Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Бе, всичко хубаво, ами някой сети ли се за литър А- за оная жена дето търсеше? Аз забравих, щото съм + и файда от мене няма.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Бе, всичко хубаво, ами някой сети ли се за литър А- за оная жена дето търсеше? Аз забравих, щото съм + и файда от мене няма.
      Чети колега, чети преди да задаваш въпроси!!!
      Всичко е ОК Стефане.
      Жената намери кръв, а и операцията се отложи!

Коментар

Ноо букфи бе, кое по-напред ...
        Е, слава богу. Изтрий тогава тоя клон.

Коментар

Много благородна акция, която за съжаление трябваше да пропусна поради здравословни прични.
          Заради проблеми с очите ми е противопоказно да ми точат кръв.
          Поздравления за всички участвали, а аз оставам в очакване на други интересни организирани мероприятия.
          ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
            Там сме, поне 3 души ще доведа
            бройте и мен 0889501498

Коментар

Днес 29 януари и бургаският Off & On Road даде кръв. Някои бяха шкартирани заради ЕГН (чиста дискриминация!!) други по "захар" или хемоглобин. Бодрообещалите, но неявили се, имат време да се явят.

Коментар

Браво на бургазлии!
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  Днес 29 януари и бургаският Off & On Road даде кръв. Някои бяха шкартирани заради ЕГН (чиста дискриминация!!) други по "захар" или хемоглобин. Бодрообещалите, но неявили се, имат време да се явят.

Браво!
                  Въпреки дискриминацията

Коментар

• в крайна сметка малко съм разочарован от бройката която бяхме. По мой сметки не бяхме повече от 20 човека, което е супер малко, като се има в предвид колко много хора сме. Предполагам че една от причините е това че много хора са на работа и няма как да дойдат. Ако е възможно Венци да организира всеки месец да има дата за даряване на кръв за да могат да дойдат тези които до сега не са имали възможност. Няма да е зле ако датата е събота примерно, че да избегнем проблема с отсъствията от работа.

ааа, и забравих. Извинявам се за предреждането, не беше умишлено
                    Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 11:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                      Аз несъм обещавал,а и през седмицата не мога.Всъщност случва се да почивам и през седмицата,но разбирам последния момент,и нищо немога да планирам.
                      Събота или неделя,ако става- имате ми кръвчицата.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                        в крайна сметка малко съм разочарован от бройката която бяхме. По мой сметки не бяхме повече от 20 човека, което е супер малко, като се има в предвид колко много хора сме. Предполагам че една от причините е това че много хора са на работа и няма как да дойдат. Ако е възможно Венци да организира всеки месец да има дата за даряване на кръв за да могат да дойдат тези които до сега не са имали възможност. Няма да е зле ако датата е събота примерно, че да избегнем проблема с отсъствията от работа.

наистина и аз очаквах повече хора.......... но пък организацията там е такава, че ако бяхме 50 човека, нямаше да минем цял ден. Занапред или да се прави по график и по групи не по-големи от 10 човека или всеки да ходи когато може.

По-важно е, според уговорките - ако се наложи по спешност да се дава кръв за ВМА, да има поне 20 човека, които да откликнат на мига.

Кръводаряването е напълно доброволен акт и когато човек иска, намира начин, когато не - си намира извинение.

Коментар

До сега от Бургас дадохме само 4 човека кръв, МОЛЯ ЗА ПОВЕЧЕ АКТИВНОСТ от съфорумците съграждани!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            Кръводаряването е напълно доброволен акт и когато човек иска, намира начин, когато не - си намира извинение.
                            Не е така. Аз, например съм давал кръв 2 пъти. След това се разболях от жълтеница и не мога. Или, по-точно - мога, но не бива.

Сигурно има и други хора на които им е противопоказано по медицински причини.

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                              Не е така. Аз, например съм давал кръв 2 пъти. След това се разболях от жълтеница и не мога. Или, по-точно - мога, но не бива.

Сигурно има и други хора на които им е противопоказано по медицински причини.
                              Разбира се. Говорим за тези които могат и имат желание, но малко не им достига да пребори ежедневните задължения. Затова и нисля да се уговори ден в месеца и всеки месец да се дава шанс на желаещите. Лично знам колко пъти съм си викал да отида-да отида, ама се по важни неща изникват

Коментар

Предлагам, за всички явили се за кръводаряване, да се напишат имената!
                                Това уважение им дължим всички....
                                В София имаме списък, пуснете и за Бургас!
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X