Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проби, грешки, снимки...
Свий
X
-
От: Проби, грешки, снимки...
Винаги са ме впечатлявали кадрите правени със Самянг 8мм., просто изглеждат толкова различно готини с това кривене на переспективата, че...няма и накъде!
Супер...кога ли ще придобия и аз това обективче/не че е много скъпо, но все нещо друго изниква и бюджета отива за..."по-важни неща"/
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Честито и от мен.Обектива е страхотен и е може би най-универсалния като фокусно разстояние и най-качествения зум за кроп матрицата на Никон!
Водо и прахо защитен...Да ценово е много скъп, но според мен си заслужава всяка стотинка!
Поздрави и много кадри на фокус с новата придобивка!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Да така е, ама техниката пък спомага добрата снимка да се получи и уникална, защото каква по-добра комбинация от добра композиция в интересен кадър и...перфектна като качество техника за отлично качество от техническа гледна точка.Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеБлагодаря! Знам, че техниката не прави снимката, но все се надявам да ми е от полза
С две думи...по-добре добър кадър с добра техника, отколкото...добър кадър с лоша техника...
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Интересни кадри...Провокират у мен обаче въпрос.С какви настройки направи нощните снимки.На една от тях се вижда аха да изскочи млечния път, ама само до там...
Вероятно е било и ранен час и млечния път така да се кажа все още не е бил "изгрял", ама все пак ми е интересно...
П.П.Имаш матрица за чистене и не е лошо софтуерно да премахваш петната, че развалят хубавите кадри
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
.
Коментар