Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Итальянская бронетехника замерзла в России.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Итальянская бронетехника замерзла в России.

Да, ето че един който е виждал армията отвътре, веднага реагира правилно.

Коментар

Дали има информация кой кара автомобилите на клипчето? Дали ги кара еднакво?
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
        Дали има информация кой кара автомобилите на клипчето? Дали ги кара еднакво?
        И аз това се чудя, щото ми е малко странно толкова лошо представяне на хъмви-то.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Естествено. Ония хора са маниаци, нещо като Вушев. Освен че са извънредно опитни, са и любопитни като лисунгери. За нищо на света няма да пропуснат да проверят "а бе, а това може ли е така?, ами е така как го прави?, и кво ше стане сега ако го заврем те тука?", и нататък по списъка. Търсят реалните граници на всяка машина, защото ще им се карат не ако счупят нещо, а ако прозяпат някое ценно свойство, или важен недостатък. Иначе собствените им синове ще загинат някъде заради скапана техника. Или ако тяхната е по-скапана от противостоящата.
          Анализите им са подтискащи, има глави, които не можеш да намериш и в най-засуканите монографии.

Коментар

Тва е ясно, Стефане. Въпростът беше дали на конкретно клипче, за целите, за които е правени машините са карани еднакво.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              И аз това се чудя, щото ми е малко странно толкова лошо представяне на хъмви-то.
              А на мен никак, защото понякога ми се е налагало да включвам предния мост за да потегля на равно в чакъла, с който са посипани пътищата в базите. На сняг не съм имал възможността, ама хич не ме съмнява да е така като в клипа. Просто тоя туч си е тежък.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                А на мен никак, защото понякога ми се е налагало да включвам предния мост за да потегля на равно в чакъла, с който са посипани пътищата в базите. На сняг не съм имал възможността, ама хич не ме съмнява да е така като в клипа. Просто тоя туч си е тежък.
                И не само тежък а тежък отпред. Другото е ако Чавдар е поглеждал концепцията на предното окачване на хъмвито веднага ще се сети защо е снегорин. И последно е пикап-връзва се с първото.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Да де, ама аз погледнах тт данните и на хъмви-то, и на Тигър-а. Вярно, че на американеца му дават 150 коня и 500 Nm, а на руснака 215 коня и 700 Nm, но пък хъмви-то тежи 3.5 - 4.6 тона (в зависимост от модификацията), а Тигър - някъде около 6 тона. Т.е. ГАЗ-ката е с по-мощен мотор, но и по-тежичка. Клиренсът също им е сходен, така че двете машини би трябвало да са приблизително равни при показания тест. Интересно ми е откъде идва тази драстична разлика.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Хъмм.... В Хамериканската армия хъмвито никой не го брои за живо.... в смисъл един вид - уазка за в базата или малко около нея.
                    M-ATV то е ако не се лъжа 12+ тона с 370 конски сили Катерпилър С -7. Всъщност за постигане на ниво СТАНАГ 2 на устойчивост на взрив минимума ако не се лъжа дори при V образно дъно беше около 6.5 тона... А на руснака V образен под не виждам.... Както и да е- Тигър или Ивеко.... все тая - отново бронеавтомобил от старо поколение.....
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Не знам, може би от разпределението на теглото. Хамъра осезаемо забива муцуна в мек терен. Имах на разположение 5 бр. в три различни модификации на къщичките и май нямаше особена разлика в поведението им. Добра машина, но изобщо не е такъв офроуд-звяр, за какъвто го представят по филмите.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Чекайте ся. В класа на тигъра не е ли IFAV?
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

http://ria.ru/defense_safety/2013012...#ixzz2Ioq8p7P2 Финита ля комедия!

Коментар

Ма те и в Бронница ли са ги карали? Е там народа сигурно е изтрещел от смех.

Бронирания Тигър е 6 тона, обикновенния е наполовина.

Коментар

Нуууу, похихикали стопудово, еще бы, с противопулевой броней и с 105-мм нарезной пушкой Otobreda с длиной ствола 52 калибра самокат гордо обозвали "Истребитель танков".

Коментар

Гыыы, правда истребителем обозвали? Для завоевания превосходства, и изолирования района боя в районе 105-о километра трассы Москва - Питер?
                                Ну, еще живым отделался, танкисты могут и не так обозвать)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X