аз
                            6. icerunner
                            7. GAD
                            8. rumbata
                            9. Иван Личев
                            10. Димитър Димитров
                            11. gere
                            12. Димо Калайджиев
                            13. Stariat
                            14. Васил Василев
                            15. Крум Алексиев
                            16. Захари Пенев
                            17. Стефан
                            18. Станислав_
                            19. Ясен
                            Моля всички които са в този списък с имена а не с потребителското име от портала да ми изпратят ЛС за да видя съответствието... че с имената не се ориентирам кой кой е...
                            Последно редактирано от Венцислав Петров; 04-02-08, 16:00.
                            VPetrov.photography

Коментар

За мен няма как да се ориентираш защото моето е объркано. Не съм Димитър Димитров а Дмитрий Димитров
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Чудесно е, че акцията е минала успешно и то не само в София. Моите поздравления към безкористността на всички участвали, включително и към тези, които са искали, но не са могли да дадат - дваж по-смели, моите уважения !!
                                Лично аз не се включих, защото се "пазех" - оня ден трябваше да дам за операцията на една конкретна жена, за чийто случай имах уговорка от по-рано...
                                Подкрепям на 100 % подобни инициативи и, живот и здраве, "автоматично" се включвам към следващата партида. Давал съм десетина пъти до момента и моите 450 ml 0+ никога не са били пестени.
                                Имам два въпроса от любопитство:
                                1. Имаше ли проблеми хора да дадат кръв, ако са с висок диоптър ? Едва наскоро узнах, че не взимат от такива...
                                2. Не е ли по-удобно (макар и по-трудно откъм организация) ако кампанията се разтегли във времето, така че да не е само на една дата и в един час ? Въпросът е чисто технически и касае капацитетът от легла, персонал и прочие, което довежда до чакане и опашки ? Макар че, знаеш ли... Повече време за разговори и запознанства. И бира, явно... ))
                                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X