Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проби, грешки, снимки...
Свий
X
-
От: Проби, грешки, снимки...
Горе-долу си прав, нямах нищо под ръка и стрелях с въйфона. Само не знам как го изкара това зърноПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСмена-8М зареден с 400 АСА филм и ле-е-ко препроявен
!? Майтап да става
!
По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
-
Така ги съхраняват, когато не се ползват дълго време. Има някои, дето стоят така 11 месеца в годинатаПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеТова от последната снимка някакво изложение ли е или така ги съхраняват през зимата?
. Един англичанин има яхта там. Аз тия места ги обикалям сравнително често, ама неговата яхта не съм я виждал на вода
Коментар
-
Виж как знаешПървоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеТова на яз. Студен Кладенец ли е...?
Коментар
-
Страхотно място...няма ли нещо снимки от върха който си снимал...Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеВиж как знаеш
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Монек? Нямаше време, отидох инцидентно за около половин час... Като се пооправи времето догодина ще се покатерим там, претполагам, че ще има страхотни панорами.По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
-
Миналата година бях там.Само, че се качих само от другата страна откъм крепостта.Мисля, че може да се качиш обаче и от страната където си снимал и там се разкрива също много голяма панорама...Абе с две думи...страхотно местенце...Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеМонек? Нямаше време, отидох инцидентно за около половин час... Като се пооправи времето догодина ще се покатерим там, претполагам, че ще има страхотни панорами.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар